Dnevni horoskop - Mesec (Rak) u trigonu je sa Jupiterom (Škorpija), a to nam donosi bolje odnose sa bliskim ljudima i materijalnu sigurnost, piše Lovesensa. Danas ste vrlo optimistični, a iznenadićete se kad shvatite koliko vas ljudi vole, a kolege poštuju!

Drage Ribe, magičan ples Saturna i Meseca omogućava da se vaši planovi sa partnerom uskoro ostvare. Budite spremni na to da će vam se želja za željom ispunjavati. Ako planirate da idete na put, organizujte se i očekujte puno romantičnih izenenađenja od partnera. Naučite sebe da volite promene.

Ribe će danas imati puno posla, naročito one koje se bave administracijom. Preplavljeni ste raznim zadacima koji vam nisu toliko važni za napredovanje u karijeri. Nemate vremena da se posvetite pravljenu strategije i planova za poslovni uspeh ali ne brinite, nijedan trud neće proći nezapaženo. Uskoro očekujte vrednu nagradu.

Ljubavni horoskop za danas: jedna romantična noć menja planove sudbine

Venera je u trigonu sa Uranom, što donosi neverovatne promene na emotivnom planu, ali bez obzira koliko će situacija biti teška, uspećete da pronađete savršen način za isceljenje emotivnih rana, piše Lovesensa. Harizma će pomoći da izbegnete mnoge neprijatne situacije i dobijete ono što želite, a evo kojie znakove očekuju velike promene na polju ljubavi!

Drage Device, sve vam je teže da razumete partnerove želje i više ne gledate isto ka budućnosti. Iznenada partner menja mišljenje i kvari zajedničke planove, ali ne brinite, jer vi ste jedan od mudrijih znakova Zodijaka. Ako izbegnete sukob i teške reči, pametnim argumentima i šarmantnim osmehom, uspećete da vratite vašu vezu na pravi put.

Osećajni i nežni, a tako poželjni! Reč je o rođenima u znaku Raka koji večeras imaju šansu da upoznaju jednu zanimljivu osobu. U početku ćete pomisliti da to nije vaš savršen partner, ali kako veče prolazi rodiće se romantična osećanja. Pružite šansu novoj vezi, a moguće je da će se vaš ljubavni život uskoro promeniti iz korena.

Bikovi su napokon pronašli osobu zbog koje žele da pomere sve granice, ali stidljivost i strah sputavaju ih da izraze osećanja. Niste sigurni da ćete pronaći prave reči i plašite se da ćete ostaviti loš utisak. Ne brinite, Jupiter i Neptun spašavaju vas od promašaja i daju osećaj samopouzdanja i hrabrosti. Oslobosite se i pokažite javno želje svog srca, a nakon toga vas čeka pozitivno iznenađenje.

Izvor: Lovesensa