Kvadrat Venere i Marsa donosi tenziju u ljubavnimodnosima, a naročito će raspoloženje ugroziti ljubomora i negativna osećanja partnera, piše Lovesensa. Međutim, dok će neki znakovi imati velike dileme, neki će uživati u čarima ljubavi...

Drage Škorpije, spremne ste da igrate romantičnu igru otvorenih karata. Vrlo ste prijatni prema partneru i želite da se iskupite za greške iz prošlosti tako što ćete postali apsolutno iskreni. Iako vam trenutno izgleda da ova promena ne donosi neke rezultate, uskoro ćete shvatiti da ste napravili pravi potez da sačuvate ljubav.

Lavovi očekuje sukob zbog ličnih želja i velokog ega. Nedostaje vam sloboda i zahtevate da partner uradi sve kako samo vi želite. Morate se odreći nekih navika koje ste stekli dok ste živeli sami. Pokušajte da pronađete kompromis i obuzdate ego. Otvoreno razgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči, tražite malo prostora samo za sebe. Iskrenost će rešiti problem, a tvrdoglavost vas vodi ka još većem.

Dragi Rakovi, stara ljubav se iznenada vraća u vaš život i želi ponovo da vas osvoji. Međutim, osećanja se neće probuditi zbog razočaranja koje ste od te osobe doživeli u prošlosti. Odlučili ste da prekinete svaki kontakt, sačuvate samo lepe uspomene i hrabro nastavite dalje. Ovo je za vas bio dobar test. Naučili ste da otpustite prošlost, a Univerzum će uskoro poslati novu ljubav koja će pokazati kako izgleda prava romantična sreća.

Izvor: Lovesensa