Trigon Meseca i Neptuna daje energiju i podsticaj da se ostvarite na polju ljubavi, ali i šansu da iskoristite talente i privučete uspeh, piše Lovesensa. Evo kako ovaj aspekt utiče na ljubav...

Dragi Bikovi, magija Urana začiniće vašu romansu. Nežna osećanja i romantična zabava ponovo će vas zbližiti sa partnerom. U vašoj vezi vlada savršena harmonija seksualne energije i nežne ljubavi. Prestanite da razmišljate o budućnosti i važnim odlukama, već se fokusirajte na trenutak.

Zahvalite se Univerzumu na bezbrižnim danima, dragi Lavovi, a naročito na sreći koja trenutno vlada u vašoj zoni ljubavi. Partner čini da budete srećni i zadovoljni, ali jedan rizičan potez ugroziće ljubavnu harmoniju. Ponašanje okruženja ili neka situacija poremetiće vaš odnos, ali pokušajte da uspostavite kontrolu. Moguće je da će vaš vatreni temperament izaći na videlo i da ćete naglo reagovati. Ali, sutra je novi dan i strasti će se stišati.

Konjukcija Jupitera i Meseca donosi najlepše ljubavno zaslađenje rođenima u znaku Raka. Stižu dobre vesti po pitanju ljubavi. Napokon ćete imati šansu da započnete ozbiljnu romantičnu vezu i imate viziju o budućnosti. Zbogom ljubavne igrice, razočaranja i strahovi - Rakovi su sada na pravom putu ka sreći!

Izvor: Lovesensa