Ono što će vas sputati ili skrenuti sa pravih želja i planova, jeste kvadrat između Merkura i Jupitera, koji uvek pokreće megalomanske ideje koje obično vode u odustajanje zbog precenjene snage, predomisljanja ili je jednostavno malom Merkuru borba dosadila. Zato je jako važno da sve ideje koje budete imali u ovom kvadratnom periodu, zapišete, a kasnije će vas iste slatko zabaviti.

Narednih dana prepustite se sopstvenom unutrašnjem doživljaju. Istovremeno će se rešavati određene teme, misli će vas voditi na različita mesta i u susrete sa raznim ljudima. Prvi deo nedelje bićete okupirani obavezama na poslu, drugi deo nedelje je vezan za finansije, pa se malo zabavite računicom i finansijama kao i načinom života. Povedite računa o ishrani, jer Mesec u Biku zna često da pretera u užicima.

A poslednjeg dana Mesec će se raspričati tek toliko da vas pripremi za dolazeću nedelju. U narednoj nedelji čeka nas mnoštvo aspekata pa je zato od izuzetnog značaja da neke stvari sredite, umirite svoje misli i osećanja, koliko je to izvodljivo, oslobodite se i pripremite za ono što predstoji.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija