Tarot karta dana za 17. maj 2018. godine - Kraljica diskova - ukazuje na borbenost i moćnu žensku energiju. Ovo je karta koja nosi energiju hrabre majke, snažne poslovne žene i zaštitnice. Svaki problem koji se pojavi uspećete da rešite uz muudre odluke, a najviše će vam pomoći saveti starije ženske osobe. Sve što danas započnete imaće dobar uticaj na vašu budućnost, a trud će biti duplo nagrađen.

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 17. maj 2018. godine
Foto: Shutterstock slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Na poslu vlada prijatna atmosfera, a danas ste izvor nepresušnih ideja i inspiracije. Mnogi će imati neverovatan šarm, a u vazduhu se oseća energija strasti i zavođenja. Ovo je posebno povoljan period za sve koji se osećaju usamljeno, pa je moguće da će im baš danas srce kucati jače zbog jedne osobe. Pokušajte što pre da se rešite loših navika, a slobodno se opustite od finansijskih stega i priuštite sebi malo zadovoljstvo.

Izvor: Lovesensa

Proverite da li imate energiju visokih vibracija: ljudi sa ovakvom energijom privlače obilje, sreću i ljubav

Naša se vibracija sve vreme menja, povisuje (ili širi), ali i "pada". Što se više razvijamo, što se više otvaramo, lakše podižemo vibraciju, postajemo produktivniji i život teče sa manje prepreka.

Mistična i drevna muzika iz Jermenije za oslobađanje od briga: ova hipnotišuća melodija čisti energetski tok

Kada smo neprestano pod stresom i pritiskom, teško se povezujemo sa svetom, sobom i sa Univerzumom. Kada nam je vibracija niska, teže razumemo život i ljude. I tako nastaju različite teškoće u životu...

Pročitajte znakove koji otkrivaju da vibrirate visokom frekvencijom:

1. Jedva čekate da se probudite i krenete u novi dan

Kada imate visoku vibraciju, život je uzbudljiv i puni ste energije. Dobro spavate, budite se naspavani i odmorni i nadahnuti novim danom.

2. Zdravi ste

Telo koje je napojeno visokim vibracijama snažno je i zdravo. Teže se razbolite, a i um je pozitivno usmeren. Imuni sistem je snažan. Kad se razbolite, brzo ozdravite. Prirodno težite zdravom načinu života, izbegavate štetne uticaje iz okoline, nezdravu hranu i brzo "razgrađujete" loše uticaje stresa i emocionalnih trauma.

3. Komunicirate jasno i razumljivo

Sa lakoćom se izražavate i govorite ono što mislite i osećate.

4. Imate finansijski temelj

Kada delujete na višim vibracijama, odbacujete ograničavajuće obrasce, lakše manifestujete i ostvarujete obilje u životu, zato imate onoliko novca koliko vam je potrebno za život.

5. Privlačite čudesne ljude u svoj život

U svemiru vlada zakon rezonancije prema kojem slično privlači slično. Ako delujete na visokim frekvencijama, privlačite u svoj život ljude "na istoj talasnoj dužini". Ako ste iskreni prema sebi i drugima, takve ćete i ljude privući u svoj život.

Energetske rupe su magnet za negativnost: evo kako da očistite svoje energetsko polje i otvorite srce

6. Živite u skladu sa vremenom

Niste rob očekivanja ni zarobljenik predviđanja kakve bi stvari morale biti. Znate da surfujete na talasima života i prihvatite ono što dolazi. Svesni ste da život nisu naša ograničena očekivanja.

7. Intuicija vam je dobra

Znate gde da idete i šta da činite. Imate oštro oko, jasan sluh i osećaj i znate da sledite svoje vodstvo.

8. Dobro izgledate

Kada imate visoku vibraciju, ljubav i poštovanje prema sebi i drugima, vidi se i spolja.

Izvor: Sensa.hr