Opozicija Sunca i Saturna ukazuje na potragu za surovom istinom, zbunjenost i konflikte, a evo kojim znakovima će ovaj čudesni aspekt promeniti ljubavni život zauvek, piše Lovesensa.

Drage Ribe, spremni ste da se suočite sa svakom teškoćom, ali za ljubav ćete žrtvovati baš sve! Počinjete da sa partnerom planirate zajedničku budućnost. Osećate da ste vi dve polovine koje je sudbina spojila kako bi se ispunila misija ljubavi, pa zato uživajte u svakom zajedničkom trenutku. Spremni ste na svaki kompromis, ali pod uslovom da je i druga strana spremna da napravi određene ustupke. Zvezde su za vas pripremile zaštitu od sukoba, pa ćete uspeti da nađete zajednički jezik u svakom izazovu.

Inkonjunkcija Venere i Neptuna stvara čudnu energiju za rođene u znaku Ovna, pa će mnogi izgubiti poverenje u partnera. Teško ćete uspeti da pronađete zajednički jezik i mali sukob prerasta u još veći. Nepoverljivi ste prema partneru i sumnjate na preljubu i laž. Možda je vreme da potražite novu ljubavnu sreću.

Vodolije, vašu romantičnu vezu preplavio je talas problema, ali sada je tome kraj. Sve se ponovo vraća na staro, bude se najlepša osećanja, poverenje i bliskost. Iz prethodnih dešavanja naučili ste važnu lekciju i spremni ste da više nikada ne ponovite takve greške u budućnosti. Vreme će pokazati koliko ste jaki, ali ste sigurni da će vaša ljubav pobediti sve!

Izvor: Lovesensa