Dnevni horoskop - konjukcija Marsa i Meseca ukazuje na probleme u komunikaciji i nervozu, piše Lovesensa. Najvažnije je da budete smireni i ostanete pozitivni, a ovaj znak će u tome uspeti...

Dragi Ovnovi, ovo je odličan dan za povratak harmonije u ljubavni život. Sa partnerom imate zajedničke planove i uživate u romantičnim trenucima. Ako ostanete kod kuće očekuje vas romantična noć puna strasti i divnih osećanja, a mnogi Ovnovi poželeće negde da otputuju sa partnerom i dožive nove avanture.

Usamljeni Ovnovi upoznaće nekoga ko će probuditi njihovu romantičnu maštu. Ova osoba će vam stalno biti u mislima i želećete opet da je vidite. Sve ide po planu i čeka vas sreća, ali ne morate odmah otvoriti srce, već ostanite malo tajanstveni. Ovo je početak ljubavi koja obećava. Problemi na poslu pojaviće se zbog nedostataka samopouzdanja. Ako ste na nekoj visokoj poziciji, danas će vam nedostajati liderske sposobnosti. Vreme je da napravite dobar poslovni plan kako biste izbegli veliki gubitak.

Izvor: Lovesensa

Ako vidite ovaj broj, anđeli vam šalju sreću: šta znači magičan niz brojeva 777

Verovatno se većina mistika, naučnika, astrologa slaže da negativnom broju 666 parira pozivna magija sedmice.

Broj šest predstavlja nesavršenost. U Svetom pismu se brojevi često koriste u simboličnom smislu. Sedam označava potpunost ili savršenost.

Šest, pošto je za jedan manji od sedam, može ukazivati na nešto što Bog smatra nepotpunim ili nesavršenim i na nešto u vezi s Božjim neprijateljima, smatraju brojni tumači religije.

Sedam se odvek pominje kao pozitivan, sveti broj.

U mnogim religijama i civilizacijama imamo ovaj broj sa jakom simbolikom. Sedam je dana u kojima je stvoren svet, sedam nebesa, sedam gora i mora u pričama.

I popularna mitologija voli ovaj broj, pa imamo i sedam patuljaka. I u onim najstarijim imao je moć: u Egiptu je bio simbol večnog života, kod Sumeraca simbolizuje božanstvo. Kod Maja simbolizuje Velikog Medveda.

Dakle, sedam je moćan, svetibroj. Ali, šta bi značio u nizu?

Popularna astrologija voli da kaže: ako sanjate niz 777, anđeli vas pozdravljaju, i mnoga čuda vam se ostvaruju, a mnoga su pred vama. Ne zaustavljajte se u marljivom radu i znajte, da vaš san postaje stvarnost.Magija broja 777

Ovaj broj je vrlo pozitivan znak, koji nagoveštava da će vam se dogoditi čudo. Ali, odakle vuče koren snaga tog niza?

Kako je sedam potpun, božanski broj, to je broj koji nose oni koji dolaze od Boga, oni koji bi trebalo da pobede negativnost.

Oni su potpuni, i savršeni, i protivteža su svemu što je protiv pozitivne energije. Oni su mesije, označeni da spasu svet – kaže jedno od tumačenja.

Verovali u mistiku brojeva, ili njihovu moć, morate da se zapitate ponekad da li su brojevi samo cifre kojima trgujemo, ili su dublja istina? Neki idu toliko daleko da ih traže i tamo gde vi ne biste ni pomislili, na primer u bar kodovima proizvoda koje kupujemo.

Prilagođeno sa: 24 sata/Novosti