Trigon Meseca u Jarcu sa Uranom u Biku donosi ambicije i velike planove, pa ćete od danas početi da istražujete nove životne puteve, piše Lovesensa. Očekuje vas period uspeha i dobrih odluka, ali morate proći kroz izazovan period promena...

Drage Vage, planete vam na ljubavnom planu daruju sigurnost. Sa partnerom donosite važne odluke po pitanju finansija i zajedničkog života, a to što se dobro slažete čini odličan temelj savršene ljubavne veze. Ovo je dan harmonične ljubavi koji će učiniti da vaša veza još više napreduje. Uskoro vas očekuju razgovori o preseljenju, venčanju, pa možda čak i o osnivanju porodice. Srećno!

Usamljene Vage napokon izlaze iz zamka usamljenosti u kojem su već dugo maštali o srećnoj ljubavi. Susret sa jednim strancem uveriće vas da prava ljubav zaista postoji. Na polju karijere neće sve biti tako blistavo, ali sitauacija nije uopšte toliko strašna koliko vama trenutno izgleda. Nećete imati energije da se suočite sa svim problemima i zadacima, ali sutra je novi dan. Ovo je samo znak Univerzuma da što pre treba da se aktivirate ako želite da ostvarite velike ciljeve.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za sutra: kad ljubav pobedi sve razlike

KonjukcijaMeseca i Saturna donosi potrebu za mirom, sigurnošću i odnosima bez sukoba, a za ostvarenje takvih želja neophodne su promene, piše Lovesensa. Zvezde šalju pozitivne vibracije, pa na ljubavnom planu neće biti velikih briga...

Dragi Bikovi, kosmos šalje zanimljivu priliku za ljubav. U vaše srce ponovo će se useliti romantične varnice, a zaljubićete se u osobu koja i nije baš vaš tip partnera iz snova. Ne obazirite se na razlike, već dopustite ljubavnoj magiji da vas vodi do ostvarenja želja. Moguće je da će ova veza doneti nešto divno u budućnosti.

Bez razloga ste brinuli, dragi Lavovi, poverenje i iskrenost ponovo ispunjavaju vašu zonu ljubavi. Zbog partnera nećete skidati osmeh sa lica, a moguće je da će vam nešto zanimljivo pokloniti ili vam sprema savršeno iznenađenje. Vaša zajednička budućnost izgleda blistavo, potrudite se da tako i ostane.

Ako ste mislili da nikada nećete pronaći ljubav svojojih snova, drage Vage, uskoro vas očekuje pozitivno iznenađenje. Romantična Venera u vašem znaku donosi susret sa osobom koja će u vama probuditi najlepša osećanja. Ovaj stranac podsetiće vas kako izgleda magija ljubavi, a vi se oprostite od usamljenosti.

Izvor: Lovesensa