Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Plutona donosi odličan period za planiranje budućnosti i donošenje važnih odluka, piše Lovesensa. Evo koji znak će najbolje iskoristiti naklonost planeta...

Dragi Rakovi, ljubav prema partneru postala je mnogo jača i iskrenija, a zaista se trudite da ova romantičan priča ima srećan kraj. Iako ste nailazili na turbulentne periode i na prepreke koje postavlja rutina, strast će se opet probuditi. Dajte sve od sebe da partner shvati da je njegova uloga u vašem životu zaista važna.

Poverenje i lojalnost su neophodni za uspešnu vezu ako pitate Rakove, a mnogi Rakovi su još uvek usamljeni jer je teško na početku veze predvideti razočaranje. Međutim, zvezde prave nevidljivi štit protiv loših ljubavi i daju vam snagu i volju da opet volite. Iskreno srce Raka uvek pronađe pravu ljubav, samo nastavite da verujete u nju! Na poslu vas očekuju teškoće. Brzopleta odluka koju ste nedavno doneli uzrokovaće neke probleme i greške. Ovo definitivno nije dobar dan za posao i finansije, ali pokušajte da ostanetene fokusirani i optimistični. Već narednog dana očekuju vas lepe vesti.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: stvaranje romantične čarolije koja traje zauvek

Konjukcija Meseca i Plutona podstiče vas da planirate budućnost i pomaže da izaberete pravi put do ostvarenja ciljeva, piše Lovesensa. Zvezde su nam šapnule kako će ovaj aspekt uticati na polje ljubavi...

Dragi Ovnovi, iako vam je Merkur "ukrao" humor, Venera vam još uvek daje neverovatnu moć zavođenja. Svakog dana iznova šarmirate partnera, a on je sve više siguran u vašu ljubav. Odavno se niste osećali tako sigurno i prijatno u nekoj vezi. Verujemo da će magija potrajati! Usamljeni Ovnovi će osvajati srca samo ako ostanu svoji, dosledni svojim principima i životnom stilu.

Planete podstiču rođene u znaku Blizanaca da provode više vremena sa prijateljima, umesto da tragaju za srećom u ljubavi. Sudbina će se postarati da vaša romantična strana ponovo bude ispubnjena, ali pre svega morate sebi priznati istinu. Osoba koja vam se trenutno dopada nije zainteresovana za vas, ne trošite vreme uzalud. Budite strpljivi, prava ljubav će se pojaviti kad to najmanje budete očekivali.

Rakovima su poverenje i istina presudni za kvalitetan ljubavni odnos i tu ne pravite nikakav kompromis. Planete ovoga puta pomažu da napravite nevidljivi štit protiv lažne ljubavi i tako sprečite nova razočaranja. Očistite srce od emotivnog nereda i ostanite dosledni sebi - sačekajte na osobu koja vas stvarno zaslužuje.

Izvort: Lovesensa