Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za čudesan retrogradni Merkur u znaku Lava: evo kako da zasutavite talas negativne energije (do 13. avgusta 2018. godine)

Retrogradni Merkur u Lavu jača sujetu kod ljudi, a evo kako da se zaštitite od njegovog negativnog uticaja!

  Izvor: Foto: Profimedia

Merkur u Lavu će krenuti retrogradno u večernjim satima 27. jula i biće retrogradan sve do 17. avgusta 2018.godine.

RetrogradniMerkur u Lavu jača sujetu kod ljudi. Želja da budete u pravu po svaku cenu, često vodi u frustracije, a onda i ljutito, besno i agresivno ponašanje. Iz tog razloga, za vreme ovog retrogradnog Merkura, najviše će biti narušeno polje komunikacija sa drugima. Zato, dobro se pripremite za sve važne razgovore. Nikako nemojte padati u iskušenje, već ako sagovornik kaže nešto što vam se ne dopada, odbrojte do 10, pa mu odgovorite. Ako je njegov način komunikacije nadmen i agresivan, na fin način mu recite da vi ne želite razgovarati na takav način, i da se o svemu može razgovarati mirno i bez tenzije.

Povezane vesti

Najviše izazova u komunikaciji može biti sa nadređenima, ljudima na položaju i muškim autoritetima u porordici. U slučaju da treba da rešite neki problem sa osobom koja vam je nadređena, najbolje bi bilo prolongirati razgovor za period od 18. avgusta pa na dalje, da bi se sve kockice složile. Ukoliko baš morate, onda postupite diplomatski. Kada smo već kod komunikacije, retrogradni Merkur u Lavu daje gordost, hvalisanje, lažno samopouzdanje, izraženu sujetu... Mnoge od vas će nervirati ljudi sa ovim osobinama.

Ovaj period nije povoljan za sve što se tiče boljeg statusa, unapređenja, jačanja moći... Sada je vreme za dokazivanje, daleko veći trud, učenje propuštenih lekcija, kao i završavanje onog što je ostalo nedovršeno, kako bi do spomenutog došlo u budućnosti.

Mogući su i izazovi u komunikaciji sa decom. Nikako nemojte potencirati strogoću, već im pristupite sa apsolutnim razumevanjem i izdvojte što više vremena za razgovor. Ukoliko se dete opire, ne padajte u vatru, ne ljutite se, već mu kažite da na takav način ne želite razgovarati, sve dok ne bude spremno na normalnu i civilizoavnu komunikaciju. Kritikovanjem se ne postiže ništa, već samo kontraefekat. Većina problema koje roditelji imaju sa odraslom decom potiče upravo od toga što su ih često kritikovali tokom vaspitavanja.

Ako vaše dete ima velike probleme, kao što su ozbiljni poroci, onda je stručna pomoć neminovna. Svi drugi problemi će se rešiti, ako ne budete padali u vatru i kritikovali, a ono što nećete moći da rešite odmah, strpite se. Vrlo važno, nikako sebi ne smete dopustiti brigu, jer time samo širite negativnu energiju prema svom detetu. Treba da idete sasvim suprotno, a to znači da podižete svoju vibraciju i raspoloženje, što će doprineti da dođete do novih uvida, spoznaja i rešenja za problem koji imate sa svojim detetom.

Nekada je dovoljna i samo komunikacija u kojoj ste vi na visokoj vibraciji. Takođe, strogo povedite računa o sigurnosti vašeg deteta na internetskoj mreži. Pored navedenog, ovaj period nije povoljan za planiranje začeća, kao niti za podvrgavanju procesu vantelesne oplodnje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj