Tarot karta dana za 4. oktobar 2018. godine - Devetka diskova - ukazuje na nadu, sreću i dobar preokret sudbine. Snovi će se lako ostvariti ako imate pozitivan stav. U budućnosti vas čeka puno lepih stvari, nema potrebe za strah, samo se prepustite. Ovo je idealno vreme za velike promene. Finansijski problemi su napokon iza vas, vreme je za bezbrižnije dane.

Očekuje vas period druženja i upoznavanje novih ljudi i prijatelja, a moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam brzo ukrasti srce. Na poslu je moguće unapređenje, ali ako ste razmišljali o promeni profesije, sada je pravo vreme da napravite taj korak. Oni koji traže posao dobro će se pokazati na mnogim razgovorima, pa uskoro možete očekivati zaposlenje. Veoma ste mirni, spokojni i ispunjeni pozitivnom energijom, a vreme je da taj duh podelite sa okruženjem. Neka se šire pozitivne vibracije!

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: šarmu ovog znaka niko danas ne može da odoli 

Dnevni horoskop - Sunce u Vagi u sekstilu je sa Mesecom u znaku Lava, a ovaj aspekt vraća ravnotežu u ljubavne odnose, ali postavlja stvari na svoje mesto kada je u pitanju posao, piše Lovesensa. Danas ćete imati dobru komunikaciju sa okruženjem i najbolje rezultate dajete u timskom radu, a evo koji znak će do kraja dana pratiti velika sreća...

Drage Vage, pronalazite način da "začinite" ljubavni život i uspećete lako da pobegnete od rutine. Greške iz prošlosti su napokon iza vas i vreme je da mir i harmonija zavladaju na polju ljubavi. Stabilnost vaše veze odjednom postaje preioritet, a moćna erotska energija ponovo budi uspavane varnice strasti.

Usamljene Vage danas zrače neverovatnim šarmom i retko ko ostaje imun na njihov zanosan osmeh, dobar smisao za humor i zavodnički pogled. Iako imate puno ljubavnih ponuda, trenutno ne želite da ugrozite svoju slobodu. Budite pažljivi, neke šanse ne smete propustiti! Na poslu vas očekuje stresan period i puno radnih zadataka, ali to shvatite kao mogućnost da pokažete sposobnosti i moć organizacije. Kada bura prođe bićete pobednik, a svakako će svaki trud biti vredno nagrađen.

Izvor: Lovesensa

Ako ovo promenite u svom domu, snovi će početi da se ostvaruju: 3 feng šui saveta za ispunjenje želja

Jeste li znali kako dom može pomoći da vam se želje ostvare, motivisati vas na akciju i postati živa 3D manifestacija vaših snova? To tvrdi feng šui savetnica Jayme Barrett u svojoj knjizi Feng Shui Your Life. Kako bi vam vaš dom pomogao da ispunite vaše snove, sledite njene savete.

Postavite sebi sledeća pitanja: „Podržava li me izgled i dekor mog doma na mom životnom putu?“, „Odražava li moje skrivene želje?“, „Povezuje li me s mojom svrhom ili me od nje odvlači?“ Zatvorite oči i setite se kako je izgledao vaš  dom pre nego što ste se u njega uselili pa razmislite o tome zašto ste odabrali upravo taj prostor umesto svih drugih i kako ste zamišljali svoj život u njemu? Potom otvorite oči i pogledajte svoj dom. Je li to onaj koji ste zamišljali, je li ispunjen dragocenim uspomenama i vašim omiljenim nameštajem ili u njemu vlada nered i prenatrpan je stvarima koje vam ne znače puno?

Proverite da li odbijate energiju novca: ove stvari treba odmah da izbacite iz torbe (FENG ŠUI)

Zapišite svoje životne želje vezane uz ljubav, zdravlje, karijeru, putovanja, kreativnost... Potrudite se da vaš dom ukrašavaju simboli koji predstavljaju vaše namere. Knjige, slike, fotografije i figure treba da pričaju priču kojoj stremite. Smišljeno odabrani predmeti postavljeni kako bi vas podsećali na ono što želite ostvariti u svom životu napuniće vas obiljem energije.

Kreirajte ‘vision board’, odnosno mapu svojih ciljeva koju ćete ispuniti rečima i slikama koje predstavljaju vaše želje. Postavite je na neko mesto u domu gde će biti uočljiva kako biste bili sigurni da ćete je moći pogledati svaki dan.

Izvor: Sensa.hr