Tarot karta dana za 12. oktobar 2018. godine - Desetka pehara - ovo je jedna od najsrećnijih karata, a ukazuje na povratak nade, radosti i blagostanja. U narednom periopdu očekuje vas sklad u porodičnim odnosima. Ovo je karta prosperiteta, pa nemojte odustati od svojih planova, ciljeva i promena. Život će postati jednostavniji, duša mirnija, a osmeh iskreniji.

Na poslu ćete napredovati i imaćete puno prilika za uspeh. Iako ste uradili dobar posao, nemojte da se opuštate, jer presudna šansa za veliki korak u karijeri dolazi iznenada, bez obzira da li ste spremni. Družićete se i upoznati puno ljudi, pa je moguće da ćete uskoro upoznati nekoga u koga ćete se vrlo brzo zaljubiti. Odnos u romantičnim vezama i brakovima postaje iskreniji i stabilniji. Veoma ste spokojni i optimistični, prenesite pozitivne vibracije i na drage osobe.

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: budućnost donosi lepše dane

Dnevni horoskop - KvadratSunca i Plutona donosi neočekivani preokret u mnogim odnosima, pa je pravo vreme da izbegnete konflikte, izbacite teške emocije iz srca i ponovo pronađete unutrašnji mir, piše Lovesensa. Nekim iskušenjima teško je odoleti, ali u ovom periodu treba da pokažete snagu svoje volje...

Dragi Lavovi, možda ste mislili da se nikada nećete zaljubiti i tako vezati za partnera, ali dogodilo se! Zvezde su donele susret koji ćete dugo pamtiti, u vašem srcu se probudila ljubav i veza koju ste započeli ima čvrste korene, pa životne oluje neće tako lako moći da je unište. Moguće je da ponekad osećate kako ste izgubili slobodu, nešto najdraže Lavovima, ali kada ste u blizini partnera, takvu sreću ne biste menjali nikada. Uživajte u ljubavi, budućnost donosi još lepše dane.

Usamljeni Lavovi tačno znaju šta treba da kažu i kako da se ponašaju da bi šarmirali simpatiju. Samopouzdanje vas čini vrlo privlačnim, a moguće je da ćete baš ovog vikenda započeti romantičnu vezu. Sunce u polju karijere čini da budete nervozni i zbunjeni. Imate puno posla danas, više nego što možete da postignete. Ne budite previše ponosni, već potražite pomoć kolega.

Izvor: Lovesensa

Mesečni kineski horoskop za oktobar 2018. godine

Mesečni kineski horoskop za oktobar predviđa veliki povratak harmonije u mnoge prijateljske, ljubavne i porodične odnose, piše Lovesensa. Stare greške biće ispravljene, a karmički dugovi zauvek izbrisani!

Od 9. oktobra do 7. novembra našom sudbinom vladaće VodeniPas, predstavnik meseca oktobra u 2018. godini. U 2018. godini vlada Zemljani Pas, a u oktobru Vodeni, a spoj ovih elemenata daje nam šansu da se rešimo starog tereta i započnemo proces transformacije.

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 12. oktobar 2018. godine
Foto: Shutterstock 111-kineski-horoskop

Pas je znak ljubavi, deljenja, entuzijazma, lojalnosti, a baš takva osećanja ispuniće našu dušu do 7. novembra. Međutim, nežnost nas ponekad vodi u svet mašte, a kada dođe vreme da se probudimo, ponovni susret sa realnim svetom može biti surov.

Na polju karijere očekuje vas više razumevanja, šansi za uspeh i odličan timski rad, ali ovo nije period za preduzimanje rizika. Mračna strana Psa koji vlada ovim mesecom jeste pesimizam, što može negativno da se odrazi na poslovne strategije i odnose sa kolegama.

Ovo je jedan od najpovoljnijih perioda za pronalazak noveljubavi. Mnogi znakovi će upoznati nekoga ko će probuditi njihovo uspavano srce. To neće biti samo avantura, već šansa da započnete romansu koja može biti večna.

Kliknite na svoj znak i pročitajte detaljan kineski horoskop za oktobar 2018. godine!

BIVO


PACOV


TIGAR


ZEC


ZMAJ


ZMIJA


KOZA


KONJ


MAJMUN


PAS


PETAO


SVINJA

Izvor: Lovesensa