Tarot karta dana za 30. novembar 2018. godine - Vitez štapova - ukazuje na hrabrost, moć volje i otpuštanje negativnosti. Ova karta predstavlja oslobađanje od strahova i potisnutih negativnih osećanja koja vas ograničavaju na putu ka srećnom, i ispunjenom životu. Uspešno vladate svojim afektima, razvijate svest i spremni ste da se menjate, pa će ovaj period emotivnog čišćenje biti dobar start za usavršavanje i oslobađanje od briga u budućnosti.

Na poslu vas očekuje uspeh, ideje i napredak, ali ako ste želeli da pokrenete vlastiti posao, sada je pravo vreme za taj potez. Pred vama se otvaraju razne mogućnosti, pa na polju karijere neće biti problema.

Na ljubavnom planu očekuje vas otvoren odnos sa partnerom i više nežnosti, strasti i romantičnih pogleda. Ako ste usamljeni, moguće je da ćete na poslu ili preko kolega upoznati šarmantnu osobu sa kojom ćete želeti nešto više od prijateljstva.

Na finansijskom planu stojite solidno, pa pokušajte da uštedite novac. Moguće je da vas očekuju neki iznenadni troškovi.

Duhovno ste jači nego što mislite i sada ste spremni za put transformacije. Prethodan period bio je napet i težak, ali sada možete da promenite tok sudbine i kontrolišete strahove i osećanja. Potrudite se da napravite savršen balans zdravlja duha i tela.

Izvor: Lovesensa