Tarot karta dana za 28. novembar 2018. godine - Dvojka mačeva - ukazuje na oštećenu ravnotežu na mnogim aspektima života. Ovo je karta neodlučnosti, negiranja problema i konflikata. Niste spremni da se suočite sa životnim izazovima, a neke velike odluke bolje je da odložite za srećnije dane. Moguće je da imate problem u komunikaciji i odnosu sa drugima, pa su na tom polju neophopdne velike promene.

Na poslu vas čeka veliki uspeh i dobar peokret, ali samo ako sve zadatke uradite temeljno. Sada je pravo vreme da na polju karijere rešite probleme iz prošlosti i ispunite neke stare nedostatke, kako vam dobra šansa za poslovni uspeh ne bi umakla zbog ranijih propusta.

Ako ste u romantičnoj vezi, očekuje vas harmoničan ljubavniodnos. Partner će razumeti vaše želje i strahove i zajendno ćete doći do važnih rešenja. Njegova podrška vam puno znači, ali ne oslanjajte se na njega baš zbog svake sitnice, važno je da malo budete nezavisni. Usamljena srca treba da prestanu da žale zbog nedostatka ljubavi, jer tako privlače samo loše energetske vibracije.

Na polju finansija očekuju vas problemi koje ćete ignorisati, a to samo može pogoršati situaciju. Dobro razmislite o načinu na koji trošite novac i pokušajte da ga promenite.

Stres i negativneemocije loše utiču na zdravlje duše i tela - pronađite lični balans!

Izvor: Lovesensa