Tarot karta dana za 14. jun 2018. godine - Trojka diskova - ukazuje na zadovoljstvo i ostverenje ciljeva. Napokon ste izgradili samopouzdanje i spremni ste da se suočite sa svakim životnim izazovom, a prepreke na putu ka cilju za vas predstavljaju samo novo iskustvo. Imate snage da očistite energiju od negativnih emocija i da se posvetite duhovnom razvoju. Ako nastavite ovako da radite i da se usavršavate, uskoro vas očekuje talas pozitivnih promena.

Na poslu vas očekuje dobra saradnja, novi kontakti i odlična komunikacija, a možete da se nadate unapređenju i povećanju zarade. Ako ste usamljeni, sledi savršen period za upoznavanje novih ljudi i rađanje ljubavi. Odnos sa partnerom postaje iskreniji i lepši, a veza je stabilnija ako pozitivno utičete jedno na drugo i podržavate se međusobno. Vaša energija je čista, a aura jača nego što mislite.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: evo kome Venera u Lavu donosi rizičnu vatrenu ljubav

Sekstil Merkura i Urana donosi zanimljive promene koje će poboljšati kvalitet života, a evo kakve nas varnice i turbulencije očekuju u magičnoj bašti ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Rakovi, posle perioda usamljenosti i traganja za srećom, prepustićete se ljubavnoj avanturi sa osobom koju uopšte ne poznajete. Kada Venera uđe u vatreni znak Lava, u Raku se probude opasne strasti i privlači ih rizična ljubav. Ali, nema potrebe da brinete, jer ovoga puta ćete upoznati nekog ko vas zaslužuje. Nebo vam pomaže da proneđate partnera koji razume vaša osećanja i želi da spozna želje vaše duše, a baš takav je stranac koji vas je šarmirao.

Vodolije već danima osećaju da se nešto promenilo u njihovo romantičnoj vezi, ali nije im jasno koji problem je poljuljao nekada skladan odnos. Vaš ljubavni život često ima uspone i padove, ali ovog puta ne znate kako da promenite situaciju. Seksualna energija je baš slaba, a jedina stvar koja vas može izvući iz zamke monotonije jeste da se više potrudite oko partnera.

Drage Ribe, Venera u Lavu vas podržava da rešite probleme i nesuglasice sa partnerom, a njena energija daje vam snagu da zaboravite na rane iz prošlosti. U razgovoru sa partnerom budite tolerantni, otvoreno pokažite svoja osećanja, želje i očekivanja. Iako ste imali probleme, zapamtite, sunce se uvek pojavi posle kiše. U vašoj ljubavi ponovo je probuđena strast, a vreme je da iskoristite te iskre i poboljšate odnos.