Tarot karta dana za 28. maj 2018. godine - Vitez štapova - ukazuje na velike ambicije, uspeh i opasan rizik. Ovo je karta hrabrosti i volje, bićete spremni da se potrudite, čak i žrtvujete zarad boljeg sutra. Više niste zarobljeni u vlastitim strahovima i nesigurnom odlučivanju, već se spremate da uzmete život u svoje ruke.

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 28. maj 2018. godine
Foto: Shutterstock slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Mnogi koji traže posao pronaći će savršenu priliku, a one koji su zaposleni očekuje iznenadan napredak. Ako očekujete rezultate nekog ispita ili poslovnog zadatka, dobićete više nego što ste se nadali. Odnos sa partnerom postaje iskren i romantičniji, dok za usamljene postoji mogućnost za romantičan susret u poslovnom okruženju. Pokušajte da uštedite novac.

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: evo kome zvezde šalju lepe vesti

Dnevni horoskop - opozicija Meseca i Sunca ukazuje na zbunjenost, lažna osećanja i sukobe, a evo koji znak će uspeti da se zaštiti od negativnog uticaja okruženja, piše Lovesensa.


Pluton
utiče na polje karijere Blizanaca, a to znači da sa različitih strana stižu dobre vesti. Ovo je dan pozitivnih promena, a vi ćete jedva čekati da se prepustite novom poslovnom izazovu. Ne dozvolite da vas strah i manjak samopouzdanja ograniče i ometaju usavršavanje.Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, danas se osećate kao da ste na sedmom nebu, a ljubav je jedina zaslužna za vašu sreću. Osećate da imate mnogo toga zajedničkog sa partnerom, a potpuno se uklapate u ljubavnom i erotskom smislu. Vaš odnos postaje lepši i stabilniji, a jedino što može da uništi sreću jeste ljubomora.

Kako da radite joga vežbe koje brišu bore sa lica: probajte jednostavan trening protiv starenja

Masaže lice popularne su jer oslobađaju kožu toksina i štetnih materija, ali i stimulišu limfni sistem koji u stvari i odvodi toksine i čini da koža bude čista i blistava. Međutim, efikasne su i vežbe zalice koje možete same da radite kod kuće!

Čudesno ulje za lečenje i ulepšavanje kože: prirodne maske za kožu od susamovog ulja

Istraživanje koje je sprovedene 2018. godine na Medicinskom Univerzitetu u Nortsvernu pokazalo je da 30 minuta dnevnog vežbanja lica može da pomogne u borbi protiv starenja, a tokom 20 nedelja žene srednjih godina zapazille su primetnu razliku - njihovi obrazi su se podigli i nisu više visili sa lica.

Učesnice su imale od 40 do 65 godina, a od 27 njih samo se 16 u potpunosti pridržavalo zadatih zadataka. Trebalo je da svakodnevno u prvih osam nedelja izvode 32 kratke vežbe lica, svaku po minut, a nakon toga do kraja studije bilo je neophodno da vežbaju svaki drugi dan. Sve učesnice (koje su sprovodile vežbe) potvrdile su da se vidi značajni napredak i da njihovo lice izgleda bar tri godine mlađe.

Kako se rešiti celulita bez preparata i skupih masaža: evo kako da sami kod kuće obavite lekovito suvo četkanje

"Sada postoje i dokazi da vežbe na licu mogu da poboljšaju čitavu strukturu lica i umanje znakove starenja. Vežbe ojačavaju mišiće lica, tako da ono postaje čvršće, tonirovano i oblikovano kao da je nekoliko godina mlađe", objasnio je dokor Murad Alam, vodeći u pomenutom istraživanju. Ukoliko ste zainteresovani da probate ovu tehniku, evo nekih joga vežbica sa Instagrama. Pa, ako imate vremena - probajte.

Prilagođena sa: Žena