Tarot karta dana za 13. jul 2018. godine - Kralj pehara - ukazuje na stabilnost i veliki uspeh. Danas ćete biti jaki i spremni da se borite za svoje ambicije. Empatični ste i želite da se svi oko vas osećaju dobro, ali ne na vašu štetu. Svesni ste sebe, svojih mana i kvaliteta, a upravo je znanje danas vaša moć. Idealno je vreme da ostvarite planove iz prošlosti.

Talas kreativne energije pomaže da poslovne zadatke obavljate sa lakoćom, a idealno je vreme za promene na polju karijere. Ako ste nezadovoljni trenutnim poslom, potražite novi, a moguuće je da će mnogi napredovati. Osobe koje su u vezi biće ispunjene i srećne zbog ljubavi, a oni koji su usamljeni, moguće je da će pronaći osobu sa kojom će započeti ozbiljnu vezu. Očekuje vas dodatni priliv novca!

Izvor: Lovesensa

Horoskop predviđa sudbinu za svaki znak Zodijaka: evo šta nam donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec (od 13. jula 2018.)

MladMesec i delimično pomračenje Sunca u Raku 13. jula 2018: Mnogo jake energije se dešavaju na ovaj mlad Mesec i pomračenje. Aktivirana je opozicija sa Plutonom iz Jarca što može dati problem ženama dok muškarci mogu da se ponašaju hladno. Mnoge promene se mogu dešavati, Pluton će iz Jarca svakako pokazati zatrpanu ljubomoru, nezaboravljena nezadovoljstva i svađe koje su bile u prošlosti sada se mogu ispoljiti i razrešiti. Kroz Mlad Mesec i opoziciju Plutona javljaju se stare povrede, jer Pluton ništa ne zaboravlja niti prašta, jer ga sila tera da vrati i tako transformiše energiju.

Kako je Mesec preosetljiv u Raku, svi koji su imali neke svađe sada mogu da ih razreše, što bi naročito mogli da iskoriste Bikovi , Škorpije, Device i Ribe. Ovnovi, Jarčevi, Vage i Rakovi su spremni za rasprave i borbu jer im mirno razrešenje ne polazi za rukom. Kako je uključen Pluton koji je zadužen za genetske metarmofoze, izmene ćelija, unutrašnje dubine , psihološke konflikte i duhovne korene, mnogi znaci mogu osećati da se nalaze u nekoj drugoj dimenziji jer se prosto ne prepoznaju. Ovo je sada samo nagoveštaj za pun Mesec i totalno pomračenje Meseca u Vodoliji koje se dešava 27. jula.

Pazite šta sve pokrećete na ovaj mlad Mesec jer uticaj nekih stvari može se oseća narednih šest meseci, pa čak i godinu dana. Ovaj aspekt se dešava u trećoj dekadi pa će treće dekade bilo kojeg znaka biti obuhvaćene više nego ostale. Olakšanje ovog pomračenja će pojedinim znacima priuštiti dobar aspekt Venere iz Device i Urana iz Bika, što u nesporazumu može priuštiti iznenadno rešenje i harmoniju. Venera će biti u harmoničnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa baš ovih dana pojedini parovi mogu da stupe u bračnu zajednicu ili da se vere, stupe u ozbiljnu vezu.

OVAN

Kod vas se mogu javiti nagoni za prisilno ponašanje pa bi bilo dobro da obratite pažnju kako se ophodite prema drugim ljudima. Pojedini Ovnovi mogu biti okupirani svojom porodicom, pa čak i da se spremaju za odlazak na odmor što ih u potpunosti ispunjava.

BIK

Mnogi Bikovi mogu u ljubavi doživeti promene. Sada je naglašena sposobnost ubeđivanja pa možete imati uspeha u finansijskom i poslovnom polju. Vi niste znak koji voli promene, ali ipak neki ozbiljan razgovor može da ih donese. Bilo da li ih vi pokrećete ili neko drugi, vi shvatate, bez obzira na ishod, da vi pobeđujete i da ste na dobitku.

BLIZANCI

Možda vaša finansijska razmišljanja nisu bila realna, ali ipak vi dobijate veću svotu novca iako vam nije neophodan. Moguće da planirate da platite neki veći račun ili da sklopite dobar posao. Pojedini Blizanci mogu imati i neke neplanirane izdatke koji mogu da se pokažu dobri na duži rok.

RAK

Za vas je ovo vrlo važan period jer se dešava u vašem znaku i vi možete da se opustite i prepustite emocijama koje mogu da vam potraju na duži period i da uživate. Sada nije bitno šta će drugi misliti ili reći jer ste u srećnom periodu gde možete pokrenuti nešto novo u svom životu.

LAV

Mnoga pitanja za koje nemate odgovor mogu sada da vam se motaju u glavi.

Pojedini Lavovi mogu dobiti neku vest iz inostranstva ili uplatu novca u stranoj banci. Sve tajne koje su čuvane baš sada mogu spontano da se otkriju. Mogu se dešavati i neke brige vezane za porodicu i intimni život.

DEVICA

Vi možete da napredujete jer imate podršku Plutona koji vas čini jakim i daje vam moć kontrole u bilo kojoj situaciji. Moguće je da zbog Meseca krenete da se pitate ili čudite po pitanju vašeg partnera, posebno kada neke istine isplivaju pa ćete se pitati da li vas voli.

VAGA

Sada se ne preporučuje da pokrećete silno ponašanje. Sve se dešava u vašoj porodici i sa decom pa možete misliti da nešto niste dobro uradili kada je vaspitanje u pitanju ili da se kažnjavate i kritikujete da niste dovoljno dobri. Možete sada slobodno reći šta mislite i ne prezajte za svoj ugled.

ŠKORPIJA

Ovaj Mesec će biti harmoničan prema vama pa možete sve, jer vam je srce puno i spremno za putovanje, odmor i lepa dešavanja. Pojedine Škorpije mogu da se osećaju jadno, pakosno i da imaju problema sa drugim ljudima pa se morate izboriti sa time da prihvatite i tuđa mišljenja. Izbegavajte tvrdoglavost i da smatrate samo vaše stavove ispravnim.

STRELAC

Sada je potrebno neke stvari ostaviti u prošlosti i ne raspravljati o prošlosti. Na psihološkom nivou može se desiti ranjivost i osetljivost. Emocije mogu biti upletene u nešto što vi jednostavno niste u stanju da razrešite. Bilo bi dobro da nekoga angažujete ko nije emotivno uključen u tu oblast, bila to kupovina, prodaja, pregovaranja i rasprave iz prošlosti.

JARAC

Nije dobro sada da pokrećete nešto na silu već se prepustite u oblastima koje se otvaraju da uživate. Pomračenje nema veći uticaj na vas ali zato ima Pluton koji stalno kopa po dubinama i prošlosti pa vam budućnost može biti problem jer nikako da izađete iz prošlosti. Opustite se i uživajte.

VODOLIJA

Kod vas se može desiti silovito ponašanje, inat, ozlojeđenost i problem sa drugim ljudima. Pojavom nesigurnosti mog se desiti problemi po pitanju komunikacije sa poslovima, pa čak i strahovi za budućnost kako dalje. Pad energije treba pokrenuti sa vežbama.

RIBE

Dok će mlad Mesec pozitivno uticati na vas, pomračenje Sunca nema bitniji uticaj. Naglašen je uspeh vaše dece, partnera i vaš vlastiti. Velika sreća i zadovoljstvo može sada biti prisutna kod vas ili kod vaših najmilijih.

Izvor: Besno pile