Tarot karta dana za 17. decembar 2018. godine - Pravda - ukazuje na iskrenost i traganje za istinom. Ova karta je simbol obnavljanja energije, kada ćete pronaći način kako da ispravite greške iz prošlosti, ukinete grižu savest i oslobodite se tereta negativne karme. U sebi imate dobru i lošu stranu, a svojim delama i šansom za transformaciju sami birate kojim putem želite da krenete.

Na polju karijere sve ide po planu. Pokušajte da napravite balans između poslovniog i privatnog života - ne iskušavajte ljubav. Mnogi koji nisu sigurni da li sa trenutnim partnerom mogu da osiguraju srćnu budućnost, treba takvu vezu da okončaju ili pokušaju da donesu značajne promene. Ako ste usamljeni, ovo je dobar period za početak nove ljubavi, ali dobro razmislite šta zaista očekujete od potencijalnog partnera i romantične veze.

Na polju finansija nema turbulencija, a ovo je karta obilja, pa je moguće da vas očekuje iznenadan dobitak.

Važno je da se u narednom periodu posvetite čišćenju aure, emocija i energije. Otpustite sve negativno i dobrim delima otklonite mračne senke. Budite iskreni prema sebi, a jednini put ka sreći je svesnost i potraga za pozitivnim promenama.

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: kome zvezde danas pomažu da ostvari najlepši san

Dnevni horoskop - ukazuje na pozitivne promene, naročito što se tiče zdravlja i samopouzdanja, piše Lovesensa. Sada imate priliku da rešite teškoće iz prethodnog perioda, a ovaj znak će najbolje iskoristiti dobre energetske vibracije...

Drage Škorpije, odnos sa partnerom postaje iskreniji i bolji, a razumevanje i strpljenje koje imate jedno prema drugom čine da se ponovo zbližite. Vreme je da osvežite romantične snove, zato planirajte romantično putovanje sa partnerom. Posvetite se svojoj ljubavi i pružite joj šansu da se još više razvija.

Usamljene Škorpije, Mars se zaustavlja u vašoj petoj kući, kući romantičnih susreta. Iako niste očekivali, svemir poklazuje put do srećne ljubavi i donosi divna iznenađenja. Moguće je da ćete upoznati osobu koja izgleda poput srodne duše iz vaših snova. Budite otvoreni, recite šta želite i bez straha poklonite svoje srce...

Sunce jača vašu intuiciju, pa ukoliko se na polju karijere nađete pred teškim odlukama, poslušajte unutrašnji glas. Moguće je da ćete dobiti dobru, ali i zahtevnu poslovnu ponudu na poslu, a zvezde vas savetuju da je prihvatite. Tako ćete napraviti važan korak unapred. Iako mislite da niste baš dvoljno dorasli ovom zadatku, uz naporan rad, posvećenost i veru u sebe, uspećete da sprečite greške.

Izvor: Lovesensa

 Numerološka prognoza za decembar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Ovo je dobar mesec za nove poslove. Za mnoge ćete biti nedokučivi, a za sebe veoma praktični. Energiju ćete usmeravati na konkretne probleme, nećete okolišati, ići ćete pravo ka cilju a bićete rukovođeni intuicijom. Odlčan mesec za one koji žele da započnu privatan biznis, da se oprobaju u poslu koji možda neće biti tako obećavajući, moguće da se radi o poslu s nekretninama, nekoj uslužnoj delatnosti ali vi ćete uneti lični pečat, mnogo kreativne energije i mnogo originalnosti u ono što radite i doživećete uspeh. Vi koji ste uvek otvoreni i srdačni postaćete mnogo tajanstveniji. Muškarci će biti izuzetno osetljivi, žene će pokazati smisao za biznis a jaka intuicija će ih voditi u dobrom pravcu. Moguć je prekid emotivne veze, napuštanje doma i ulazak u novu strastvenu vezu sa nekim na koga nećete moći uvek da se oslonite.

DVOJKA

Naporan mesec, kako za žene, tako i za muškarce. Pazite da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Bićete pod velikim uticajem članova porodice. Muškarci će biti pod uticajem žene, devojke, sestre, majke, žene će takođe tražiti uporište u druženju sa ženama. Povodljivost i tvrdoglavost mogu doneti probleme. Mnogi će rešavati probleme koji se odnose na nasledstvo, na novac, na status, želeće da započnu privatan biznis. Ovo bi mogao biti mesec velikih dobitaka. Igrajte igre na sreću, možete dobiti poveće iznose. Žene će privlačiti muškarci u uniformi oni koji se bave sportom a muškarci će biti skloni nepredviđenim reakcijama ako im se učini da ima povoda za ljubomoru.

TROJKA

Vrlo dinamičan mesec pun raznih obrta. Potreba za avanturama biće veoma naglašena, vaša nemirna priroda na momente će želeti da se smiri u nekoj sadržajnoj vezi pa je moguća romansa sa stabilnom ličnosti. Problem može predstavljati razdvojenost jer osoba koja će vam se svideti možda neće biti iz vašeg mesta, države, možda će morati često da putuje, što vam nikako neće odgovarati, osim ako ne odete negde na duže. Inostranstvo se pojavljuje kao realno rešenje za mnoge probleme, kako porodične, emotivne tako i za finansijske. Trgovina, stručno usavršavanje, marketing, baveljenje naukom, putovanja u inostranstvo donose satisfakciju. Na originalan način ćete pristupiti rešavanju problema, bavićete se proučavanjem alternativnih oblika lečenja, planiraćete započinjanje privatnog biznisa.

