Konjukcija Meseca i Plutona donosi savršen period za planiranje i razmišljanje o važnim odlukama za budućnost, naročito kada je u pitanju ljubavniživot, piše Lovesensa.

Rođeni u znaku Jarca, nakon perioda monotonije u vašu vezu vraća se romantična strast. Niste dugo čekali, jer je Jupiter u znaku Škorpije odlučio da vam osvetli put do srećne ljubavi. Pojačana erotska energija doneće iskrenija osećanja. Optimizam raste, a tek vas čekaju lepe ljubavne avanture!

Drage Škorpije, vaša ljubavna sudbina doživeće srećan preokret. Magija trigona Sunca i Urana donosi turbulentan period strasti i novih ljubavi, ali vi očekujete samo dobru zabavu i zanimljiva poznanstva. Iako ste otpustili toksična osećanja iz prošlosti, još uvek niste spremni za novu ljubavnu vezu. Uživajte u samoći do kraja leta, jer vam jesen donosi ljubavnu piliku kojoj nećete moći da kažete ne.

Lavovi će napokon upoznati srodnu dušu! Novi prijatelj sa kojim često provodite vreme zrači neverovatnom energijom, ima savršen smisao za humor i potpuno je osvojio vaše srce. On ne zna da sa njim želite nešto više od prijateljstva, ali još uvek ne otvarajte srce. Sačekajte da se još upoznate, ostvarite blizak odnos, a onda mu bez straha otkrijte svoja osećanja.

Izvor: Lovesensa