Ovo je, sudeći po proceni astrologa, vreme Vodolija, Škorpija i Blizanaca. Šta vas u narednom periodu očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

Ovan

Ljubav

Problemi emotivnom životu nizaće se bez plana i mogućnosti odlaganja. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećete moći da kontrolišete. Budite strpljivi i tolerantni koliko god možete, te više uvažavajte partnera.

Posao

Šta god se bude našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu reč bilo da se radilo o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Vaši potezi dobiće na težini, pa pazite šta radite. Držite se ciljeva.

Zdravlje

Idite u prirodu.

Bik

Ljubav

Vaša potreba za društvom neće biti jako naglašena, pa ćete radije ostajati kod kuće nego što ćete izlaziti. Biće doduše nekih neformalnih druženja sa vama bliskim ljudima i prijateljima, ali značajnijih ljubavnih zbližavanja neće. Bikovi u vezi će biti dobro.

Posao

Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teži trenuci. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

Zdravlje

Neko će vam postavljati nemoguća pitanja.

Blizanci

Ljubav

Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to ne mora uvek da se svidi, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili objasnite potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog pola.

Posao

Možda će vam se u prvom trenutku učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom delu sedmice postajaćete sve potrebniji onima sa kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

Zdravlje

Verujte u lepše sutra. Sve je moguće.

Rak

Ljubav

Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće pomalo turbulentno razdoblje gde će morati da otvore karte i jasnije definišu zajednički odnos. Ipak, još uvek neće sve biti jasno.

Posao

Možete bez straha da se oslonite na svoje prethodne rezultate.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 26. novembra 2018. godine:  Vodoliju čeka ljubavni mir, a Ribe iznenađenje na poslu
Foto: Unsplash/ 时间 往后 nedeljni-horoskop-do-26-novembra-2018-godine-vodoliju-ceka-ljubavni-mir-a-ribe-iznenadenje-na-poslu2

Tajne ljubavne prošlosti

Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje kroz saradnju.

Zdravlje

Naspavajte se.

Lav

Ljubav

Bez obzira što će ponekad vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste do sada izgradili garancija je da kroz ove dane prolazite mirno.

Posao

Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usresredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.

Zdravlje

Ne pomerajte granice po svaku cenu.

Devica

Ljubav

Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve prevazilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

Posao

Polako će početi da pristižu potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno na sve.

Zdravlje

Uobičajeno trčite maraton, a ne kratku prugu.

Vaga

Ljubav

Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to velik trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

Posao

Prepoznajete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, a ako se neko sa njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

Zdravlje

Budite ono što jeste.

Škorpija

Ljubav

Kontakti će se malo prorediti, ali osetićete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 26. novembra 2018. godine:  Vodoliju čeka ljubavni mir, a Ribe iznenađenje na poslu
Foto: Unsplash/ Andre Benz nedeljni-horoskop-do-26-novembra-2018-godine-vodoliju-ceka-ljubavni-mir-a-ribe-iznenadenje-na-poslu6

Mir je već u vama, samo ga oslobodite

Uspećete da napravite analizu ljubavne prošlosti, pa ćete onda opet izaći u društvo. I tako naizmenično. Biće ovo šarena nedelja.

Posao

Verovatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice nakupljenog umora. Sad možete da radite malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

Zdravlje

Opustite se uz ono što volite.

Strelac

Ljubav

Dolazi do delimičnog poboljšanja vašeg emotivnog života, ali i dalje ćete biti skloni da tupite po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje poklonite drugoj strani, kao i da uvažite neke njene predloge. To bi bilo dobro za oboje.

Posao

Neke će mučiti finansije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro proveriti šta se može, a šta ne može kako kasnije ne biste imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

Zdravlje

Uživajte u veselom društvu.

Jarac

Ljubav

Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i dolazite na svoje.

Posao

Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da pustite da ide kako ide ili da borbe za angažaman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobedu. Kako god bude ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Usporite.

Zdravlje

Ne propuštajte relaksaciju.

Vodolija

Ljubav

Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 26. novembra 2018. godine:  Vodoliju čeka ljubavni mir, a Ribe iznenađenje na poslu
Foto: Unsplash/ Kevin Noble nedeljni-horoskop-do-26-novembra-2018-godine-vodoliju-ceka-ljubavni-mir-a-ribe-iznenadenje-na-poslu3

Osvežite dušu dozom dobre energije

Voljena osoba će s olakšanjem primetiti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi da počnu da osećaju bliskost sa jednom osobom koja nije iz njihovog kraja.

Posao

Mnogi će poželeti da pomere granice, ali videće da to nije tek tako. Neki vaši snovi u sudaru s realnošću izgubiće svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrevanja. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

Zdravlje

Potražite sport za sebe.

Ribe

Ljubav

Vaši emotivni donosi postaće malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtevni. Više vam neće biti važne zanimljiva dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

Posao

Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osveženje.

Zdravlje

Idite tamo gde vam je dobro.

Izvor: Ehoroskop