Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Veliki godišnji horoskop za Strelca - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Strelac - godišnji horoskop za 2019. godinu - Otvoreni su, avanturisti i ne vole sputavanje... Vatren, strastan i u strasti iskren znak.

Za vernost Strelac ne mari jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta - beže. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.

UOPŠTENO

Osim toga, treba ozbiljno napomenuti, postoji mogućnost da se možda u mekom momentu ne budete osećali dobro, a zbog napora u vezi sa vašom porodicom. Možete imati nekoliko svađa i diskusija koje treba potpuno izbeći, e eliminisati eventualno gorko iskustvo u vezi toga. Dakle, budite pažljivi i ostanite zajedno. Izbegavajte da postanete previdljivi ove godine, u skladu sa vašim životom, možda ćete morati biti oprezni kod donošenja nekih odluka, kao što su oni koji su povezani sa imovinskim poslovima.

Dakle, ako ste preduzeli bilo kakvu imovinsko pravnu odluku, pokušajte da iskoristite svoje znanje i senzibilnost da biste doneli koretnu odluku. Takođe, nemojte se previše baviti sa nevažnim i beznačajnim problemima koji mogu imati negativan uticaj na vašu reputaciju. To može dosta uticati na vas, jer su Strelčevi poznati kao ljudi koji mogu biti empatični i delikatni sa svojim emocije. Takođe vam se savetuje da ne ulazite u vanbračne odnose, jer je to pogrešno na moralnoj osnovi, a može i da ometa vaš trenutni odnos na negativan način.

Umesto da budete uključeni u takve stvari, možda je važnije da dobro vodite računa o svom zdravlju držeći se zdrave ishrane i stalno vežbajući kako bi se bolje prilagodili svemu u 2019. godini. Dobra vest za vas je to što će sve vaše prepirke i svađe sa članovima porodice biti rešene. Vi ćete rasti i razvijati se.

KARIJERA

Strelčevi će uživati u svojoj karijeri u 2019. godini. Strelčevi su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj. Ova vaša osobina će se pokazati veoma korisnom za širenje vašeg poslovanje u 2019. godini. Vreme će vam proteći putovanjima na razna mesta, i ako iskoristite svoje mogućnosti na putovanju i ako skupite razna iskustva sa tih mesta, možete sve to iskoristiti na pravi način ako ste zauzeli pravi kurs za akciju. To će doneti puno nade Strelčevima i vaša optimistička priroda biće vidljiva u karijeri.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj