Trigon Plutona i Meseca donosi nove ideje i bolje odnose sa prijateljima, porodicom i partnerom, a mnogi znakovi će imati pojačan šarm i šansu za novu ljubav, pišeLovesensa.

Dragi Ovnovi, magija Neptuna ućiniće da između vas i partnera nestanu sve tajne. Jutro donosi prijatan razgovor koji će stabilizovati odnos, a nežnost koju razmenjujete neguje ljubav. Vaša veza nikada nije bila snažnija!

U prethodnom periodu imali ste problema na polju čljubavi, jer ste se plašili romantičnog neuspeha, ali sada se nežnim Rakovima otvaraju novi horizonti. Zvezde vam daju šansu da napravite dobre i velike promene kada je u pitanju ljubav, a veče donosi zanimljive susrete i magiju zaljubljivanja.

Usamljene Vodolije uskoro neće moći da sakriju osmeh, jer nova simpatija u njihovoj duši kreira romantične snove. Prestali ste da mislite na staru ljuabv, a pojava nove romantičen duše u vašem životu pomaže da ponovo verujete u iskrena osećanja. Možda se uskoro neće desiti nešto značajno, ali svakako nećete pogrešiti ako ovaj odnos nastavite da negujete i razvijate.

Izvor: Lovesensa