Dnevni horoskop - kvadrat Merkura i Meseca donosi tenziju na polju ljubavi, sukobe i lošu komunikaciju, a evo koji znak će uspeti da odbije negativan uticaj planeta, piše Lovesensa.

Dnevna doza dobrog horoskopa: evo ko će uspeti da se zaštiti od talasa negativne energije
Profimedia/Shutterstock besplatna natalna karta.jpg

Dragi Lavovi, dok su mnogi znakovi Zodiajka danas loše rapoloženi i opterećeni preciznim planovima, vi ustajete iz kreveta puuni energije i vedrine, spremni za svaki izazov. Vama je danas suđeno da budete uspešni na mnogim poljima, ali nemojte da se začudite ako se dogode male turbulencije na ljubavnom planu. Međutim, do večeri se romantika i strast vraća u vaš odnos sa partnerom. Uživajte u pažnji koju vam partner poklanja i nemojte da se začudite ako se pojave nove romantične varnice.

Lavovima je danas razvijen entuzijazam, želja da svakome pomognu i izbore se za pravdu. Međutim, vaše dobre namere lako može iskoristiti toksično oklruženje na poslu. Budite oprezni i ne dozvolite da vam tuđe negativneenergija upropasti ovako savršen dan.

Kako da izbacite lošu energiju iz svog tela: čudesna tehnika tapkanja tela za isceljenje duše (AKUTAP)

Akutap ili veštinatapkanjatela i njegovih energetskihtačaka i centara je u Kini poznata nekoliko hiljada godina, kao odličan metod za održavanje dobrog zdravlja. Ritmičko lagano tapkanje stvara u telu vibraciju – terapeutsku rezonancu (impuls) koja se širi na sve strane i u dubinu tela, spaja unutrašnjost tela sa površinom, harmonizuje pravilan tok krvi i vitalne energije, jača esenciju i spirit, jača odbrambenu površinsku energiju, jača funkcije kože, mišića, tetiva i kostiju, jača i pomaže funkcije ćelija i DNK...

Tapkanje kao jutarnja vežba za korensku čakru: 3 minuta za spokojan i pozitivan početak dana

Pravilan akutap raspršuje blokade energije i krvi, pokreće drenažu limfe i svih telesnih tekućina. Akutap čisti i oslobađa blokirane i zapušene energetske tačke i centre, a takođe i zastoje u svim ostalim delovima tela. Oslobađa toksine iz ćelija i celog tela, pomaže detoksikaciju i regeneraciju uma, osećaja i tela. U kineskoj tradicionalnoj medicinise smatra da je koža spoljašnja zaštita tela od ulaska svih štetnih i patogenih uticaja. Kada tapkamo kožu, jačamo njenu površinsku energiju i zaštitnu sposobnost, stimulišemo njenu lepotu i zdravlje, aktiviramo pravilne funkcije pora, aktiviramo pravilne funkcije receptora, stimulišemo vitalnu energiju, krv i limfu.

Energetska psihologija: tapkanje tačke za otvaranje srca i rešavanje problema

Akutap štiti telo od deformisanih elektromagnetnihpolja i štetnog uticaja spoljašnjih patogenih energija. Akutap je dobra zaštita opšteg zdravlja celog tela, a takođe i odlična preventiva. Tapkanje potpomaže kontrolu otvaranja, čišćenja i detoksikacije celog tela, pomaže da se otklone blokade vitalne energije i krvi, što je glavni uzrok problema. Kada se telo redovno tapka, ponekad se možete iznenaditi da vam odjednom nestane depresija, nesigurnost, zabrinutost, haotične misli i razne druge slabosti. To je samo znak da ste uspeli da otvorite telo i ispustite bolesnuenergiju iz njega.

Pažnja! – Ne tapkati mesta gde postoji ili je postojalo kancerogeno oboljenje. Ne tapkati mesta gde postoje razne ciste ili degeneracija tkiva. Ne tapkati rane i oštećena mesta na koži. Ne tapkati mesta gde postoje jako izražene vene.
Trudnice i ljudi koji imaju mentalne probleme bi pre početka tapkanja trebalo da se posavetuju sa svojim lekarom.

Izvor: Sensa