Dnevnihoroskop - sekstil Merkura i Venere donosi zanimljive preokrete u vaš život, piše Lovesensa. Ne plašite se, jer su zvezde pripremile dobre promene, naročito na polju ljubavi. Neočekivane vesti razbiće monotoniju, a evo koji znak čekaju divni trenuci...

Dragi Blizanci, u prethodnom periodu u vašoj vezi zavladala je monotonija i imali ste utisak da bi lepše živeli kad biste bili malo sami i slobodni. Ali, romantične varnice ponovo su se uselile u vaše srce i partner će jednim gestom pokazati koliko vas podržava i šta vam znači njegova nežnost. Pobegnite malo od obaveza i izdvojite vreme za romantičan izlet ili odmor. Osećanja ljubavi se vraćaju.

Venera u vašoj petoj kući pomaže da skupite hrabrost, zaboravite na prošlost i ponovo se ostvarite u ljubavi. Napravićete prvi korak i pokušaćete da zavedete osobu koja vam se odavno dopada. Pokušajte prvo da se upoznate i budete prijatelji, pa onda očekujte nešto više. Karijera vam je trenutno prioritet i počeli ste da se razvijate na poljima na kojima ste slabiji. Ukoliko se dovoljno trudite, uspećete da izbegnete prepreke na putu ka velikom uspehu.

Dnevna doza dobrog horoskopa: za ljubav je potrebna hrabrost i iskrena želja
Foto: Shutterstock procitajte.jpg

Mesečni horoskop za septembar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženje

OVAN

Ovog meseca ćete se bolje osećati nego prethodnih meseci. Prve dve dekade meseca povoljne su za reorganizaciju u privatnom životu, ali nemojte da se iscrpljujete, jer se puno toga događa u vašem profesionalnom životu. Uspeh uveliko zavisi od odmora, zdravog tela, bistrog uma i dobre organizacije.

Savet: Nemojte trošiti na luksuzne predmete i rešite dugove! Nepromišljen potez uzeće značajnu svotu novca, možda čak i novac koji bi mogli dobiti kao poklon.

BIK

Prolazak Urana kroz Bika i aspekt koji pravi tokom septembra rujna, pokreće vas i gura prema promjenama. Strah od promjena može donijeti stres i loše prehrambene navike, a to donosi neravnotežu. Oni koji imaju poteškoća s mjehurom ili jetrom trebali bi se više čuvati.

Savet: Odnosi sa drugima mogu teći iz jedne krajnosti u drugu. Postavite se diplomatski, posebno kada ne znate šta tačno tražite!

BLIZANCI

Veliki trigon u zemljanim znakovima aktivira psihološke kuće koje imaju veze sa korenima emocija, nesvesnim i podsvešću. To znači da ćete tokom septembra imati unutrašnju snagu i potrebnu uravnoteženost kako bi se suočili s društvenim, poslovnim i finansijskim problemima. Isto tako, u dobroj ste formi. U zadnjoj dekadi meseca bilo bi dobro da više vežbate, da budete aktivniji, jer će vam to pomoći razbistriti misli.

Savet:

Budite strpljivi i postavite se diplomatski i puno toga rešićete uz smirenost. Iskoristite prilike koje će vam se ukazati u septembru i popravite životni stil. Nemojte preterivati sa trošenjem novca!

RAK

Tokom septembra imaćete puno energije. Astrološki sklop planeta vas stimuliše i važno je da energiju koju imate usmerite prema konstruktivnim ciljevima, da umanjite stres, a tako i sklonost nezgodama. Izbegavajte nezdravu hranu, energetska pića i možda će vam najviše goditi lagana dijeta.

Savet: Pažljivo koristite novac kako bi izbegli ekstremno neprijatne situacije i probleme sa zakonom! Nemojte zaboraviti da budete taktični i strpljivi!

LAV

Tokom septembra 2018. godine Saturn, planeta koja vlada kućom zdravlja Lava, kreće direktnim hodom i pravi harmonične aspekte.

PageBreak

Dnevna doza dobrog horoskopa: za ljubav je potrebna hrabrost i iskrena želja
Foto: Unsplash/ David Kuba mesecni-horoskop-za-septembar-2018-godine-astro-prognoze-za-zdravlje-i-raspolozenje4

Kako najbolje iskoristiti višak energije

To znači da se ne treba puno da brinete. Bićete u dobroj formi. Lavovi koji imaju starijih poteškoća mogu očekivati poboljšanje u ovom periodu. Ono što vam može štetiti i narušiti ravnotežu je sklonost agresivnosti i hiperaktivnosti. Višak energije iskoristite konstruktivno i na siguran način, poput vežbanja.

Savet: Nemojte stvarati napetosti gde god sa krenete ili pokrenete promene samo zato što biste nešto menjali! Ako uspete da kontrolišete, na svim poljima bićete pobednik.

