Tarot karta dana za 3. jul 2018. godine - Sunce - ukazuje da će se dogoditi čudo. Ova karta donosi isceljenje, otpuštanje negativne energije i slobodu. Vreme je da se oslobodite stega iz prošlosti i da se spremite za nova životna iskustva. Otputujte negde, zabavljajte se i tražite svoje nebo sreće, ali budite u svemu umereni i racionalno trošite novac.

Uskoro očekujte napredak na posli ili ponudu koja će promeniti finansijsku situaciju i planove. Iako se usavršavate i blizu ste uspeha, pripazite na vlastiti ego. Poželećete da imate slobodu, ali to ne znači da ćete zauvek odbaciti partnera. I dalje ostajete bliski, samo vam treba kutak u kojem ćete očistiti svoje misli. Finansijska situacija je bolja, ali pripremite se za neočekivane troškove.

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak je na korak do ostvarenja ljubavnih snova

Dnevni horoskop - opozicija Meseca i Venere ukazuje da će razum nadjačati želje srca, a evo koji znak će pronaći sreću u novoj ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Lavovi, danas će vaš prirodni šarm začarati svako srce i za korak ste bliže ka ostvarenju ljubavnih snova. Pojaviće se neka nova osoba u vašem životu koju nećete lako moći da izbacite iz glave. Imaćete osećaj da ste napokon pronašli osobu sa kojom želite da započenete dugu i ozbiljnu vezu. Uživajte u novoj ljubavi!

Polje karijere za rođene u znaku Lava počinje sve više da se razvija i ne možete biti srećniji. Mars vas podržava da izađete iz zone komfora i spremni ste da preduzmete rizik. Niko ne može da zna kakve izazove budućnost donosi, ali zvezde za vas spremaju lepe vesti.

Nedeljni horoskop od 1. do 8. jula 2018: sedmica raskida i pomirenja

OVAN (21.3. - 20.4.)

Ljubav Već početkom perioda, veće su šanse da uđete u tajnu vezu sa nekim koga ste do sada viđali samo na poslu i ko će poželeti da sa vama uđe u ozbiljnu vezu. Ako ste zauzeti, u drugoj polovini nedelje, partnerovo strpljenje može da dostigne maksimum. Jedan Lav misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Posao Vaš vladalac Mars, planeta akcije u astrološkom polju kontakata sa strancima, otvara vam mogućnost obnove saradnje sa nekadašnjim partnerima, naročito iz prekookeanskih zemalja. U drugoj polovini nedelje, moguć odlazak na put ili stručno usavršavanje. Ipak, još neko vreme, izbegavajte potpisivanje bilo kakvih ugovora.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

BIK (21.4. - 21.5.)

Ljubav Mada ste skloni da popustite pred partnerovim željama, zvezde su ipak na vašoj strani. Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, retrogradni Mars u polju karijere donosi vam udvaranje harizmatične osobe koju ste upoznali preko posla. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

Posao Zbog želje za brzom zaradom, možete sebi da stvorite nepotrebne probleme, zato, budite pažljivi prilikom dogovora o novim aranžmanima. Krajem perioda, rastu šanse za rešavanje stambenog ili pitanja koja se odnose na neki poslovni prostor. Poslušajte savet jedne Vage koja želi da vam olakša trenutnu poziciju.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Kraj ljubavi: koji je najbolji način da prebolimo raskid veze...

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Ljubav Retrogradni Mars, simbol seksualnosti u vašem devetom astrološkom polju, najavljuje period koji će biti ispunjen strastvenim susretima, raskidima i pomirenjima sa nekim do koga vam je, u stvari, itekako stalo. U drugoj polovini perioda očekuje vas mnogo novih poznanstava na kraćim putovanjima. Vaga vam šalje SMS, Jarac misli na vas.

Posao U prvoj polovini nedelje, očekuje vas profesionalni uspeh, naročito ukoliko se bavite privatnim preduzetništvom. Ipak, nemojte da donosite odluke na brzinu, a bilo bi bolje da izbegnete rizične finansijske transakcije. Ako planirate poslove sa strancima, poslušajte savet jednog Lava.

Zdravlje Izbegavajte "brzu" hranu.

RAK (22.6. - 22.7.)

Ljubav U prvoj polovini perioda postoji mogućnost da započnete tajnu vezu sa jednom Škorpijom, a možete doživeti i strastvene trenutke sa Jarcem. Sredinom perioda, mnogi predstavnici vašeg znaka mogu se odlučiti za ulazak u brak ili zajednički put sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, očekuju vas prijatni trenuci u društvu atraktivne osobe.

Posao Prelazak retrogradnog Marsa, planete akcije ali i sukoba, preko vašeg osmog astrološkog polja, u stvari, predstavlja upozorenje da obratite što više pažnje na finansije kao i na konkurenciju koja vas vreba iza svakog ugla.

Bilo bi dobro kada biste poslušali savet jednog Bika koji vam želi samo dobro.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

LAV (23.7. - 22.8.)

Ljubav U prvoj polovini perioda, budite pažljiviji prema partneru, naročito ako ste u vezi sa Vagom ili Strelcem. Tranzit retrogradnog Marsa, planete strasti, preko astrološkog polja ljubavi može da vam donese udvaranje osobe sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. Sredinom nedelje, veće su šanse da započnete tajnu vezu sa Blizancem ili Ovnom.

Posao Početkom perioda, može da vam se ukaže šansa za napredovanje koju ne bi trebalo da propustite a moguća je i saradnja sa partnerima iz prekookeanskih zemalja. Pozicije vašeg vladaoca Sunca i Merkura koji upravlja poljem novca, najavljuju uspeh, ako se bavite umetnošću, sportom ili naukom.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Ljubav Tranzit Marsa preko znaka Vodolije, znaka koji zahvata vaša šesta astrološka kuća, u prvoj polovini nedelje, donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja nosi uniformu na radu. U drugoj polovini perioda, preko neke društvene mreže, možete da upoznate osobu rođenu u nekom vodenom znaku.

Posao Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura, simbola posla, sredinom nedelje, možete da prolongirate neke obaveze prema inostranim partnerima. U drugoj polovini perioda, imaćete prilike da napredujete, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa medijima ili bankarstvom. Dobra vest je da se finansijska situacija postepeno poravlja.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

Idealni kristali za ljubav...

VAGA (23.9. - 22.10.)

Ljubav Pozicija retrogradnog Marsa, planete koja upravlja vašim emotivnim životom a tranzitira preko vašeg astrološkog polja ljubavi, u prvoj polovini perioda, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem nedelje, mogu da vam se dopadnu dve interesantne osobe, zbog čega će vam biti teško da napravite pravi izbor. Jedan Strelac vam šalje SMS, a Ovan misli na vas.

Posao Pozicija retrogradnog Jupitera, simbola prosperiteta u vašem astrološkom polju posla, donosi vam dobitke preko poslova sa strancima i šanse za napredovanje u karijeri. Krajem nedelje, dobijate ponudu od stranaca za neki honorarni poslovni angažman koju bi trebalo da prihvatite.

Zdravlje Unosite više vitamina.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.)

Ljubav U drugoj polovini perioda, izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekoj Ribi. Ukoliko ste slobodni, krajem nedelje, klonite se veza za jednu noć, kako sebe ne biste doveli u neprijatnu situaciju. Neki Rak pokušaće da zloupotrebi vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka.

Posao Već početkom perioda, možete da očekujete dogovor sa strancima u vezi sa poslom koji će vam se vrlo brzo isplatiti. Pozicija retrogradnog Jupiter, planete novca i inostranstva, u vašem znaku, donosi vam dobitke preko paralelnih poslova sa partnerima iz bliskoistočnih zemalja.

Zdravlje Promenite način ishrane.

STRELAC (23.11. - 21.12.)

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja ljubavi, donosi vam nesuglasice izazvane partnerovom nervozom. Retrogradni hod Marsa, simbola akcije i seksualnosti, preko vaše astrološke kuće nervnog sistema, u prvoj polovini nedelje, opominje da izbegavate rasprave sa vazdušnim znacima. Vaga misli na vas, a Ovan vam šalje SMS.

Posao Aspekti vašeg vladaoca Jupitera, planete bogatstva i inostranstva, sredinom perioda, najavljuju novčane dobitke, mogućnost premeštaja na bolje radno mesto ili pokretanja zajedničkog posla sa partnerom.

U drugoj polovini perioda, možete da obnovite saradnju sa osobom koja radi za strance

Zdravlje Potreban vam je odmor.

JARAC (22.12. - 20.1.)

Ljubav Zbog pozicija Venere i Merkura, simbola ljubavi i komunikacija, u drugoj polovini nedelje možete da upoznate nekoga preko interneta. Pozicija planeta u polju partnerskih odnosa donosi vam novu ljubav sa Rakom ili Bikom sa kojim vrlo brzo možete ući i brak ili ćete se zaljubiti u nekoga ko živi u inostranstvu.

Posao Mars, planeta akcije, kreće se prividnim hodom unazad preko astrološkog polja posla, donoseći vam priliv novca preko poslova sa nekadašnjim partnerima. U drugoj polovini perioda, igrajte igre na sreću. Iskoristite nove šanse koje vam se ukazuju na poslovnom planu, naročito ukoliko ste u zrelim godinama.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA (21.1. - 19.2.)

Ljubav Aspekti ljubavnih planeta, među kojima je i Neptun u retogradnom hodu, mogu da iskomplikuju odnos sa partnerom, naročito ukoliko već neko vreme izbegavate iskren razgovor s njim. Na nekom putu u inostranstvu, u drugoj polovini nedelje, moguć je susret sa harizmatičnom starijom osobom koja će vas veoma zaintrigirati. Blizanac misli na vas.

Posao Napet aspekt između vašeg vladaoca Urana i retrogradnog Marsa u vašem astrološkom polju ličnosti, u prvoj polovini perioda, upozorava da budete oprezniji ukolko vaše zanimanje ima veze sa sportom, umetnošću ili angažmanom u medijima. Bilo bi dobro da poslušate savet jednog Strelca.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

Život se nastavlja – posle svakog gubitka: kako afirmacije leče slomljeno srce...

RIBE (20.2. - 20.3.)

Ljubav Pozicija Marsa, planete erotike, koji prividnim hodom unazad prelazi preko astrološkog polja podsvesti i prepreka, nagoveštava mogućnost ulaska u turbulentnu vezu sa osobom koja će vam prećutati da je zauzeta. Ako ste u braku ili dužoj vezi, krajem nedelje, pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. 

Posao Već početkom perioda, uspeh očekuje umetnike, sportiste, kao i predstavnike vašeg znaka koji se bave marketingom ili propagandom. U drugoj polovini nedelje, očekuju vas poveći i novčani dobici, zahvaljujući, pre svega, angažovanju jednog Strelca koji vam je više nego naklonjen.

Zdravlje Pad imuniteta.

Izvor: Novosti