Jupiter u Strelcu od 8. novembra do 3. decembra 2019. godine - Dugo isčekivane srećne prilike se pokreću i najviše sreće će imati Strelčevi, Lavovi, Ovnovi pa se nastavlja dobrobit za Vage, Blizance, Vodolije i ostale horoskopske znakove.

Svi mi možemo zaokružiti jedan životni ciklus od 12 godina, pa ako je i bilo nekih manje dobrih stvari i životnih problema, sada će ih sigurno Jupiter uvećati i raširiti da bi mogli napokon da se razreše. Iako svi znamo da Jupiter je veliki srećnik, zna on i da uz nepovoljne aspekte napravi probleme koji se mogu ispoljiti u preterivanju, egoizmu, preterivanje u jelu i piću itd.

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu
Profimedia/Shutterstock besplatna natalna karta.jpg

Jupiter u Strelcu pokazuje ljubav prema putovanjima, filozofiji, učenjima, religiji, stranim kulturama i raznim životnim sistemima mišljenja i uređenjima, piše astrolog Željka Knežević. Najbolji je pokazatelj Jupitera da se prisetite šta ste pokretali 2006. i 2007. godine, sada taj ciklus treba da se završi i pokrenu neki novi ciljevi, planovi ili prosto nešto još dublje treba sagledati i proširiti.

Mnoge osobe će sada pokrenuti neku novu filozofiju, učenja, religiju koja može potrajati narednih 12 godina. Imamo tri planete u svom sedištu, a to su Jupiter u Strelcu, Neptun u Ribama i Saturn u Jarcu koje će biti aktivne krajem 2018. godine i početkom 2019. godibne. Ovo je jedan mnogo moćan period koji može značajno da odredi naše životne tokove na duži niz godina, što zavisi gde je sve to u vašem ličnom horoskopu. Radi se o aspektima koji su dosta srećni, realni sa Saturnom, srećni sa Jupiterom i duhovni, uzvišeni uz Neptuna. Jupiter u Strelcu daje šira razumevanja, dalekovid pogled na život i proročke uvide u budućnost. Mnogim Strelčevima koji budu imali mogućnosti za istraživanja drugih naroda i kultura predstoji dosta putovanja i učenja.

Problemi koji se mogu javiti u više navrata u toku tranzita Jupitera koji pravi kvadrat sa Neptunom mogu se ispoljiti u preterivanju, nesmotrenosti, neprilogođavanju, gubitku novca zbog drugih, preteranom idealizmu što još zavisi od toga gde se nalazi aspekt u vašoj ličnoj natalnoj karti.

Uopšteno tumačenje - šta možete očekivati od Jupitera prema svom podznaku:

OVAN

Možete očekivati, naročito mlađa populacija, odnosno ako ste student, dosta dobar uspeh sa srećnim okolnostima. Putovanje u inostranstvo je naglašeno, zaposlenje ili posao u svojoj zemlji, ali u stranoj firmi. Novu životnu filozofiju, religiju, učenja stranih jezika, upoznavanje novih ljudi na položaju. Potrebno je da budete oprezni u saobraćaju, sa rodbinom i komšijama. Može doći i do trajnih prekida sa rodbinom ili komšilukom. Negativno apektovan Jupiter vam može doneti gubitak novca zbog stranaca ili u inostranstvu, kao i nezainteresovanost za učenje.

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu
Profimedia/Shutterstock podznak besplatno

BIK

Tranzit Jupitera kroz vaše 8. polje naglasitće nasledstvo, sponzorstvo od drugih ljudi, kredite. Kako ova kuća nije baš srećna, vi možete i u najlošijim dešavanjima imati sreće .Uglavnom ovo je kuća transformacija, seksa, nasledstva i tuđeg novca pa se mogu dešavati dobici ili gubici na ovom životnom aspektu što još zavisi od vaše lične natalne karte.

BLIZANCI

Imate tranzit Jupitera kroz vaše polje partnera, kako u emotivnom, tako i u poslovnom aspektu života. Za sve ovo vi možete imati sreće za sklapanje braka, partnerskih poslovnih ugovora. Pojedine osobe koje imaju neke sudske procese treba da znaju da se sada ti procesi mogu završiti pravično.

PageBreak

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu
Foto: Unsplash/ Kelly McCrimmon horoskop-do-3-decembra-2019-godine-kome-ce-jupiter-u-znaku-strelca-doneti-veliku-srecu-a-kome-losu-karmu4

Jupiter kap energetski štit

Neharmoničan aspekt Jupitera donosi razočarenje u partnera, gubitak novca zbog bračnog druga ili poslovnog partnera. Slobodne osobe moguće je da će ući u vezu ili brak sa osobom koja je stranac ili je dobro situirana, odnosno na položaju. Pazite da ne dobijete višak kilograma.

