Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za divlji vikend do 11. juna 2018: Mars i Venera najavljuju leto transformacije

Mars u konjunkciji s južnim Mesečevim čvorom delovaće na nas čitavog leta, evo kakve nam rizike najavljuju zvezde...

  Izvor: Foto: Unsplash / Yoann Boyer

Postajemo sve svesniji - a moramo postati i odgovorniji - za ono što stvaramo i za ono što razaramo. Ovo će leto biti transformativno, eksplozivno, moćno, objašnjava astrolog Kaypacha u svojoj nedeljnoj prognozi zvanoj "Astrologija za dušu".

"Toliko se toga događa, siguran sam da to osećate. Ovo je intenzivno vreme", kaže na početku prognoze Kaypacha. Mars ide prema konjunkciji s južnim Mesečevim čvorom dok je i dalje u kvadratu s Uranom na početnim stepenima Bika. Takođe je u kvadratu s Jupiterom koji je na sredini Škorpije. Iako Uran i Jupiter nisu "tehnički" u opoziciji, oboje su u kvadratu s Marsom. "Ovo će leto biti tako transformativno, eksplozivno, moćno", objašnjava Kaypacha.

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnosti

Naglasak je na odnosu muškog i ženskog jer osim Marsa, sada je snažna i Venera, koja je u Raku, znaku koji teži emocionalnoj povezanosti i ugađanju. Mars je u Vodoliji koji je u inkonjunkciji prema Raku, odnosu koji, kako kaže Kaypacha, nije prijatan i zahteva prilagođavanje - u ovom slučaju, prilagođavanje muškog i ženskog principa. Venera je u opoziciji prema Lilith.

Možemo videti, i to svesno, "sa strane", nepristrasno - zahvaljujući Vodoliji u kojem su južni Mesečev čvor i Mars - svoja uslovljavanja, prošlost, norme, konvencije. Možemo promatrati sami sebe iz pozicije svedoka, trećeg oka: "Šta ja zaista činim?" To je u velikoj meri povezano i s ispravnim i pogrešnim služenjem seksualnošću, smatra Kaypacha. Mars je ta seksualna sila, objašnjava, muška sila koja želi nezavisnost, slobodu, želi i dalje biti na čistom, otvorenom prostoru. A ženski princip želi povezanost, Venera vlada Vagom - partnerstvima, vezama.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj