Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop: otkrivaju se ljubavne tajne iz prošlosti

Horoskop otkriva kakve tajne donosi retrogradni Merkur i kako će Venera u znaku Škorpije uticati na ljubavne snove!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ovoga puta astrolog Kaypacha usmerava pažnju na Veneru, koja je u opoziciji sa Uranom i u kvadratu sa Mesečevim čvorovima. Takođe, "kao da ovo nije dovoljno", Sunce je u kvadratu sa Marsom, koji je na putu da se uskoro nađe u konjunkciji sa Neptunom. Venera se vraća u Škorpiju, gde će ostati otprilike ceo mesec.

U taj se znak vraća i Merkur u svom retrogradnom kretanju, naglašavajući ponovo taj znak. Uran uvek donosi nestabilnost, a Venera vlada partnerstvima i vezama, zato je ovo vrlo nestabilno vreme u našim odnosima i vezama, gde dolazi do otkrivanja, iznenadnih, dramatičnih otkrića.

Povezane vesti

Naglašene su dve suprotstavljene, ekstremne tendencije – želja za slobodom po svaku cenu i sklonost da se olako kidaju veze sa jedne strane te, sa druge, prevelika vezanost, uverenost osobe da izvan veze, sama za sebe, nije ništa. Kao i uvek, pravi je put ostvarenja naših snova onaj središnji, između krajnosti, u ravnoteži.

Sada nam naše veze sa drugima – bilo one ljubavne, intimne, bilo pak poslovne, prijateljske ili neke druge – mogu poslužiti kao "ogledala, odraz, našeg uranovskog nesvesnog", ističe Kaypacha.

Venera se vraća u Škorpiju, znak koji "želi transformaciju putem sjedinjenja, putem dubokog intimnog deljenja duše; ne samo seksa i tela nego i emocija, umova, misli, uverenja". Svi sada prolazimo kroz promenu, to može biti pobuna radi pobune, to može biti eksperimensiranje i nadilaženje granica, otpuštanje prošlosti.

Povezane vesti

"Ovo je vrlo moćna nedelja", ističe Kaypacha, "kada se možemo zagledati u vlastitu nesvesnu dinamiku, kad možemo videti gde možda bežimo, šta izbegavamo, najviše preko ljubavi i seksa, čak i putem meditacije." Mars i Neptun u Ribama takođe su vezani uz saosećanje, opraštanje, tolerantnost i otvaranje srca.

Saturn i Pluton u Jarcu naglašavaju da ćemo biti zreliji, strpljiviji, i to najpre prema samima sebi, što se širi prema drugima, kao i prihvatanje svega što jeste. Sledeća godina, najavljuje Kaypacha, godina je dešifrovanja istine i našeg truda da postanemo ta istina.

Bol je još jedna tema o kojoj Kaypacha želi govoriti. "Kada drugim ljudima uzrokujete bol ili vaše telo reaguje i bolesni ste ili imate problem ili tegobu u svom fizičkom telu, emocionalnom telu, mentalnom telu i doživljavate bol ili patnju, muku, brigu, teskobu, usamljenost... – to su sve oblici bola. A bol je indikator", kaže.

Ako povređujemo druge svojim odlukama, delovanjem, i tada se pojavljuje znak – jer mi znamo kad prelazimo granicu, znamo da smo je prešli kad uzrokujemo ili trpimo bol. Tada postoji potreba da nešto ponovo sagledamo – baš poput trenutnog retrogradnogMerkura. Ovo je nedelja dobra upravo za sagledavanje prethodnih šest meseci i kretanje napred na nov način.

Izvor: Sensa.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj