Dnevni horoskop - konjukcija Marsa i Meseca donosi tenziju i nelagodnost, ali neki znakovi Zodijaka uspeće da pobede iskušenja i impulsivnost, piše Lovesensa. Evo ko se najbolje bori protiv negativnoguticajaplaneta...

Dragi Lavovi, spremni ste da žrtvujete slobodu i vreme kako biste partneru poklonili apsolutnu pažnju. Ovaj dan nije toliko povoljan za komunikaciju, ali je savršen da delima pokažete ljubav. Romantične varnice ponovo će zapaliti u vašem srcu vatru ljubavi, ali ne zaboravite da narednog dana razgovarate sa partnerom o velikim promenama koje se odnose na zajedničku budućnost.

Usamljeni Lavovi ponekad ne znaju šta žele i teško stiču poverenje, a izuzetak su bliski prijatelji. Baš iz jednog takvog prijateljstva može da se rodi divna ljubav. Slušajte tajne poruke svog srca - da li su se varnice pojavile tamo gde niste očekivali? Na poslu želuite sve da uradite po planu, ali to što težite perfekcionizmu često vas čini napetim i nervoznim. Važno je da se malo odmorite i obavite posao rasterećeni. Samo ako negujemo unutrašnji mir, točak sreće ne prestaje da se okreće.

Izvor: Lovesensa

Horoskop za crni Mesec u znaku Vodolije: ova 4 znaka očekuju najveći životni izazovi do kraja oktobra 2018. godine

Prolazak CrnogMeseca (Lilit) kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Krajem oktobra, Crni Mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene.

Kada sam gledala godišnju astrološku analizu za ovu godinu, uočila sam nezgodan kvadrat koji je uslovljavao mnogo nezgodnih situacija sa zdravljem, gubitkom posla i novca, opstrukcijom položaja u društvu i sličnoga svima nama.

Kada sam pre neki dan posmatrala kartu, primetila sam da ulazak Crnog Meseca u Vodoliji sugeriše za većinu nas poslednju borbu iz koje treba da izađemo kao pobednici, ili kao potpuno nova, transformisana verzija sebe koja je mnogo jača i sposobnija nego pređašnja.

Prolazak Crnog Meseca kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Tako da, ovaj planetoi govori u tranzitnim kartama o tome kako mi držimo pod kontrolom našu mračnu stranu, ali i kako se mračna strana drugih u našoj okolini odražava na nas.

Krajem oktobra, Crni mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene. Naime, Crni mesec predstavlja invertnu sliku pravog Meseca u odnosu na Zemlju, baš kao što naše emocije postaju maligne i potpuno drugačije ukoliko smo pod uticajem besa i osvetoljubivosti.

PageBreak

Dnevna doza dobrog horoskopa: srce vam šalje važne signale, poslušajte ga
Foto: Unsplash/ Altınay Dinç horoskop-za-crni-mesec-u-znaku-vodolije-ova-4-znaka-ocekuju-najveci-zivotni-izazovi-do-kraja-oktobra-2018-godine2

Vodoliju vodi magija Urana

Crni Mesec u Vodoliji nam za pripadnike ovog znaka obično donosi njihovu borbu sa segmentima svesti koji ih ocrnjuju i zatvaraju. Zavisno od momenta kada ova astrološka tačka preklopi njihovu poziciju Sunca, Vodolije bi trebalo da osete da je njihov karakter u senci te da njihova samoinicijativnost strikno zavisi od toga koliko će biti sposobni da se izbore se sa svojim egom.

Ovaj proces je zaista iscrpljujući za pripadnike ovog znaka, jer Vodolija je vođena Uranom i ne trpi tamu i momente u kojima ne može da bude slobodna, ali nakon ovog procesa će se sigurno osećati slobodnijima i jačim nego ikada u toku ove godine.

Kada već spominjem uticaj Crnog Meseca na znakove, treba istaći da će znak Lava biti taj koga će pogađati osećanja nastala pod uticajem razočarenja, a samim time će to biti odlična podloga da se ova osećanja transformišu u veliku potrebu da se osvetoljubivost i bes drže pod kontrolom.

Slično važi za Strelca i Ovna, ali Lav će najviše osetiti ove promene. Savet u skladu s ovom situacijom je da treba pod velikom kontrolom da drži ove divlje i mračne nagone, jer na samom kraju ćemo postati jako veseli i ponosni na sebe. Ukoliko ne budemo držali ove nagone pod kontrolom, naša sreća i zadovoljstvo na kraju neće postojati.

Kada se pogledaju aspekti koje Crni Mesec gradi s drugim planetima, period tranzita ove tačke nam ostavlja na raspolaganju logički rad i delo, te rad na ženskom konceptu discipline. Dakle, govorim o disciplini koja je shodna ženama. Ona se ogleda kroz jasan rad na detaljima koji kad ne bi bili usmereni pravilno, čitava situacija bi bila veoma haotična. Do kraja će jako teško biti održati ovakav tip discipline. To se može povezati s nedavno formiranim kvadratom i njegovim lošim uticajem.

Prekidom njegovog uticaja, potrebno je vreme da se situacija vrati na jedan nivo preko kog se može vršiti ponovna izgradnja situacije u kojoj se nalazimo na bolje.

Kako bude situacija išla više ka rešenju, mi ćemo imati utisak da je zapravo suprotno. Razlog tome će biti spontano stvaranje kvadrata s Merkurom, što će remetiti logiku.

Izvor: Astro portal