ČETVORKA

Za vas je ovo veoma naporan mesec, za mnoge nećete imati nerava, možete biti skloni usamljenosti i imaćete potrebu da stavite tačku na jedan period koji nije bio ni približno tako uspešan kako ste očekivali. Stambeni prostor, nekretnine, krediti i finansijska situaicja postaju za vas noćna mora. Mnogo toga je ostalo nerešeno i ako ne budete spremni na kompromis, nećete uspeti da izađete iz problma. Starije osobe, bilo da su članovi porodice, kolege, prijatelji će vam pomagati i davati konkretne savete koje nećete rado prihatati. Povremeno ćete biti veoma impulsivni i skloni da donosite drastične odluke kako po pitanju posla, porodičnog života tako i u ljubavi. Nemojte iscrpljivati ni sebe ni partnera odugovlačenjem sa odlukama koje su neminovne.

PETICA

Spremite se za napore, pred vama je naporan mesec. Vaša sloboda će biti ograničena sa više strana a mnogo obaveza će vas činiti često neraspoloženim. Nepredviđeni troškovi u vezi sa nekim problemima koji mogu iskrsnuti u vezi sa domom takođe vas mogu prilično nervirati.

Možete se na momente osećati pomalo prevarenim u svojim očekivanjima i imate šanse da lako rešite probleme ako se oslonite na savete starijih žena, intuitivnih, saosećajnih koje uvek imaju vremena za vas. Ako ste muškarac, ovo nije period u kome treba da isprobavate vaše zavodničke veštine, čak i ako budete uspešni u osvajnju osobe koje vam se dopadne, bićete često u konfliktu jer ćete biti dva sveta. Možete utehu tražiti u porocima, sklonosti ka preterivanju, možete robovati iracionalnim strahovima. Vaši talenti dolaze do izražaja.

ŠESTICA

Čekaju vas mnoga iznenađenja. Radićete vredno i bićete predani svom poslu ne sanjajući da su mogući raznorazni obrti na poslu. Ako ste muškarac, čuvajte se žena koje vole da vode tračeve, neko vas može prevariti u vezi sa nečim što je za vas vrlo bitno. Po principu da svako zlo ima svoje dobro, jedna vrata se mogu za vas vrlo dramatično zatvoriti a druga otvoriti i to može biti ono na šta ste dugo čekali. Ako ste slobodni, najverovantije ulazite u vezu koja će biti prilično turbulentna ali puna iskrenih emocija. Pokušaćete da budete tajanstveni ali vam to neće poći za rukom. Vaša saosećajna priroda doći će do izražaja u vezi sa nekim ko je vaša sušta suprotnost.Čuvajte se sebičnih osoba nemojte podlegati njihovom šarmu da ne biste doživeli razočarenje. Ne trošite novac na nepotrebne kupovine.

SEDMICA

Vas malo ko zaista poznaje jer i pored mnogo priče malo kažete, a ono što o sebi ne kažete najviše vas tišti. Ovog meseca možete biti suočeni sa fantomima prošlosti u toj meri da nećete umeti da se snađete iako ćete pokušati da mislite na svoje potrebe i interese, preovladaće osećaj dužnosti. Neka veoma stresna situacija može prouzrokovati sukob sa osobama za koje ste emotivno vezani. Mnogi će misliti da ste previše strogi, hladni i distancirani, a to će biti samo ljuštura u koju se zatvarate da ne biste bili povređeni. Moguće su fizičke povrede i nervna iscrpljenost ako ne budete organizovali svoj život tako da imate dovoljno odmora. Pitanje nekretnina ili stambenog prostora postaje za vas veoma bitno. U ljubavi ste potpuno nepredvidivi, a u poslu vrlo odlučni i principijelni.

OSMICA

Oprečne sile utiču na vas. S jedne strane postoji jaka želja za novim doživljajima, uzbuđenjima, novim poslom, većom zaradom a s druge strane imaćete potrebu za sigurnošću, emotivnom i finansijskom. Bićete ipak skloni rizicima i mogući su neočekivani dobic, posebno preko igara na sreću. Ako vaš posao podrazumeva kraća putovanja, bićete u prilici da doživite flert, romansu ili poznanstvo koje može u potpunosti okupirati vašu pažnju. Ako ste u stalnoj vezi ili braku a dopadne vam se neko nov, bićete spremni na odluke u afektu što može dovesti do velike krize u odnosu sa stalnim partnerom.Vaša autoritativnost, nestrpljenje i sklonost ka dominaciji izbijaju u prvi plan. Budite oprezni u poslovanju sa osobama koje se bave sumnjivim poslovima ili prema kojima ste s razlogom nepoverljivi.

DEVETKA

Jedan od stresnijih meseci, posbno ako u svom datumu rođenja imate dosta neparnih brojeva. Dužnost, obaveze prema porodici i prevelika očekivanja od vas mogu vas uvesti u stanje stresa. Imaćete osećaj da vas ograničavaju sa svim strana. Starije žene iz porodice postavljaju vam prevelike zahteve a vi nećete biti spremni da se podvrgnete bilo kakvoj vrsti discipline. Imaćete potrebu za putovanjima ali ćete morati da ih odložite ili svedete na mininum. Ako u vašem datumu rođenja preovladavaju parni brojevi, bićete skloni ka mirnijem načinu života, ako ste slobodni, želećete da uđete u brak. Moguće je da ćete započeti privatan biznis sa nekim u koga možete imati veliko poverenje. Finansijska situacija se poboljšava zahvaljujući podršci osoba koje vas vole i koje vas nikada nisu izneverile.

Izvor: Conoplja news