Dnevni horoskop - opozicija Sunca i Jupitera donosi probleme sa papirologijom, želju za promenom i slobodom, ali ovaj znak je odlučio da sreću pronađe u romantičnim osećanjima, piše Lovesensa.

Dragi Lavovi, vaša strastvena i naprasita priroda postaje danas nežna i romantična. U ljubavnom odnosu zavladao je sklad i više nemate osećaj da partner ugrožava vašu slobodu. Rešenje je samo u dobroj organizaciji vremena, pa posao i prijatelji ne moraju da trpe zbog ljubavi.

Usamljeni Lavovi su danas vrlo šarmantni, a Venera u Blizancima pomaže da se lako uvučete voljenoj osobi pod kožu. Na poslu ste odgovorni i imate samopouzdanja, a svaki problem i nesporazum uspećete da rešite uz dobru organizaciju. Budite strpljivi, već ste blizu cilja!

Kineski horoskop za maj 2018. godine

Kineski horoskop za maj 2018. godine predviđa opčinjenost strastima, slatkim požudama i velikim ambicijama, a konce naše sudbina povlači Yin Vatrena Zmija koja počinje da vlada 5. maja 2018. godine, piše Lovesensa.Zmija je tajanstven i šarmantan znak koji ne prihvata poraz, a ovog meseca zavladaće njena vatrena energija koja od nas zahteva transformaciju i razvoj na svakom polju.

U 2018. godini vlada stabilan i miran Zemljani Pas, a takvo zatišje podstiče Zmiju da postane još spretnija i da snažnije zastupa svoje interese. Ako volite da živite u okvirima drage rutine, maj će biti težak mesec za vas, jer vatrena Zmija diže prašinu i pali vatru kada se najmanje nadamo. Međutim, njena vatrena priroda poštuje usavršavanje, samoisceljenje i negovanje kundalini energije, pa je ovo savršen mesec za duhovni razvoj uz pomoć meditacije, joge ili akupunkture.

Zašto rođeni u znaku Psa moraju radikalno da promene odnos prema kolegama, pročitajte OVDE.

Romantična tajna otvara se pred očima Majmuna, da li će to biti samo prijateljstvo? Pročitajte OVDE.

Kompletan kineski horoskop za sve znake za maj 2018. godine pročitajte OVDE.

Izvor: Lovesensa