Blizanci - godišnji detaljni horoskop za 2019. - Prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni... Blizanci su bezbrižni i često teže promenama.

Prema partneru mogu biti ponekad vrlo hladni i površno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosta emeotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrednim...

UOPŠTENO

Ovo će biti prosečno vreme i za ljubav, tako da je neophodna pažnja i po ovim pitanjima. Možda ćete morati da stalno pokušavate da to postavite na pravo mesto i da se pobrinete da nemate nikakvih poteškoća. Dobra vest je da će vaš partner uvek ostati s vama da vas podrži. On će vam biti izvor ohrabrenja i prijatelj u nevolji, onaj ko će vam pomoći u vašem ličnom i profesionalnom životu. Ova godina će biti najbolji trenutak da priznate vašu ljubav prema nekom, jer će vam vreme služiti najbolje i koristiće u donošenju pravih odluka, vezanih za odnose. Drugi element koji treba uzeti u obzir je vaše ponašanje prema drugim ljudima.

Neophodno je da budete ljubazni dok komunicirate sa drugima. Što se tiće karijere, ova godina će vam doneti mnoge izmene u smislu poslova vezanih za vaš rad. Možete biti svedoci mnogo promena i možda ćete morati da donesete važne odluke ove godine, koje će drastično uticati na vašu karijeru. Stoga budite mirni i mudri dok to radite. Možda ćete imate nekoliko novih mogućnosti da izaberete koje će direktno uticati na vašu karijeru. Dakle, budite na oprezu i pametni dok donosite važne odluke vezane za vašu karijeru, ove godine.

KARIJERA

Puno mogućnosti za poslovne korisnike. Ova godina je od velikog značaja za vas i vaš posao. Ova 2019. godina će biti izuzetno važna za vaše poslovanje. Ove godine će se u vašoj firmi dogoditi ogromne i velike promene. Ove godine očekujte širenje poslovanja sa velikim mogućnostima, zatim tu je i izazov promene posla, a moguće je i da se uloga posla promeni. Budite vrlo oprezni na svom poslu od 22. marta do 26. aprila, jer bi u ovaj fazi moglo da dođe do nekih opstrukcija za vas. U tom periodu vodite računa o tome da li ste dobro vodili računa o svemu kada je poso u pitanju.

Ako razmišljate o drugoj karijeri ili pokušavate da se pridružite drugoj firmi, pobrinite se da idete u pravom smeru. Veliki blagoslovi po vašu karijeru nastupaju od 16. septembar do 22. oktobra. Ovaj period će vam pomoći da nadoknadite bilo šta što ste izgubili pre ovih dana, pa idite i zgrabite sve što možete u ovom trenutku. Setite se da vreme ne čeka, tako da kada je pravi trenutak, donesite pravu odluku. Ako ulažete na berzu, budite veoma pažljivi šta radite. Nemojte dozvoliti da se desi bilo kakav problem koji može dovesti do situacije koja se ne može ispraviti. Promene u vašem poslu i karijeri su veoma izvesne da će se desiti. U mesecu novembru i decembru morate biti posebno oprezni jer ovimeseci mogu biti veoma kritični za vas. Stoga, donesite odluke smireno, mirnim umom, tako da ne dođete u neku krajnje traumatičnu situaciju. Morate biti veoma oprezni u svim segmentima i najmanjim detaljima, jer i male stvari mogu dovesti do većih problema.

Znači, treba da znate da neki koraci koje ćete preduzimati tokom ove godine mogu se ispostaviti štetni za vaše poslovanje. Zato, budite spori i precizni sa bilo čime što radite. Vodite evidenciju o svemu što se dešava i napravite rezervne planove koji će vas spasiti od daljeg problema. Ako želite da negde investirate novac, tada prethodno sve istražite i proračunajte. Gledajte da odbacite sve negativnosti a da zadržite sve pozitivno, jer ova godina pruža i obilje mogućnosti za vas. Uspeh je prisutan svakog dana, nastavite sa radom i ne zaustavljajte se. U zavisnosti od vaše poslovne situacije, zauzmite ispravan kurs i obavite posao koji morate obaviti u ovoj godini ali budite veoma oprezni sa onim što radite.

LJUBAV

Ova godina će biti blaga za Blizance, u smislu ljubavi i odnosa. Vaša interakcija i veza sa ljubavnim partnerom odrediće putanju vašeg odnosa za budućnost. Postoji mogućnost da neka nova osoba uđe u vaš život sredinom ove godine, a takođe i od septembra do novembra.

PageBreak

Simbol kraja godine je harmonična ljubav

Ovo može učiniti neke stvari komplikovane za vas. Za ljude koji su već u ljubavnoj vezi, ova faza može biti malo teška za njih. Ljubavni horoskop za 2019. predlaže da izbegavate rasprave sa svojim ljubavnim partnerom tokom ove godine, jer rezultat može biti negativan i može dovesti do razlaza između vas. Budite izuzetno oprezni između 16. marta i 20. maja kako biste izbegli sporove i sukobe. Takođe, vodite računa o svom partneru kako ne bi povredili i njegova i vaša osećanja u vezi sa bilo kojim pitanjem tokom ovog perioda. Ako se pojavi veliki problem, približite se partneru i proći ćete kroz to zajedno, a ovo će vam pomoći da stvorite jaču ljubavnu vezu. Neka vaša ljubav raste tokom ovog perioda.

