OVAN

Ljubav Ojačana pozicija Sunca u Lavu, u inkonjunkciji sa planetom seksualnosti, najavljuje mogućnost strastvenog susreta sa Škorpijom, Ovnom ili Jarcem. U drugoj polovini nedelje, Venera, vladalac kuće ljubavi, "beži" iz napetih aspekata sa Saturnom i Uranom, što dovodi do postepene stabilizacije odnosa sa partnerom.

Posao Vaš vladalac Mars, 13. avgusta, retrogradnim hodom približava se 28. stepenu Jarca, tački na kojoj je njegov uticaj naglašen, još više zbog kvadrata sa retrogradnim Uranom. Zbog toga bi trebalo da obratite više pažnje na konkurenciju. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, izbegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje Podložnost povredama.

BIK

Ljubav Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi, mogu da vam donesu poznanstvo sa mlađom osobom na poslovnom sastanku, stručnom predavanju ili seminaru. Povratak Marsa u devetu astrološku kuću, najavljuje obnovu kontakta sa zemljanim znakom sa kojim ste bili u vezi, naročito ukoliko ste predstavnik znaka u zrelijem dobu.

Posao Pozicija retrogradnog Merkura, vladaoca kuća novca i kreativnosti, opominje da bi trebalo da budete racionalniji prilikom dogovora o novim aranžmanima sa strancima. Krajem perioda, u vreme prve Mesečeve četvrti u opoziciji sa nekretnicom Algolom, 18. avgusta, klonite se rizičnih finansijskih transakcija.

Zdravlje Smanjite unos slatkiša.

BLIZANCI

Ljubav Sekstil između Venere i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, planeta ljubavi i komunikacija, donosi vam prijatne susrete i poznanstva preko interneta. Zbog napetog aspekta između retrogradnog Marsa i retrogradnog Urana, planeta erotike i flerta, teško ćete odoleti šarmu osobe koja već izvesno vreme pokušava da vas osvoji.

Posao Pozicija Jupitera, vladaoca astrološke kuće pravnih procesa, upozorava da povedete više računa o svojim izjavama i dokumentima. Umetnike i sportiste, sredinom perioda, očekuje profesionalni uspeh. Prva Mesečeva četvrt, krajem nedelje, donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

RAK

Ljubav Jedan ste od vodenih znakova kojima su zvezde naklonjene i na emotivnom i na poslovnom planu. Povratak retrogradnog Marsa u vašu astrološku kuću ljubavi, 13. avgusta, upozorava da bi trebalo da se klonite Ovnova i Jarčeva koji će najverovatnije pokušavati da vam nametnu svoja mišljenje i stavove. Poslušajte savet Riba ili Bika.

Posao Retrogradni Merkur koji upravlja vašim astrološkim poljima prepreka i nervnog sistema opominje da obratite pažnju na dokumentaciju, ugovore i sl. U vreme prve Mesečeve četvrti u vašoj petoj kući, pod uticajem Neptuna, 18. avgusta, umetnici mogu da budu posebno nadahnuti i inspirisani.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

LAV

Ljubav Prelazak vašeg vladaoca Sunca, simbola uspeha i društvenog statusa, preko vaše kuće ličnosti donosi vam priliv energije i vitalnosti, zbog čega ćete biti zapaženi kod suprotnog pola.

PageBreak

Nedeljni horoskop od 12. do 19. avgusta 2018. godine: kako će nam život promeniti ples retrogradnog Marsa i Urana
Foto: Unsplash/ Anita Austvika nedeljni-horoskop-od-12-do-19-avgusta-2018-godine-kako-ce-nam-zivot-promeniti-ples-retrogradnog-marsa-i-urana1

Moćna erotska energija

Pozicija retrogradnog Merkura, sredinom nedelje u vaš život može da privuče staru simpatiju ili nekoga sa kime ste nekada bili vrlo bliski.

Posao Aspekt između Merkura i Jupitera, vladaoca astroloških polja novca i kreativnosti, odgovara umetnicima i sportistima. Krajem sedmice, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, detaljno se informišite o ugovoru sa strancima koji bi trebalo da potpišete. Ako otvarate privatnu firmu, sačekajte još nedelju dana.

Zdravlje Osetljivija koža.

DEVICA

Ljubav Venera, planeta ljubavi, u kvadratu sa Saturnom, simbolom zahlađenja ne utiče najbolje na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Biku. Međutim, opozicija sa Neptunom, planetom zaljubljivanja, slobodnima donosi romantični susret sa umetnikom ili nekom osobom koja je poznata u javnosti, zbog posla.

Posao Početkom perioda, obratite više pažnje na vredne sitnice, kartice, ključeve, telefone, jer je vaš vladalac Merkur u prividnom hodu unazad i dalje u napetom aspektu sa Jupiterom. Sredinom nedelje, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da očekujete novčane dobitke.

