Retrogradni hod Merkura najviše će pogoditi tri horoskopska znaka, a pod njegovim uticajem biće apsolutno svi pripadnici Zodijaka. Retrodgradno se kreće od 16. novembra pa sve do 6. decembra. Evo ko će izvući najdeblji kraj.

Blizanci - Spremite se na dramu u ljubavnom životu

Udahnite duboko jer je Merkur vaša planeta vladar pa će vas retrogradni hod pogoditi više nego bilo koga drugog. Pogodiće vašu sedmu kuću partnerstva ovog puta. Pripremite se na to da se ponovo pojavi stara ljubav, a u trenutnoj vezi će svi problemi isplivati na površinu. Bilo da je reč o braku ili poslovnom dogovoru, vreme je da preispitate kako vaša veza funkcioniše. Nemojte donositi odluke brzopleto, kao što je raskid. Umesto toga, potrudite se da vodite smiren razgovor o tome kako možete poboljšati stvari.

Devica - Stvari se komplikuju u sferi porodice

Iako ste zahvaljujući Merkuru koji vlada vašim znakom pametni, mudri i analitični, sve ove dobrobiti dolaze sa izvesnom cenom koju morate da platite. Ovoga puta, retrogradni hod uzrokuje dramu u vašoj četvrtoj kući, pa će na površinu isplivati traume iz detinjstva i komplikacije sa porodicom koje ste hteli da izbegnete.

PageBreak

Horoskop predviđa tajne i rizičan povratak prošlosti: ova 3 znaka su najviše pod uticajem retrogradnog Merkura (do 6. decembra 2018. godine)
Foto: Shutterstock horoskop-predvida-tajne-i-rizican-povratak-proslosti-ova-3-znaka-su-najvise-pod-uticajem-retrogradnog-merkura-do-6-decembra-2018-godine1

Dopustite energiji da teče

Možda vam više neće biti udobno u vašem domu. Ovo je pravo vreme da rešite neke probleme sa porodicom i razmislite o feng šui stvarima u vašem domu. Očistite, organizujete i dekorišite životni prostor kako bi energija počela da se menja i teče.

Strelac - Moguće je da ćete biti nesigurni kada je u pitanju vaš izgled

Sve smo bliži sezoni Strelca, pa je rizično što je upravo tada Merkur retrogradan. Još veći rizik je to što je retrogradan u vašoj prvoj kući - kući ličnosti.

Kada se pogledate u ogledalo, da li ste srećni zbog osobe koju vidite u ogledalu? Da li osećate stagniranje u vašem identitetu? Da li se trudite da malo prodrmate stvari) Ako niste, Merkur će vas podsetiti zašto to morate da uradite. Ne kažemo da treba da napravite neke drastične promene. Morate da se suzdržite da ne radite ništa "ludo" tokom ovog perioda, ali biste trebali razmisliti o nekim malim promenama koje su vam potrebne.

Prilagođeno sa: Telegraf