Tarot karta dana za 12. decembar 2018. godine - Zvezda - ovo ja najpozitivnija i najsrećnija karta. Ukazuje na blagostanje, obnavljanje energije, lepe događaje i veru u dobru budućnost. Vreme je da napravite promene koje odavno želite, jer ova karta donosi dobar period u kojem će vam sve ići u ruke. Vizualizujte svoje želje i verujte u njih, jer danas Univerzum čuje vaše molitve.

Na polju karijere očekuje vas uspeh i napredovanje, a oni koji traže posao imaće puno ponuda i dobrih prilika da preokrenu tok svoje sudbine.

Na polju ljubavi očekuju vas prijatna iznenađenja. Moguće je da ćete upoznati nekoga na sasvim neočekivanom mestu. Ako ste u vezi, odnos sa partnerom postaće potpuniji i iskreniji.

Finansijski problemi polako postaju prošlost, ali nemojte rizikovati i previše tropšiti novac na nepotrebne stvari. Karta donosi povoljan period za investicije, ali dobro razmotrite sve mogućnosti pre nego što uložite novac.

Veoma ste mirni i spokojni, a svoju pozitivnu energiju prenosite i na druge ljude.

Izvor: Lovesensa

Ovo je najmoćniji dan u godini! Dobićete važne poruke od Univerzuma: evo šta nam donosi magičan niz brojeva 12 - 12

Niz brojki 12 podseća nas da učinimo boljima i sebe i odnose sa drugima, upućuje na pravi trenutak za prenošenje bezuslovne ljubavi i otkriva širu sliku i put koji je pred nama u novojgodini!

Kao što je inače slučaj sa brojčanim nizovima, dvanaesti dan dvanaestog meseca u godini vrlo je moćan dan velikog značenja. "U numerologiji 12/12 nudi energiju koja nam je potrebna za transformisanje naših odnosa i veza s ostalima", navodi Gerald Sinclair, autor portala Awareness Act, te dodaje da je viđenje tog niza brojeva dopuštenje da dobijemo važne poruke od svemira.

"To je podsetnik da zaista učinite sebe boljim i veze koje imate sa ljudima oko sebe. To je broj dovršavanja i tačno biste ga tako trebali shvatiti. Radite na izgrađivanju snažnijih veza sa svojim višim sebstvom", objašnjava Sinclair. Moć niza 12-12 tera nas iz sigurne zone u kojoj nam je tako prijatno i prisiljava da zaista počnemo ispočetka. Ako smo, na primer, na pogrešnom putu, stvari će postati toliko napete da ćemo biti prisiljeni vratiti se tamo gde bismo trebali da budemo.

Anđeo zaštitnik povezan sa ovim brojem jest Haniel, koji simbolizuje hrabrost i rađanje znanja. "On će vas u ovo vreme ispuniti hrabrošću, a ako zaista slušate, pokazaće vam kako da savladate prepreke", kaže Sinclair. Ističe da nam niz 12-12 daje veliku priliku: dopušta da stvari vidimo iz šire perspektive nego inače. Taj se niz može smatrati i "aktivacijskim kodom" putem kojeg će se podići naša frekvencija i vibracije.

Sada je potrebno da krenemo u akciju i zaista ozbiljno i puno radimo. Na dan 12. 12. naš osećaj o stvarima biće uveliko drugačiji, a mi ćemo na energetskom nivou pulsirati na drugačiji način, ističe Sinclair. "Broj 1 je broj manifestacije i realizacije, zato kad je udružen sa harmoničnim brojem 2, bićete ohrabreni na pozitivan pristup životu", objašnjava, a "na dan 12. 12. osećaćete se puno sposobniji da prihvatite sebe i pristupite područjima egzistencije kojima to pre niste mogli".

Kad je reč o tome kako učiniti najviše sa energijama toga dana, savet je da "zaista trebate slušati svoje srce". Sad je važno obratiti pažnju na ono što vam govori vaša suština. "Tokom ovog razdoblja ekspanzije trebate raditi sa svojim energijama, ne protiv njih." Ako se osetite preplavljeno stvarima, stanite i nađite trenutak za sebe, pa makar da samo duboko dišete. "Podsetite se da energije sa kojima se suočavate nisu negativne i da čak i ako vas trenutno povređuju, dugoročno će za vas i vaš život učiniti pozitivne stvari."

Ovaj dan trebali biste da budete zahvalni na svemu što se nađe pred vama. Iskoristite ga i kao trenutak slavljenja svega onoga što ste postigli i svega onoga što tek treba doći. Napokon ćete videti širu sliku i zaista se pripremiti da krenete napred, u godinu što dolazi.

Izvor: Sensa.hr