Zdravlje Nesanica.

VAGA

Ljubav Prelazak Venere, simbola lepote, preko vašeg znaka, doprinosi vašoj popularnosti kod suprotnog pola, ako ste rođeni u prvoj dekadi. Povratak Marsa, vladaoca kuće ljubavi, u znak Jarca, 13. avgusta, utiče na vašeg partnera koji će uporno nastojati da vas ubedi u nešto sa čim se vi ne slažete. Susret sa Lavom, krajem nedelje, ostaviće vas bez daha.

Posao Retrogradni Merkur, planeta komunikacija, u kvadratu sa Jupiterom, opominje da nije preporučljivo da obnavljate saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da očekujete veći priliv novca na bankovnom računu.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA

Ljubav Mesec, simbol emocija, u drugoj polovini nedelje prelazi preko Jupitera u vašem polju ličnosti i obrazuje trigon sa Neptunom, zbog čega će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. Inkonjunkcija Sunca u Lavu i vašeg vladaoca Marsa u prividnom hodu unazad preko Jarca, posle 13. avgusta, upozorava da izbegavate rasprave sa dugogodišnjim partnerom.

Posao Planeta komunikacija, Merkur u retrogradnom hodu preko astrološkog polja karijere, pod uticajem Venere, planete novca, donosi vam dogovor o novom poslu. Sredinom perioda, umetnici i sportisti biće uspešni. U drugoj polovini nedelje posavetujete se se Jarcem oko novog projekta sa strancima.

Zdravlje Nesanica.

STRELAC

Ljubav Pozicija jednog od vaših vladalaca, Neptuna, planete iluzija i podsvesti, u opoziciji sa Venerom, simbolom ljubavi, početkom perioda, donosi vam romantični susret sa nekim ko će vam se dopasti na prvi pogled.

PageBreak

Nedeljni horoskop od 12. do 19. avgusta 2018. godine: kako će nam život promeniti ples retrogradnog Marsa i Urana
Foto: Unsplash/ Anita Austvika nedeljni-horoskop-od-12-do-19-avgusta-2018-godine-kako-ce-nam-zivot-promeniti-ples-retrogradnog-marsa-i-urana2

Magija prve Mesečeve četvrti

U drugoj polovini nedelje, slobodni Strelci mogu da dobiju poziv za izlazak od Ovna ili Lava.

Posao Aspekti Merkura u prividnom hodu unazad, u prvoj polovini sedmice, umetnicima donose mogućnost zarade preko honorarnih ili paralelnih angažmana. Sredinom perioda, moguća obnova kontakta sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita.

Zdravlje Pazite se sportskih povreda.

JARAC

Ljubav Planeta ljubavi Venera u kvadratu sa vašim vladaocem Saturnom, simbolom prošlosti, priziva stare simpatije u vaš život. U drugoj polovini perioda, preko prijatelja ili poznanika, možete da upoznate osobu koja neće biti potpuno iskrena prema vama po pitanju svog emotivnog statusa.

Posao Povratak retrogradnog Marsa u vaš znak, blizu stepena njegove egzaltacije, pod uticajem retrogradnog Urana, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, naročito ako ste privatnik. Sredinom nedelje možete da obnovite saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja, a u vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, sa nekadašnjim saradnicima.

Zdravlje Problemi sa zglobovima ili zubima.

VODOLIJA

Ljubav Trigon između vladalaca vašeg znaka, Urana i Saturna, povoljno utiče na odnos sa partnerom. Pozicija Venere, planete ljubavi, slobodnim predstavnicima znaka najavljuje mogućnost obnove veze sa Vagom. Sredinom perioda, preko prijatelja možete da upoznate osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled.

Posao Posle 13. avgusta, Mars, planeta akcije, retrogradnim hodom vraća se u znak Jarca koji zahvata vaše 12. astrološko polje, zbog čega bi trebalo da obratite više pažnje na konkurenciju i da izbegavate nepotrebne troškove. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, budite oprezniji prilikom dogovora o saradnji sa strancima.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

RIBE

Ljubav Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, tranzitira preko Meseca u vašem znaku, zbog čega ćete sredinom nedelje biti u centru pažnje suprotnog pola. Aspekti Merkura, vladaoca kuće ljubavi, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Jupitera, simbola ekspanzije, najavljuju mogućnost strastvenog susreta sa zauzetom osobom.

Posao Pozicija Marsa, vladaoca kuće posla, koji se 13. avgusta vraća u znak Jarca, upozorava da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito ukoliko sarađujete sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da očekujete veći priliv novca na bankovnom računu.

Zdravlje Čuvajte se povreda u kući.

Izvor: Novosti