Pozitivno je vreme da ulažete više u svoj ljubavni život. Sredina godine će doneti prosečne rezultate, ali uvek možete da poravite stvari na obostranu korist. Morate dodati još strasti i "ljubavnog začina" u vaš odnos kako biste održali jaku vezu. Oni koji traže životnog partnera mogu stupiti u odnose sa odgovarajućom osobom tokom drugog dela ove godine, uglavnom između 18. septembra i 20. novembra. Postoji jaka mogućnost da upoznate novog ljubavnog partnera tokom ovog perioda i ovo je vrlo dobro vreme za početak odnosa. U vašom životu će se desiti i neke nove stvari koje bi mogle doneti dodatno uzbuđenje u vaš život.

Ukratko, prva polovina 2019. godine će biti prosečna za odnose, ali zato poslednji deo godine izgleda veoma dobar i zgodan za oboje. Kada su vremena dobra, onda vam je potrebno da uložite više u svoj ljubavni život, a ovo vam pomaže da ispravite greške koje ste vi napravili ranije i takođe vam pomaže da vi i vaš partner postanete jak par. Svako ima dobro i loše vreme u odnosima, ali to zavisi od toga kako mi odlučimo o tome. Provedite više vremena sa svojim partnerom da biste razvili bliskost u svojoj vezi.

FINANSIJE

Godina 2019. će biti vrlo dobra i pogodna za Blizance. Tokom godine, vaša ekonomska situacija će nastaviti da se poboljšava i da bude bolja i bolja. Vaš prihod će biti stabilan i dobar za celu godinu. Moći ćete zaraditi novac ne samo od vašeg stalnog posla, nego i preko drugih izvora. Naporan rad koji ćete uložiti ove godine daće dobre prihode i vrlo pozitivne rezultate. Znači, vaš glavni cilj je da nastavite sa radom i da pružite najbolje što možete i stvari će doći na svoje mesto.

Investirajte novac pametno i mudro ga sačuvajte. Vaša konkurencija može se osećati ljubomornim kada vide kako vuspevate. U prvih šest meseci godine, nećete se suočiti sa bilo kakvim velikim ekonomskim problemom. Bićete manje-više pošteđeni uznemirenosti i tenzija, tokom ovih meseci. Međutim, u prva dva meseca druge polovine godine, možda ćete se suočiti sa preprekama kada je vaša zarada u pitanju. Međutim, s druge strane, možete dobiti novac u ova dva meseca i to od investicija koje ste uložili u prvih šest meseci godine što vm može pomoći da se ova faza prebrodi sa lakoćom. Takođe možete dobiti novac od nepokretnih nekretnina ili dugoročnih investicija.

PageBreak

Dobre navike i dnevni rituali

Dakle, veoma je važno uštedeti kao i uložiti novac na način koji vam može biti od koristi dugoročno. Međutim, moguć je i jedan problem, a to je da vas povećanje zarade može dovesti do lenjosti i beskorisnog trošenja novca. Ovakav razvoj situacije može vas koštati i ako ga ne kontrolišete, možda ćete se suočiti sa ekonomskom krizom. Verovatno ćete izbeći ovu situaciju ako prihvatite savet od starijih i iskusnijih ljudi.

ZDRAVLJE

Reumatizam i artritis mogu da vas uznemiravaju, pa budite oprezni. Moraćete dodatno brinuti o svom zdravlju tokom 2019. godine, kao što verovatno možete da se žalite na neke fizičke probleme koji govore o zdravlju. Koleno i problemi vezani za stomak su posebno naznačeni tokom ovog perioda. Trebalo bi odmah da odete na zdravstvene preglede kad god se osećate fizički loše tokom ove godine. Budite veoma oprezni po pitanju zdravlja, naročito od 16. maja do 23. jula. Problemi mentalne prirode i stres posebno su naznačeni.

Prema tome, ako je moguće, izbegavajte stres i stresne situacije po svaku cenu. Takođe morate voditi računa o svojoj fizičkoj kondiciji tokom ovog perioda. Možete povećati svoju fizičku snagu redovno vežbajući i odlaskom u teretanu. Takođe, održavajte redovne prehrambene navike. Eventualno pogoršanje zdravlja kod vas može da stvori mentalne poremećaje. Ako se nešto takvo desi, obavezno treba da ostanete mirni, smirite se i obratite se

doktoru. Uzimajte lekove na vreme kako je propisao lekar. Povećanje težine i gojaznost može takođe dovesti do zdravstvenih problema. Zato gledajte da budete u stanju da sprečite neželjene bolesti koje mogu da vam unište ambicije i snove. Ako ne preduzmete odgovarajuće korake, onda će nivo stresa porasti van kontrole i možda ćete morati da se suočite sa mentalnim problemom. Ovo će stvoriti opasnost po vas a i celu porodicu.

Dobro vodite računa o sebi i zdravlju vaše porodice. Ako održavate dobre navike u ishrani i svakodnevno vežbate, onda je to najbolji način da se sve gore navedeno spreči. Žene Blizanci treba posebnu pažnju da obrate na ginekološke probleme i da idu na redovne preglede kako bi izbegle bilo kakve ozbiljne bolesti. Posebnu pažnju obratite krajem godine u vreme decembarskih praznika. Najbolje je ako se bavite prijatnim aktivnostima koje održavaju vaše pozitivno raspoloženje. Ovo će vam pomoći i da radite efikasnije. Ako imate srčane tegobe, držite se podalje od crvenog mesa i izbegavajte konzumiranje alkohola. Jedite zdravo i okrenite se ishrani koja se sastoji od zelenog povrća i manje ulja. Znači, moći ćete da vodite zdrav život samo ako usvojite dobre navike u ishrani i svakodnevno vežbate.

Izvor: Conoplja news