RAK

Jupiter će tranzitirati kroz vaše 6. polje, što vam može doneti lepe poslovne mogućnosti. Mnoge osobe mogu da idu u inostranstvo po pozivu nekih rođaka, poznanika ili da odete gde nikada niste bili sami. Može da se desi i da se zaposlite u stranoj firmi u svom gradu ili zemlji. Jupiter će dosta štititi vaše zdravlje pa ukoliko je negativan aspekt, onda možete imati problem sa zdravljem, poslovnim partnerima i kolegama u svakodnevnom životu.

LAV

Jupiter tranzitira kroz 5. polje ljubavi, dece, sporta pa ako ste slobodni možete upoznati drugu polovinu u nekom većem društvu. Zauzeti i u braku mogu planirati proširenje porodice. Lavovi koji imaju decu sada mogu biti srećni i zadovoljni sa njima. Sportisti bi trebalo da budu uspešni u sportu. Mnogi Lavovi sada mogu dobiti novac ili nagrade od lutrije. Negativno aspektovan Jupiter donosi probleme na gore navedenim životnim aspektima.

DEVICA

Jupiter tranzitira kroz vaše 4. polje što je simbol kuće jednog roditelja. Ako želite da se osamostalite, imate sreće da dođete do nekretnine ili da nešto renovirate proširujete ili uređujete u kući. Moguće je da i postanete roditelj ili vama neko jako blizak u porodici dobija dete. Ako ste zaposleni ili radite sa nekretninama, sada možete očekivati veliki napredak i uspeh. Negativno aspektovan Jupiter može doneti promašaje u ulaganju novca ili gubitak zbog porodice.

VAGA

Jupiter tranzitira kroz vaše 3. polje i donosi mogućnost za kupovinu automobila, polaganje vozačkog, upisivanje nekog kursa, sreću na kratkim putovanjima, sa okolinom, uspeh u pisanju. Već duži period vama je bio težak, sada je prava prilika za lepa druženja, putovanja koja će biti učestala. Ako Jupiter bude i negativno aspektovan, on neće doneti veliku štetu već se samo treba čuvati prevelikog optimizma koji vodi u grešku.

ŠKORPIJA

Tranzit Jupitera se dešava kroz 2. polje pa možete očekivati uvećanje novca, bolju zaradu i neke veće mogućnosti kada je novac u pitanju. Većina novca dolazi preko inostranstva i stranaca.

PageBreak

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu
Foto: Unsplash/ Ansley Ventura horoskop-do-3-decembra-2019-godine-kome-ce-jupiter-u-znaku-strelca-doneti-veliku-srecu-a-kome-losu-karmu2

Optimizam, strast i uspeh

Upozorenje je da izbegavate da budete nekome žirant za kredit ili neki garant. Bilo bi dobro da se ne bahatite već da rasporedite i uštedite nešto novca. Pojedine Škorpije mogu da se baš obogate. Ne preterujte u optimizmu kada su špekulacije u pitanju.

STRELAC

Tranzit se dešava u vašem prvom polju što širi veselje, optimizam, dobro zdravlje i srećni anđeo je uz vas. Mnogi Strelčevi treba mnogo da paze na ishranu i fizičku aktivnost, da ih ovaj tranzit Jupitera ne bi proširio. Mogu se desiti promene na partnerskim odnosima, kako u ljubavi, tako i poslovnim partnerima. Neharmoničan Jupiter može da vas ulenji i da vas gura u preterivanje.

JARAC

Tranzit se dešava kroz vaše 12. polje tajni pa će osobe imati nevidljivu zaštitu. Potrebno je da se posvetite duhovnosti, posećujete mesta moći, kroz čitanje duhovnih knjiga dolazite do novih spoznaja i veru. Naglašena je izolacija, a kroz snove može da vas poseti i anđeo čuvar ili da se dese neka nesvakidašnja iskustva. Negativan aspekt donosi neka sudske probleme, slab interes za život i ljude uopšte.

VODOLIJA

Tranzit Jupitera se kreće kroz 11. polje vašeg horoskopa pa možete imati sreće sa prijateljima, poznanicima koji mogu da vam pomognu na putu vaših želja, nadanja i očekivanja. Neke osobe koje imaju mogućnost za zaradu sada mogu da je dobiju. Ako ste bili razočarani na polju prijatelja, sada je prava prilika da upoznate nove kvalitetne ljude. Prisutni su optimizam, humanost i oslonac. Ako je negativan aspekt, onda vas mogu prevariti prijatelji ili da izgubite nešto zbog nerealnog optimizma.

RIBE

Jupiter tranzitira vašom 10. poljem pa možete očekivati visok položaj u karijeri, napredak kao što je to bilo 2006. ili 2007. godine. Mnogim Ribama predstoji poznanstvo sa mnogo bogatih ljudi, prestiž na poslu u čemu mogu biti uključeni i njihovi roditelji. Prosto, ovo je kraljevski Jupiter pa ga iskoristite u narednih 12 godina. Ako vi imate negativne aspekte onda se za vreme ovog tranzita može desiti gubitak novca i prestižnog statusa.

Astrolog: Željka Knežević