Tarot karta dana za 29. avgust 2018. godine - Pravda - ovo je karta izbora, svetle i tamne energije, dobrog i rizičnog... Sami birate, da li ćete poslušati svoju dobru stranu ili ćete krenuti lakšim, ali rizičnim putem. Ali, ne zaboravite na moćnu karmu, jer sve što uradite biće naplaćeno u budućnosti. Budite iskreni prema sebi i spremite se za važne promene.

Na poslu sve ide po planu, iako vam situacija možda tako ne izgleda. Pokušajte da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Da li ste sigurni u svoja osećanja? Dobro razmislite da li ćete prekinuti trenutnu ljubavnu vezu ili ćete ipak da se potrudite i vratite ljubav na stari put... Očekuje vas iznenadan dobitak novca!

Izvor: Lovesena

Dnevna doza dobrog horoskopa: iskrena ljubav je ponovo rođena

Opozicija Meseca i Venere učiniće da budete praktični i vešti, ali i osećajni i spremni svakome da pomognete i privučete dobru karmu, piše Lovesensa. Danas se otkrivaju mnoge tajne, a ovaj znak Zodijaka prati velika sreća...

Rođeni u znaku Strelca, partner danas nečeće ostati imun na vaš prirodni šarm. Ponovo osećate one romantične varnice, a atmosfera u vašoj vezi je kao na početku ljubavi. Partner sprema romantično iznenađenje, a zbog njegove pažnje danas nećete skidati osmeh sa lica. Maksimalno uživajte u ljubavi.

Iako vam se čini da je vaš razvoj na poslu spor, sve se razvija u pravom smeru. Ako se bavite marketingom, komunikacijama ili nekim umetničkim poslom, danas iskoristite maštu i kretavnost kako biste osigurali uspeh. Uskoro vas čeka period velikih pobeda na polju karijere.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: ovako odbijate magiju ljubavi

Mesec u znaku Ovna u kvadratu je sa Plutonom u znaku Jarca, što ukazuje da nas očekuju nagle promene raspoloženja, pojavljuju se greške iz prošlosti, a rizične tajne postaju glavna tema, piše Lovesesna. Evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubavniživot...

Dragi Rakovi, u vezi osćate duh slobode. Partner vas ne kontroliše i ne pritiska, a naročito mu se dopda to što imate nešto posebno, nešto apsolutno drugačije od njega. Iako nemate zajedničke prijatelje, iste snove i poslovne ambicije, zajedno čuvate nešto najvrednije - vašu ljubav. Vi ste definitivno dokaz da se suprotnosti privlače.

Ribe prave veliku grešku u ljubavi! Opozicija Meseca i Venere donosi romantična rivalstva i borbu za ljubav. Ali, čak iako predstave sebe u najboljem svetlu, njihovi previsoki kriterijumi i želja za savršenstvom odbiće magiju ljubavi. Imali ste šansu, a propustili ste je jer ni sami još niste sigurni šta očekujete od patnera i romantične veze. Naučite da slušate glas svog srca!

Dragi Strelčevi, vreme je da izađete iz školjke iluzija i počnete da razmišljate o romantičnoj budućnosti. Očekuju vas neverovatne romantične ponude, a ukoliko ne budete želeli previše, dobićete ljubav iz snova.

Izvor: Lovesena