Tarot karta dana za 21. jun 2018. godine - As diskova - ukazuje na napredak i pozitivne promene. Ova karta vas podseća da je težak životni period iza vas i da vas čeka nova i bolja životna faza. Možda je pravo vreme da rizikujete i promenite posao ili da započnete vlastiti biznis. Očekuje vas finansijsko blagostanje, ali pazite kako trošite novac da biste izbegli dugove.

Karta predviđa mogućnost skorog zaljubljivanja. Osetićete da ste s nekim tako jako energetski povezani i moguće je da ćete započeti ozbiljnu romantičnu vezu. Ako ste u vezi, prepustite se osećanjima i pokažite partneru koliko vam je stalo do njega.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: problemi će proći, ljubav će nastaviti da živi

Opozicija Urana i Meseca donosi sudbonosne preokrete i promenu osećanja, a evo koji će znakovi danas privući najlepšu čaroliju ljubavi, piše Lovesensa.

Drage Ribe, Sunce u znaku Raka, a to znači da treba da iskoristite šansu i poboljšate svoj ljubavni život. Već dugo u odnosu sa partnerom vlada tenzija umesto romantične energije. Zato je ovaj petak savršen dan da se ponovo zbližite i želite jedno drugo. Večeras partneru priredite romantično iznenađenje zbog kojeg neće lako moći da vas izbaci iz glave.

Sudbina sprema nešto posebno za zaljubljene Blizance. Postoji velika šansa da baš danas započnete vatrenu ljubavnu priču. Spremni ste da pređete svaku granicu, zaboravite na prošlost i ne želite da razmišljate o tome šta vam donosi budućnost. Za vas je nova simpatija apsolutni stranac, ali njegov šarm, intelekt i izgled ostavio je trag na vašoj duši, pa nećete moći lako da ga izbacite iz glave.

Rođene u znaku Škorpije danas očekuje tanak led na polju ljubavi. Neko iz vaše porodice neće videti dobro u vašoj trenutnoj vezi. Nemojte razgovarati ni sa kim o ljubavnim problemima, osim sa partnerom. U teškim periodu punom otrovnih strelica, još više ćete se zbližiti ako budete bili iskreni. Svi problemi će proći, a vaša ljubav će nastaviti da živi.

Izvor: Lovesensa