Tarot karta dana za 12. jun 2018. godine - As mačeva - ukazuje na život u iluziji i gubljenje granice između jave i sna. Ova karta ukazuje na promenu sudbine i karaktera, pa će mnogi početi da se bore za svoje principe i ambicije. Mač je simbol pobede i nove nade, a životna bitka postaje za vas dobar izazov. Pred vama su mnoge prepreke, ali ako u sebi probudite snagu, verujete srcem i razmišljate hladnim umom, bićete spretniji i jači nego što ste mislili.

Na ljubavnom planu As mačeva donosi promene, pa je moguće da će se odnos sa partnerom promeniti iz korena ili će se okončati. Vreme je za promenu posla kojim već duže vreme niste zadovoljni. Izbegavajte rizična finansijska ulaganja.

Izvor: Lovesensa

 Ljubavni horoskop za danas: evo kome Merkurovi impulsi donose senke prošlosti

Položaj Marsa i Meseca donosi pozitivnu energiju koja jača vaše sposobnosti, pomaže da lako odgovorite na svaki poslovni izazov, ali pomaže i da rešite sukobe i nesuglasice iz prošlosti, piše Lovesensa.

Međutim, nekim znakovima na polju ljubavi teći će med i mleko, dok će neki morati više da se potrude za romantičan uspeh i uzajamnuljubav!

Drage Ribe, želite što više vremena da provedete sa partnerom i uživate u njegovom društvu. Međutim, radna nedelja i naporni zadaci na poslu ne ostavljaju vam vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom. Razmislite kako biste mogli da iznenadite partnera za slobodan vikend. Prijaće vam zajedničko kratko putovanje.

UsamljeneRibe ne žele više da uživaju u strastima i ljubavnim avanturama, već traže nekoga na koga mogu da se oslone i planiraju budućnost. Budite spremni i stpljivi, Venera vam šalje susret sa osobom koja ispunjava sve ono što vi želite od partnera u vezi. Ne oklevajte, već ga odmah pozovite na sastanak. Za prvi susret izaberite neko originalnije mesto od restorana i bioskopa.

Merkuroviimpulsi imaju negativan uticaj na Device! Moguće je da će se mnogi romantični planovi pokvariti i da ćete teško pronaći kompromis s partnerom. Merkur se takođe umešao i u život slobodnih Devica, pa ih drži u zamci prošlosti i neobaveznog flerta. Pokušajte da zaboravite staru ljubav!

Ako ste rođeni u znaku Vodolije, očekujte divan preokret na polju ljubavi! Zvezde su obasjale vašu vezu i, nakon nekoliko padova, ponovo se uzajamno razumete i poštujete. Osećate da ste mnogo više bliski sa partnerom i jedva čekate da vidite šta vam donosi budućnost. Razgovarajte sa partnerom o planovima za brak i decu, a iznenadiće vas kada vidite koliko planova i stavova delite.

Uticaj Venere i Urana donosi mračne senke u ljubavniživot rođenih u znaku Ovna. Nervozni ste i razdražljivi, a znate da ste definitivno u pravu, ali partner ne želi da promeni mišljenje. Vaš odnos će celog dana biti malo vatren, pa malo hladan. Sačekajte da vas prođe bes i da se situacija malo stiša, a zatim otvoreno razgovarajte sa partnerom o vašem odnosu.

Izvor: Lovesensa