OVAN 

Prolaskom Sunca kroz kuću ljubavi Ovna do 23. avgusta 2018. godine uživaćete u strastvenom periodu. Možda ćete morati malo da usporite zbog intenzivnih utisaka. Uživajte u trenutku, ali nemojte da gubite glavu! To će biti lakše reći nego učiniti zato što je Merkur retrogradan u vašoj kući ljubavi, do 19. avgusta. Bilo da ste u braku ili neslužbenoj vezi, neke stvari će se morati razrešiti. Puno toga može krenuti u pogrešnom pravcu, zbog poteškoća u komunikaciji. Do nesporazuma lako može doći, možda ćete pogrešno protumačiti šta vam voljena osoba govori ili obrnuto. Zahteva će biti previše s obe strane i to ne donosi ništa dobro. Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom koji je smešten u vašoj kući intimnosti i zajedničkih sredstava, što otežava postizanje dogovora tokom avgusta 2018. godine. Venera ulazi u kuću partnerstva 7. avgusta kojom i vlada, pa njen dolazak može da popravi stvari. Uprkos zbunjenosti i nesporazumima moći ćete voljenu osobu da uključite u projekat vezan za vašu zajedničku budućnost. Voljena osoba će to ceniti i neće joj toliko smetati što previše vremena provodite radeći. Ako se potrudite, možete uživati u harmoničnom ljubavnom odnosu, jer je voljena osoba sada usmerena na zajednički život i želi biti cenjena i voljena. Pomračenje Sunca 22. avgusta 2018. godine donosi sjajnu priliku da popravite vaš ljubavni život.

BIK

Ovo je povoljan mesec za one koji su zainteresovani za flertove, zabavu, nova poznanstva i veze bez obaveza. Slobodno možete sanjariti, zaljubiti se i zabavljati se. Ali ako tražite nešto ozbiljno, ovo nije pravo vreme za to. Ako ste u neslužbenoj vezi, očekujte čitav niz iznenađenja, ali nisu sva ta iznenađenja slatka i ugodna. Može se dogoditi da voljena osoba insistira na veridbi, ulasku u brak ili želi zajednički život. Nije da ste protiv, ali nećete osećati da je pravi trenutak za to. Razmišljaćete o starim problemima u vezi i svemu što vas koči od donošenja tako važne odluke, razmišljaćete i o vernosti voljene osobe. Čini se da će se u prvom delu meseca najviše raditi o tome ko je glavni, ali i sposobnosti da jedno drugom pomognete. Ako je voljena osoba previše opterećena karijerom, mogli bi joj pomoći da se rastereti i preuzmete dnevne obaveze. U drugoj polovini avgusta, Bikovi koji su u braku suočiće se sa nizom događaja i novih informacija, pa će biti prisiljeni napraviti promene u ljubavnom životu. Rasprave sa voljenom osobom neće biti ugodne, ali moći ćete da nađete zlatnu sredinu i dogovorite se oko svega, najviše nakon 19. avgusta 2018. godine. Sunce 23. avgusta ulazi u kuću ljubavi Bika, pa možete da očekujete više stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Ako niste u vezi, dobri su izgledi da nađete bolju olovinu nakon ulaska Sunca u kuću ljubavi Bika.

BLIZANCI

Venera ulazi u kuću ljubavi Blizanaca 7. avgusta 2018. godine, a tom kućom i vlada. To povećava vaše sposobnosti zavođenja i donosi više užitaka i aktivan i harmoničan ljubavni život, posebno u prvoj dekadi meseca. Do kraja avgusta moći ćete da iskoristite najviše od onog što vam se nudi, pa i započeti novu ljubavnu priču. Uživaćete u intelektualnim igricama i provokacijama. Uprkos svemu, kada govorimo o bračnom životu, može da bude problema sa intimom. Ako ste tokom godina varali ili nedavno, mogli bi vas kriviti za to ili ćete spavati na kauču umesto na bračnoj postelji. Ipak, ta distanca itekako vam može koristiti, jer vam omogućava da na situaciju gledate drugačije. Isto vredi i za voljenu osobu. Najviše problema može nastati zbog neutemeljenih obećanja. Neki Blizanci će se ipak suočiti s obećanjima koje su dali pre i nisu ih do sada ostvarili. Nakon 13. avgusta u vaš se život mogu vratiti stare ljubavi ili će se probuditi strasti prema prijatelju/prijateljici. Nakon 27. avgusta uživaćete u aktivnom ljubavnom životu. Izbegavajte vanbračne veze ili uletanje u vezu koja budi u vama ljubomoru, opsesivnost i slično. Neki Blizanci moraće da podnesu ljutnju voljene osobe ili će se zbog nekog razloga morati da brinu za nju. Dokažite se.

RAK 

Jupiter, smešten  u kući ljubavi Raka hrani vaše najviše ljubavne ideale. Harmoničan aspekt koji pravi s Neptunom donosi sanjarenje i potrebu da se daje i prima ljubav i da odnos ne bude površan, nego dubok, značajan.