Dnevni horoskop - mladMesec donosi šansu za raskidanje sa prošlošću i novi početak, a evo koji znak će iskoristiti impulseMeseca za pozitivne promene u životu, piše Lovesensa.

Blizanci su danas odlučili da unesu zanimljive promene u ljubavniživot. Osećate da ste partnera i sebe zarobili u zamci rutine, što može loše da utiče na romantičnuvezu. Vreme je da se pokrenete i napravite plan za aktivnosti koje još uvek niste radili zajedno, a to će definitivno osvežiti vašu vezu. Partner će biti oduševljen idejom za izlet, kratko putovanje ili časove plesa a, dok se zajedno zabavljate, još jače ćete potvrditi uzajamnu ljubav.

Romantičangest jedne osobe danas će vas oboriti sa nogu. Sigurni ste da on nije prava ljubav na koju čekate ceo život, ali njegov šarm vas nikako ne ostavlja ravnodušnim. Pozovite ga na romantičnu večeru, napravite prvi korak, a ko zna, možda shvatite da grešite i da je vaš odnos nešto više od slepe strasti. Na poslu osećate da ste već dugo "zaglavljeni" na jednom mestu i da vaše sposobnosti nisu dovoljno iskorišćene. Međutim, mlad Mesec vas dovodi do prekretnice u karijeri i donosi nove mogućnosti, ali pre nego što preduzmete bilo koji korak razgovarajte sa nadređenima.

Izvor: Lovesensa