Konjukcija Merkura i Meseca vodi vas u svet mašte i snova, a zbog snage pojačane intuicije moguće je da ćete neke želje već danas ostvariti, piše Lovesensa. Evo kojem znaku Univerzum pruža veliku šansu za samoostvarenje...

Drage Vodolije, danas je neophodno da budete zahvalni, jer sreća koju imate nije zanemarljiva. Uživaćete sa partnerom i lako dolazite do kompromisa. Moguće je da ćete danas zajedno obaviti puno obaveza, naročito kod kuće. Prija vam podrška partnera, a svaki mali sukob nadjačaće moćna ljubavna i erotska energija.

UsamljeneVodolije se teško odriču slobode, ali jedan suaret brzo će promeniti njihove želje. Vi ste zaljubljenik u prirodu, avanturu i nova iskustva i sanjate o partneru koji voli iste stvari kao vi. Moguće je da će vas danas prijatelj upoznati sa osobom koja je vaša blizanačka duša. Ne propustite ovu šansu za ljubav...

Posao vam je često stresan i donosi velike izazove, a vi opet sanjate o poslu u kojem svako ima odgovornost i ne postoje tolike turbulencije. Međutim, ako želite da uspete, morate rizikovati. Nastavite da dajete sve od sebe, a zvezde će same složiti vašu slagalicu uspeha!

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: uživajte u poklonu koji vam šalju zvezde

Konjukcija Merkura i Meseca donosi bogatu maštu, velike želje i pojačanu intuiciju koja nas navodi na prave odluke i puteve, piše Lovesensa. Bićete vrlo optimistični i srce će vam biti željno ljubavi, a evo koje romantične želje će se ostvariti...

Dragi Blizanci, bili ste vrlo zauzeti poslovnim obavezama da ste zanemarili ljubav, ali sada se sve menja. Uživaćete opuštajući se sa patnerom i ponovo ćete shvatiti koliko je svaki trenutak vredniji od nečeg materijalnog. Prijaju vam svakodnevne zajedničke rutine i radujete se svakom danu koji ćete provesti zajedno. Neka ljubav dugo živi!

Rakove očekuju zamke iz prošlosti! Svesni ste da vas partner voli, ali nedavno ste se malo udaljili. Želite odmah sve da raščistite, jer vas obuzima strah iz prošlosti - plašite se da ćete ponovo biti povređeni. Imate negativan pristup, a to samo otežava rešavanje problema. Budite iskreni i partner će vas razumeti. Posle razgovora shvatićete da ste brinuli bez razloga.

Dragi Ovnovi, ako odlučite večeras da izađete negde sa prijateljima, očekuje vas neverovatno romantično iznenađenje. Vrlo ste zavodljivi i širite pozitivnu energiju, pa će osoba koja vam se odavno sviđa napraviti prvi korak. Uživajte u poklonu koji vam šalju zvezde!

Izvor: Lovesensa