Strelac - godišnji horoskop za 2019. godinu - Otvoreni su, avanturisti i ne vole sputavanje... Vatren, strastan i u strasti iskren znak.

Za vernost Strelac ne mari jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta - beže. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.

UOPŠTENO

Osim toga, treba ozbiljno napomenuti, postoji mogućnost da se možda u mekom momentu ne budete osećali dobro, a zbog napora u vezi sa vašom porodicom. Možete imati nekoliko svađa i diskusija koje treba potpuno izbeći, e eliminisati eventualno gorko iskustvo u vezi toga. Dakle, budite pažljivi i ostanite zajedno. Izbegavajte da postanete previdljivi ove godine, u skladu sa vašim životom, možda ćete morati biti oprezni kod donošenja nekih odluka, kao što su oni koji su povezani sa imovinskim poslovima.

Dakle, ako ste preduzeli bilo kakvu imovinsko pravnu odluku, pokušajte da iskoristite svoje znanje i senzibilnost da biste doneli koretnu odluku. Takođe, nemojte se previše baviti sa nevažnim i beznačajnim problemima koji mogu imati negativan uticaj na vašu reputaciju. To može dosta uticati na vas, jer su Strelčevi poznati kao ljudi koji mogu biti empatični i delikatni sa svojim emocije. Takođe vam se savetuje da ne ulazite u vanbračne odnose, jer je to pogrešno na moralnoj osnovi, a može i da ometa vaš trenutni odnos na negativan način.

Umesto da budete uključeni u takve stvari, možda je važnije da dobro vodite računa o svom zdravlju držeći se zdrave ishrane i stalno vežbajući kako bi se bolje prilagodili svemu u 2019. godini. Dobra vest za vas je to što će sve vaše prepirke i svađe sa članovima porodice biti rešene. Vi ćete rasti i razvijati se.

KARIJERA

Strelčevi će uživati u svojoj karijeri u 2019. godini. Strelčevi su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj. Ova vaša osobina će se pokazati veoma korisnom za širenje vašeg poslovanje u 2019. godini. Vreme će vam proteći putovanjima na razna mesta, i ako iskoristite svoje mogućnosti na putovanju i ako skupite razna iskustva sa tih mesta, možete sve to iskoristiti na pravi način ako ste zauzeli pravi kurs za akciju. To će doneti puno nade Strelčevima i vaša optimistička priroda biće vidljiva u karijeri.

PageBreak

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU
Foto: Pixabay strelac-godisnji-horoskop-za-2019-godinu1

Uspešni planovi za budućnost

Međutim, povremene prepreke i problemi se ne mogu zanemariti za ovaj period. Ponovo se fokusirajte na svoju karijeru i mudro koristite svoje resurse da biste došli u pravi kolosek. Sredina godina će dovesti do povećanja zarada i unapređenja za neke Stelčeve. Vaše ovogodišnje potrebe će vam pomoći da konsolidujete svoje buduće planove u smislu karijere.

Postaćete više finansijski stabilni i sigurni tokom većeg dela godine a priliv novca će dolaziti iz različitih oblasti u 2019. godini. Pazite se kratkoročnih finansijskih finansijske previranja i veoma je važno da pažljivo rukujete svojim novcem. Preveliko trošenje može da vas vodi u nered. Bićete u mogućnosti da otplatite zajmove i dugove koji su vam smetali. Oko kraja godine stvari će se malo popraviti. Kraj godine donosi perspektive u pogledu dugoročnih investicija i ugovora o nekretninama.

Dakle, početak godine će biti produktivan i plodonosan, ali i neke druge mogućnosti ne bi trebalo zanemariti jer bi sredina godine mogla doneti neke poteškoće i prepreke koje mogu ometati vaš napredak i ukupan razvoj tokom ovog perioda. Strelci će postići uspeh ako na odgovarajući način pobede poteškoće i izazove koristeći svoje veštine tokom ovog vremenskog perioda. Ovo će se dogoditi samo ako ste veoma oprezni i uhvatite svaku šansu koju ste dobili.

Strelci su uvek stabilni i jaki i glatko idu prema svojim ciljevima. Njihova snaga i hrabrost je ono što ih dovodi bliže uspehu i biće im od velike pomoći tokom postizanja zavidnih visina ove godine. Morate da birate pravi smer kako bi postigli visok nivo uspeha. Biće mogućnosti i za pokretanje novih poduhvata. Finansijsko stanje će se takođe poboljšati tokom ove godine a količina truda koju unesete sada će biti prikazani kroz rezultat kasnije. Ove godine takođe su moguća unapređenja i povećanja plate.

LJUBAV

Početak godine biće veoma povoljan za ljude koji stupe u nove odnose ili za poboljšati sadašnji ljubavni život. Za ljubav i odnose, vreme od januara do aprila može se pokazati obećavajućim. Neki novi lik će ući u vaš život. Ali, treba da budete posebno oprezni prema takvima. Postoji mogućnost manjih sporova, sumnji, razlike u mišljenju, nesporazuma u odnosima i to od druge nedelje aprila do druge nedelje avgusta. Ne gubite srce i razum tokom ovih vremena. Ako su loša vremena u vašem životu preovladala, ne brinite, postoje i dobra vremena. Dakle, poseban savet vam je da kontrolišete svoje osećanja i impulse u ovom vremenskom periodu.

