Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za pozitivne vibracije i ostvarenje želja: evo šta nam donosi čudesan ples retrogradnog Jupitera i Saturna (do 6. oktobra 2018. godine)

Saturn i Jupiter će ove godine uticati na naše poslovno i emotivno stanje, a evo šta nam horoskop predviđa do 6. oktobra 2018. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ove su godine Saturn i Jupiter ušli u tamu našeg saznanja i naših emocija. Ovo možda zvuči loše, ali zapravo ima mnogo više dobrog u svemu tome nego kako to i izgleda. Naime, obe planete nam sada daju mogućnost da sagledamo pod svetlom nas samih sve svoje strane koje doživljavamo skrivenim, nedostupnim i mračnim, te da kroz ta sagledavanja jasno rastemo, rešavajući se okova koji su nam odavno nametnuti.

Horoskop - ako ste rođeni na granici između dva znaka Zodijaka: otkrivamo čija energija kreira vašu sudbinu

Saturn i Jupiter će ove godine uticati na naše poslovno i emotivno stanje, te samim time Jupiter nam nudi emocionalno isceljenje, a Saturn zbog pozicije u kojoj vlada, nudi nam jačanje discipline i bolje sagledavanje poslovnih strategija.

Retrogradni Jupiter u Škorpiji se nalazi do 10. jula. Ovako pozicioniran Jupiter nas forsira da uvek pratimo svoje skrivene strane, načine na koji iskazujemo optimizam i načine na koje ovladamo situacijama.

U ovom periodu imaćemo potrebu da budemo preterano stimulisani u emocionalnom pogledu što može uzrokovati promene partnera ili ulazak u intenzivne ljubavne odnose sa osobama koje su nedorečene. Plodnost vibracije ovog Jupitera je veoma  povoljna, kako za kreativnost tako i za seksualnu plodnost. Ukoliko želimo da poboljšamo jedan deo našeg poslovanja ili ljubavne situacije, moramo uvek znati da sa ovako pozicioniranim Jupiterom to ne može proći bez borbe i napora.

Ukoliko osećate da stvari idu teško i sporo, iako se trudite, znajte da ste na pravom putu. Po izlasku iz Škorpije, možemo osetiti nagli napredak i da se od jednom ispuni sve ono za što smo se zalagali. Jupiter je u Škorpiji sve do 7. novembra, a mesec dana njegovog pravilnog hoda će nam ostvariti sve za što smo se trudili do tada. Sada je najbolje da se fokusirate na upoznavanje svojih skrivenih potencijala, mračne strane naših emocija te oblika i forme instinkta koji nam pripada.

Od 25. maja do 19. avgusta postoji jedan aspekt koji će jačati naš autoritet, ugled u društvu i snagu intelekta, no samo ukoliko budemo pratili intuiciju i osnove božanske ljubavi. Ovaj trigon Neptuna i Jupitera je dokaz da nas Božije uho sluša, te je veoma bitno da pokažemo svoju toplu ljudsku stranu u ovom periodu, iako to neće biti jednostavno. Ukoliko budete slušali jasno untrašnji glas i prema njemu se usmeravali u ovom periodu, krajem godine vas očekuju prijatna iznenađenja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj