Kvadrat Plutona i Meseca probudiće stare strasti, a ovaj aspekt naročito je povoljan za one koji su u dugim vezama, jer će imati slična osećanja kao na početku ljubavnepriče, piše Lovesesna.

Usamljeni Ovnovi, Venera vam šalje pozitivne vibracije i pomaže da ponovo vešto vladate svojim ljubavnim životom. Iako ćete privlačiti pažnju gde god da se pojavite, probajte da obuzdate ego, jer tako nećete doživeti ljubav za kojom tragate.

Venera još uvek vlada poljem ljubavi za rođene u znaku Lava! Nećete moći da skinete osmeh sa lica, jer se ljubav polako useljava u vaše usamljeno srce. Narednih dana očekujte puno romantičnih iznenađenja, a ko zna, možda je baš ovo period kada ćete upoznati osobu sa kojom želite da provedete ceo život.

Dragi Strelčevi, energija Meseca izoštrava čula i donosi vam nove avanture koje ćete želeti da doživite sa partnerom. Očekuju vas divni trenuci, a partner neće kriti zadovoljstvo i zaljubljenost.

Položaj Marsa pomaže rođenima u znaku Raka da zavode i osvajaju srca, a sledi dan koji će promeniti njihov emotivni život. Mesec u znaku Ovna pomaže vam da šarmirate i ostvarite ljubavne želje. Pobedničke karte su u vašim rukama, samo treba prvi da odigrate potez.

Izvor: Lovesensa