Narednih dana sve će vrveti od pojačane energije. Početkom sledeće nedelje očekuje se ulazak Meseca u znak Ovna (25. septembra 2018. godine) koji je jedan od najenergičnijih horoskopskih znakova. Harmonična Vaga postaraće se da sve dođe u balans. Prethodno napravljeni planovi će se konačno realizovati jer će Merkur u Vagi doneti pobedu, uspeh i povoljne novosti.

Horoskop za ulazak Sunca u znak Vage: pripremite se za dolazak jeseni i vikend moćne energije
Profimedia/Shutterstock besplatna natalna karta.jpg

Petak je interesantan dan, jer će Sunce i Merkur napraviti egzaktnu konjunkciju i odmah zatim će obe planete promeniti znak i ući u znak Vage. Ovo je kao neki tajni dogovor, susret dve osobe iz koga može da se rodi uspeh.

Takođe, ovo su i osetljivi stepenovi, jer je sam kraj znaka Device, pa su ovo i oproštaji, često tajni oproštaji (29° Device), ljudski znak, susret dve osoba jako bliskih, a završetak. Ove dve planete nisu ljubavne, ali opet, ovde se osoba nečeg mora odreći da bi krenula u bolju i svetliju budućnost. Slika promene posla na bolju i prosperitetniju poziciju, ali od starih kolega i posla se mora oprostiti.

Horoskop - pun Mesec u Ovnu donosi snažnu energiju: kome zvezde donose konačno razrešenje (25. septembar 2018. godine)

A od vikenda za svaki vaš poduhvat želećete da se konsultujete sa partnerom ili kolegom. Znak Vage (Sunce i Merkur u Vagi) najbolje funkcioniše u društvu, voli kad ima sagovornika, pratioca ili druga. Ukoliko ste sami, možda je vreme da nađete nekog prijatelja, da pristanete na lepe izlaske i šetnje i da se polako oslobodite određenih krutih stavova i predrasuda.

Ovaj znak vas uči kako da plivate u odnosima, kako se kroz lepotu i tolerantnost upoznaje jedan bolji i lepši svet. Sada je vreme da spoznate sebe, kroz druge, da spoznate sve svoje mane i vrline, da spoznate šta je to što volite i što vas motiviše. Ovaj period ne traje dugo, jer Venera, vladarka ljubavi, iz znaka Škorpiona uzrokuje nemir, jake strasti i posesivnost te mira dugo neće biti.

Pokušajte da balansirate dok je vreme, jer kad sredinom oktobra krene retrogradno moraćete da se suočite sa svojom senkom koju nerado sagledavate. Ali do tada, uživajte u svim čarima znaka Vage. Izađite u društvo, zabavite se, uživajte u plesu u hrani u ljubavi, jer jedino lep osećaj u telu stvara lepu spoljašnju manifestaciju.

Izvor: Profesionalna astrologija