Dnevni horoskop - trigon Meseca i Venere donosi čaroliju ljubavi, razvijenu empatiju i otvoreno srce, piše Lovesensa. Evo koji znak privlači divna osećanja i čuva romantičnusreću...

Drage Ribe, niste mogli da pronađete zajednički jezik sa partnerom, ali vaša veza je toliko jaka da je nijedna oluja ne može ugroziti. Spremni ste da se menjate i prihvatite partnerove mane. Vaša ljubav je zrela, a sve se odvija po planu dok partner poštuje vaše potrebe i želje. Nastavaite da negujete ljubav i ništa neće moći da vas poremeti na putu ka romantičnoj sreći.

Usamljene Ribe su stidljive i teško pokazuju osećanja. Moguće je da vam se danas dopadne jedna romantičnaduša. To neće biti strastvena veza, već nežan odnos koji će ispuniti vaša očekivanja. Oslobodite se straha i prepustite se iskrenoj ljubavi. Danas ćete napraviti važan korak napred na poslu, a Jupiter u znaku Strelca daje vam snalažljivost i hrabrost da ostvarite ambicije. Ako želite da promenite posao, budite oprezni kad potpisujete ugovor i dobro ga pročitajte.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: očekuje vas veče romantike i nežnosti

Trigon Meseca i Venere donosi ljubav i ljubaznost, pa ćete više mislite na želje srca vaših dragih ljudi, piše Lovesensa. Ovo je divan aspekt kada je u pitanju romantičanživot, a evo koji znakovi će imati najviše sreće...

Dragi Ovnovi, sa partnerom imate otvoren odnos i možete o svemu da razgovarate, a baš to održava mir u vašoj vezi. Želite partneru da poklonite maksimalnu pažnju i spremni ste zbog ljubavi da žrtvujete i odreknete se nekih svojih želja. Očekuje vas nežno i romantično veče.

Rakovima je potrebna sigurnost u romantičnoj vezi i očekujete da će vam baš takav sklad pokloniti trenutna simpatija. Međutim, ne zaboravite na strahove i nesigurnost druge strane. Saturn u znaku Jarca podseća vas da treba da budete pažljivi i otvorite srce. Važno je da budete iskreni i onda ćete dobiti šansu za divnu uzajamnu ljubav.

Dragi Bikovi, trenutno ste zadovoljni ljubavnom situacijom, ali vaše velike ambcije mogu ugroziti odnos. Morate shvatiti razlike između vas i partnera i prihvatite ih. Spremni ste da napravite velike korake, stvarate strategije i planove za budućnost, ali partner samo želi da uživate u trenutku. Možda je najbolje da ozbiljan razgovor odložite za neki drugi dan.

Izvor: Lovesensa