Što više kontrolišete svoj temperament, to ćete bolje improvizovati stvari u vašoj vezi. Pričajte sa svojim partnerom o svemu šta osećate. Komunikacija je ključ za rešavanje problema. Dajte sve najbolje od sebe i rezultati će se pokazati. Međutim, poboljšanja u odnosima će se videti od druge nedelje avgusta i odnosi će postati normalni i dobronamerni do decembra. Takođe, ovaj period može biti povoljan da vaš ljubavni odnos preraste u brak. Treba da zadržite potpuno poverenje u svog partnera tokom sredine godine i morate da uložite napor da održite dobar odnos.

PageBreak

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU
Foto: Pixabay strelac-godisnji-horoskop-za-2019-godinu3

Sredinom godine privlačite energiju obilja

Kada vaš partner vidi da pokušavate sve da održite dobar odnos, on/ona će uzvratititi istom merom, a to će dovesti do toga da oboje postanete sve bliži i snažniji, iz dana u dan. Kada vremena postanu gruba, držite se zajedno i prođite tako kroz sve što vas ometa.

FINANSIJE

U 2019. godini Strelčevi će svedočiti o finansijskoj stabilnosti po pitanjima novca. Manja je verovatnoća događanja strmih finansijskih uspona i padova tokom godine. Protok novca će ostati uglavnom ujednačen tokom godine. Uglavnom, postojaće lep balans između vaše zarade i troškova. Zaradićete novac ne samo iz tradicionalnih izvora, već i sa drugih izvora. Imaćete novca i nećete biti u deficitu. Međutim, kratkoročne investicije neće biti mnogo korisno, jer postoji mogućnost da ako ulažete u njih, možete dobiti obmanuti. Trebali biste uštedeti novac, u ovom trenutku života. Bićete finansijski najjači sredinom godine, a krajem godine verovatno ćete dobiti novac od neke stare investicije ili od prodaje imovine.

Kako će vaš prihod biti dobar tokom godine, vodićete veoma luksuzan i udoban život. Ali trebali biste izbeći nepotrebne troškove. Ako uštedite novac i uložite ga pravilno, imaćete sigurnu budućnost. Malo je verovatno da ćete se suočiti s većim finansijskim gubicima ili štetom.

Ne verujte manje poznatim licima koja bi da vas uvuku u posao ili neku zajedničku finansijsku investiciju. Izbegavajte ovu situaciju jer u suprotnom slučaju možete izgubiti teško zaradjeni novac. Izgubiti veliki deo novca zbog svoje nebrige može poremetiti tok vašeg života. Dakle, period je dobar da se vrše finansijska ulaganja, ali moraćete da izaberete pravi finansijski put i da ne postupate po sopstvenom izboru već uzmite sugestije od strane nekih stručnjaka. Oni imaju potrebne veštine za finansijska ulaganja, pa saveti koje oni daju će vam pomoći da zaradite više novca. Uz više novca na raspolaganju, vaša sadašnjost ć biti udobnija i imaćete sigurniju budućnost.

ZDRAVLJE

Može se reći da će se u 2019. godini pokazati mešoviti rezultati za Strelca kada je zdravlje u pitanju. Strelčevi ne bi trebalo da sebi dozvole ni najmanju nebrigu za svoje zdravlje ove godine. Možda ćete se osećati umorno i letargično, i moguć je nedostatak energije u toku 2019. godine. Eventualne mentalne bolesti mogu vam izazvati probleme. Prema tome, u 2019. godini morate redovno da vežbate da biste obnovili energiju.

Čak i ako ste imali naporan dan na poslu, nađite vremena za malo vežbe. Ovo će poboljšati vaše mentalno zdravlje i sprečiti mentalne poremećaje. Ako imate probleme sa težinom, počnite da radite na tome već sada. Gojaznost može dovesti do brojnih bolesti i neprijatnosti. Ako budete ekstra oprezni ove godine neželjene bolesti neće neći put do vas. Nemojte biti letargični, nađite sebi vremena ua treninge i odmor. Fokusirajte se na svaki aspekt vašeg života, jer ako se fokusirate samo na jedan, drugi modu da se drastično pogoršaju.

Postoji mogućnost da od početka godine do aprila dobijete na težini, a obratite pažnju na dijabetes. Žene Strelčevi treba da obrate pažnju na ženske bolesti, a takođe mogu da pate od bolova u zglobovima i nogama. Međutim, nakon avgusta će se poboljšati vaše zdravlje. Ali, brigu o zdravlju treba voditi tokom cele godine. Od aprila do avgusta od vas se traži dodatna briga za zdravlje kao i više vežbanja. Idite u teretanu, vežbajte, jedite zdrave kuvane jela i održavajte svoju težinu. Ovo će pomoći da imate zdravo. Morate izbeći preskakanje obroka.

Izvor: Conoplja news