Ovan

Ljubav

Pun Mesec i pomračenje u polju prijatelja i društvenih mreža može slobodnim Ovnovima doneti „brzinsko“ zaljubljivanje preko ovih segmenata. Iako cela priča može na samom početku krenuti veoma lepo i inspirativno, negde bi ipak trebalo zadržati dozu opreza. Moguće je da ova osoba krije neke stvari od vas ili da je jednostavno – neiskrena. Ukoliko ste zauzeti, zaista bi bilo važno da ni vi ni partner ne krijete ništa jedno od drugog tokom ovog perioda. Sumnjičavost će biti jako naglašena kod oboje i ukoliko vi ili voljena osoba zaista pronađete potvrdu da druga strana nešto sakriva, to može dovesti do velike destabilizacije vašeg odnosa. Dani su napeti – trudite se da ih ne činite još napetijim.

Posao

Neke poslovne šanse vam se mogu iznenada otvoriti, ali doza opreza jeste potrebna. Svako potpisivanje novih ugovora sada vuče određene predispozicije za probleme, bilo papirološke prirode, bilo što se konkretizacije dogovora tiče. Možda je bolje sačekati malo, ne zaletati se, dobro razmisliti. Na dnevnoj bazi, ovi će dani doneti povišenu energiju, dosta nervoze u obavljanju svakodnevnih obaveza, ali i situacije, ljude, dešavanja koji će vas kočiti ili ne toliko prijatno iznenađivati.

Novac

Troškovi neće moći da vas zaobiđu tokom ove nedelje. Ne uplićite se u bilo kakve rizične situacije po pitanju novca, bolje je truditi se da ga sačuvate nego ulagati u neisplative projekte.

Zdravlje

Jedna te ista slika kada je zdravlje u pitanju – probava, nesanica, problemi sa pritiskom i krvnim sudovima, mogućnosti za povrede nogu i zglobova.

Lako probavljive namirnice, one koje ne opterećuju vaš želudac trebalo bi da budu imperativ u ovoj sedmici za vas. Na stolu uvek možete imati sveže voće i povrće, ribu, mladi sir, kefir i jogurt. Ako jedete meso, svedite ga na umerenu meru.

Bik

Ljubav

U mnogim vezama i brakovima nastupio je period kada ne znate ni šta želite niti čemu se nadate. Određeno nezadovoljstvo, sumnje i pritisak je naglašen. Možete se ponašati manipulativno prema partneru ili ga pak provocirati, a vrlo je verovatno da će i druga strana funkcionisati na isti način. Temelj za veće probleme je postavljen, a situacije koje mogu biti vrlo neprijatne mogu se izbeći jedino mirom i čuvanjem živaca. Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva ili bivši partneri vam ulaze u život preko noći, ali vi trenutno ne znate šta da radite ni sa jednima ni sa drugima. Malo je verovatno da ćete biti istinski otvoreni da nekome posvetite pažnju, a kamoli ukažete poverenje.

Posao

Pomračenje Meseca u polju karijere dodatno baca akcenat na odnose sa poslovnim partnerima i šefovima. Moguće su neprijatne situacije, povišena energija i nervoza, pa i izjave i odluke koje ste duže vreme „gušili“ u sebi. Neki od vas neće uspeti da kroz sve ovo prođu „neoštećeni“, tako da su mogući i prekidi saradničkih odnosa. Ukoliko pokrećete nešto novo, nisam sigurna koliko je sada baš pravi momenat za to. Sve ukazuje da bi novi dogovori i poslovi mogli biti vrlo komplikovani po vas.

Novac

Mnogo nepotrebnih troškova, mnogo „bacanja“ para na stvari koje vam zaista nisu potrebne. Ne pozajmljujte novac drugima, teško ćete ga povratiti nazad.

Zdravlje

Problemi sa ishranom, zadržavanje tečnosti u organizmu, tegobe sa venama. Kod nekih se mogu javiti i tegobe sa žučnom kesom.

Opozicija Venere i Neptuna donosi tokom ove sedmice češće probleme sa varenjem, a kod nekih od vas čak i mogućnost trovanja hranom. Potrudite se da konzumirate kvalitetne, ispravne namirnice, lako probavljive i da uzimate više tečnosti nego inače.

Blizanci

Ljubav

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi u opoziciji sa Neptunom i kvadratnom aspektu sa Mesecom početkom nedelje može vam doneti jednu slatku letnju pričicu. No, koliko god sve krenulo uzbudljivo, uz mnogo dobre energije, smeha i odličnog provoda – postoje male šanse da se ovaj odnos produbi i postane nešto više od avanture. Ipak, to ne znači da u svemu što se bude događalo ne treba uživati, naprotiv – opustite se i dajte sebi na volju. Ukoliko ste u braku ili u vezi, debelo preispitujete i ono što vi želite, ali i ponašanja i stavove partnera. Oboje ste vrlo promenljivi, suštinski nestabilni, i u jednom momentu ćete funkcionisati kako treba, u nekom sledećem – kroz svađu i međusobna optuživanja.

Posao

Vaš vladar kreće retrogradnim hodom, i uz „podršku“ drugih dešavanja na nebu – situacija će ove sedmice najviše biti okrenuta ka problemima i nesporazumima u dogovorima sa onima sa kojima sarađujete. I vi i druga strana možete zauzeti čvrste stavove i biće zaista teško pronaći kompromisno rešenje. Ipak, nije nemoguće – gde ima volje, ima i načina. Takođe, sve ono što u proteklom periodu niste priveli kraju sada će se aktivirati i moraćete da završite za svim zaostalim obavezama.

Novac

Čuvajte novac, ne razbacujte ga na nepotrebne troškove, ali i povedite računa ako ga pozajmljujete – neka to budu manje sume, da biste lakše mogli da se oprostite s njima…

Zdravlje

Mogućnost povreda. Budite oprezniji i u saobraćaju, pogotovo ako putujete ka nekoj daljoj destinaciji. Na put, ako ste vozač, krećite odmorni i naspavani.

Ukoliko do sada niste, od ove nedelje bi zaista bilo potrebno svesti na najmanju moguću meru mesne prerađevine, mlečne proizvode, testa od belog brašna i slatkiše. Vaša ishrana nije kvalitetna i ne obezbeđuje vam dovoljno vitamina B grupe i gvožđa, što će se odraziti kroz malaksalost i pojačan umor.

Rak

Ljubav

Uvek kada je vladar vašeg znaka Mesec – pun, a posebno sada, kada nas očekuje i njegovo pomračenje, iz vas izbijaju impulsi koje je ponekad nemoguće kontrolisati. Možda je ovo dešavanje značajnije za one koji su u vezama i brakovima, jer govori o tome da će se kroz odnos sa partnerom provlačiti jedna povišena, uzburkana energija koju bi, naravno, trebalo usmeriti na pravu stranu.