Dnevni horoskop - kvadrat Urana i Meseca donosi neočekivane promene i konflikte, piše Lovesensa. Ovaj aspekt budi želju za većom slobodom, ambicijama i izazovima, a evo koji znak će uspeti da ostvari svoje iskrene želje...

Drage Device, danas ćete biti zahvalni na ljubavi, a partnerove potrebe stavljate ispred svojih. Želite da začinite vašu vezu romantičnom čarolijom, a zvezde pomažu da izađete iz začaranog kruga rutine i probudite ljubavnu vatru. Romantična večera, pojačana erotska energija i nežnost učiniće da ponovo ostvarite svoje ljubavne fantazije...

Usamljene Device, jedana osoba danas pomera tlo pod vašim nogama i zbog njega počinjete drugačije da posmatrate ljubav. Iako ste se sreli samo nekoliko puta, imate osećaj kao da se poznajete ceo život. Imate neverovatnu energetsku konekciju, a Mars vas podseća da ćete sa ovom osobom napraviti nešto SADA ili nikada. Oslobodite se straha i nesigurnosti, jer za ovakvu ljubav vredi rizikovati. Konjukcija Jupitera i Sunca na profesionalnom planu donosi neverovatnu lidersku energiju i velike ambicije. Nemate problem da radite više različitizh zadataka istovremeno. Moguće je da ćete uskoro biti unapređeni, samo nastavite da radite vredno kao do sada.

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: neverovatna energetska konekcija vodi vas do mirisnih vetrova ljubavi
Foto: Shutterstock procitajte-jos5
 Mesečev horoskop do 6. decembra: šta će vašem znaku doneti 4 moćne Mesečeve mene

Uz mladMesec u Škorpiji, 7. novembra, teško ćemo izbeći susret sa vlastitom prirodom. Ako se usudimo zaroniti duboko, svoje strahove možemo preobraziti u novu vrstu unutrašnje snage. Uz ovu vrstu energije možemo se rešiti tereta tajni, emotivno se pročistiti i preporoditi. Bik, Devica i Jarac to će najlakše postići kroz telo – od vežbanja i ishrane do terapija.

Rak, Škorpija i Ribe svoju će unutrašnju snagu obnoviti i osloboditi nekim oblikom kreativnog, umetničkog izražavanja osećanja. Za Blizance, Vagu i Vodoliju važno je razgovarati, pisati dnevnik, čitati knjige sa područja psihologije. Ovan, Lav i Strelac svoje će unutrašnje napetosti najbolje otpustiti intenzivnijim fizičkim aktivnostima i pomaganjem drugima.

Uz prvu četvrt u Vodoliji, 15. novembra, možemo učiniti nešto da ispravimo sitne nepravde kojima smo okruženi. Šta god to bilo, reagujte, upozorite na ono što je loše. Nemojte misliti da svojom inicijativom ne možete ništa promeniti. Probudite buntovnika u sebi, ali buntovnika sa jasnim ciljem!

Pun Mesec u Blizancima, 23. novembra, u prvi plan donosi temu komunikacije. Ako puno vremena provodite na društvenim mrežama, zapitajte se koliko vam je to stvarno korisno i čini li vas to srećnima. Blizanci, Vaga i Vodolija imaju precizan uvid u trenutnu stvarnost, a to mogu iskoristiti da poboljšaju ljubavne odnose i provere jesu li na pravom putu ostvarenja planova.

Ako Bik, Devica i Jarac ne dopuste da ih oprez i sumnjičavost spreče u saradnji sa drugima, mogli bi otkriti sve prednosti timskog rada i tako uvećati vlastiti uspeh. Ovan, Lav i Strelac treba da pažljivije slušaju. Pre nego što impulsivno reagujete, proverite jeste li zaista dobro shvatili sagovornika. Tako ćete uspeti da izbegnete neprijatne situacije. Rak, Škorpija i Ribe uverljivi su u svim vrstama pregovora. Sa lakoćom će razjasniti nesporazume, dogovoriti veću platu ili uspešno promovisati svoje ideje.

Druga četvrt u Devici, 30. novembra, podseća nas na to koliko je važno smiriti um. Preterane analize vode prema neodlučnosti, kritikovanju i sitničavosti. Pokušajte biti prisutni u trenutku, pročistite um meditacijom. Ako ne znate kako to učiniti, sad je pravi trenutak da nabavite neku knjigu o toj temi i počnete vežbati.

Izvor: Sensa.hr