DEVICA

Zvezde će podstaći vaše samopouzdanje i napredovaćete zahvaljujući toj pomoći, pa neće biti sumnji na svakom koraku koji preduzimate. Merkur i Sunce iz Device pružaju podršku do 22. septembra 2018. godine, što znači da ćete imati dovoljno fizičke i psihičke snage za sve što zacrtate.

Savet: Odredite prioritete i nemojte trošiti vreme i novac na nepotrebne stvari! U drugom delu meseca budite oprezni, jer ste skloni nezgodama.

VAGA

Prisustvo Sunca i Merkura u vašoj kući hroničnih bolesti i isceljenja za neke Vage period je oporavka nakon bolesti ili zdravstvenog problema ili fizičke ili psihičke traume. Sredinom meseca može doći do hipohondrije ili preterane brige za zdravlje, bez pravog razloga. Imunitet može biti slabiji u poslednjoj nedelji septembra, ali u najgorem slučaju mogli bi se samo prehladiti.

Savet: Izbegavajte bilo kakva preterivanja, bilo da se radi o trošenju novca, ljubavnom životu i nekontrolisanim strastima ili o hrani. Sklad i ravnotežu potražite u porodici!

ŠKORPIJA

Jupiteru se pridružuje Venera 9. septembra, u Škorpiji. Ovaj astrološki sklop daruje vam vedrinu i optimizam, ali i sklonost ka preterivanju na bilo kojem polju. Ako imate poteškoća sa jetrom ili hormonima, pripazite, budite na dijeti. Nakon 23. septembra Sunce i Merkur čuvaju vašu kuću zdravlja, pa ako i bude poteškoća, vrlo brzo ćete se oporaviti.

Savet: Nemojte da se zanosite iluzijom raskoši, jer bi vas mogli napustiti saradnici, prijatelji, pa i voljena osoba! Ako imate pravna pitanja da rešite, posvetite im se i budite realni!

STRELAC

U septembru 2018. godine zdravlje se popravlja, bez obzira na to imate li hronične ili privremene probleme. Bićete dobrog raspoloženja, izuzev sredine meseca kada ste skloni ljutnji i stresu.

PageBreak

Dnevna doza dobrog horoskopa: za ljubav je potrebna hrabrost i iskrena želja
Foto: Unsplash/ Monika Grabkowska mesecni-horoskop-za-septembar-2018-godine-astro-prognoze-za-zdravlje-i-raspolozenje5

Uprkos okolnostima držite glavu gore

Potreba za samoćom donosi vam uvide i spoznaje, pronalazak rešenja za određene probleme, donosi unutrašnji mir, posebno kada se radi o nekim delovima prošlosti.

Savet: Uprkos okolnostima držite glavu gore! U suprotnom ćete dovesti sebe u potpunu neravnotežu, stvorićete loše raspoloženje i udaljiti od sebe bliske osobe.

JARAC

Povratak Saturna (koji je u Jarcu, u svom domu) direktnim hodom, je dobar za ostvarenje dobre psihičke i fizičke forme. Bićete samopouzdani i prema budućnosti ćete gledati optimistično. Nemojte preterivati sa hranom. Tome ćete biti skloni kroz druženja sa prijateljima i poslovnim saradnicima.

Savet: Budući da je novčana situacija nestabilna, savetujemo da uštedite nešto novca zbog neočekivanih troškova na dom i porodicu.

VODOLIJA

Saturn je u vašoj 12. kući, kući hroničnih bolesti i isceljenja, u kući kojom i vlada i kreće direktnim hodom 6. septembra 2018. godine, donoseći poboljšanje stanja uopšteno. Veliki trigon koji pravi Saturn, Sunce, Uran i Merkur, aktivira psihološke kuće koje imaju veze sa osećajima, nesvesnim i podsvešću. Nakon stresnih okolnosti i ulaganja prevelikog fizičkog i psihičkog truda vrlo brzo ćete stati na noge. U drugoj polovini meseca skloni ste nezgodama, posebno ako radite sa strujom. Pazite u koje poslove se upuštate u kući i oko kuće!

Savet: Nemojte biti netolerantni, preterano autoritativni i agresivni na rečima ili delovanjem! Tako možete samo pogoršati stvari u odnosima u kojima se problemi mogu rešiti na prijateljski način.

RIBE

Sa prolaskom Marsa kroz vašu 12. kuću, od 11. septembra, imaćete puno energije, ali to može doneti nemir, možda i potiskivanje agresivnosti, što donosi frustracije. Tokom septembra važno je da na pravi način kanališete svoju energiju, kako biste bili učinkoviti i konstruktivni. Ulaskom Merkura i Sunca u vašu 8. kuću, u poslednjoj dekadi sptembra, trebalo bi više pažnje posvetiti svom zdravlju. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovo aktivirati ili bi neočekivano moglo biti novih. Budite pažljivi u drugoj dekadi meseca kada može doći do nezgoda prilikom putovanja.

Savet: Jako pažljivo raspolažite zarađenim novcem! Nemojte da se upuštate u sumnjive finansijske prilike.

Izvor: Tarot horoskop