Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevna doza dobrog horoskopa: sudbina ovom znaku donosi susret sa srodnom dušom

Dnevni horoskop - na polju karijere sve ide po planu, a Univerzum ovom znaku sprema slatko ljubavno iznenađenje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - trigon Urana i Meseca donosi pojačana osećanja, empatiju i želju da pomognemo drugima, piše Lovesensa. Ovo je savršen aspekt za aktiviranje na planovima za bolju budućnost, a evo koji znak očekuju lepa iznenađenja...

Drage Vodolije, danas ste neverovatna podrška partneru i činite sve kako se ne bi izgubio osmeh sa lica. Iako ste imali uspone i padove, ne dozvoljavate da se most vaše ljubavi tako lako uništi. Kada ste sa partnerom ostvarenje svakog cilja deluje lako i dobro se snalazite iako vam život donosi prepreke. Vaš odnos je i više od ljubavi, a očekuje vas divna romantična budućnost.

Povezane vesti

Usamljene Vodolije ne žele same da dočekaju kraj godine, ali važno je da se opustite jer sudbina misli na vas. Iako vam stvari ne izgledaju pozitivno, Univerzum će uskoro ukrstiti vaš put sa srodnom dušom. Očekuju vas ljubavna iznenađenja, budite spremni!

Podrška Urana pomaže Vodolijama da isprave propuste na poslu i da od promašaja naprave pobednički projekat. Vaša karijera se kreće uzlaznom putanjom i lako se snalazite u svakom izazovu. Iako su vam zvezde najklonjene, nemojte previše da se opustite kada je u pitanju posao.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5
Izvor: Foto: Shutterstock

Ako ovo radite, stvorićete neraskidivu vezu sa nekom osobom: naučite vešto da komunicirate sa drugima

Stvaranje neraskidivih veza sa drugim ljudima predstavlja doživotno ulaganje. Kako biste stvorili ovakvu vrstu odnosa ne morate stalno da impresionirate osobu preko puta, da budete genijalci ili pretarano duhoviti jer kreiranje komunikacije predstavlja dvosmerni proces.

15 načina da privučete ljubav u svoj život: evo kako da otvorite srce za novu ljubav već DANAS

Kvalitetna veza gradi se time što ćete da pokažete interesovanje za razgovor i da pažljivo slušate drugu osobu. Prilagodite svoju konverzaciju osobi sa kojom pričate i vodite računa o neverbalnoj komunikaciji. Zauzvrat bi trebalo da dobijete podjednaku reakciju i odgovor.

Izvor: Lovesensa

Postanite spremni za životne izazove: put transformacije od discipline do slobode

Koliko ste spremni da se usudite, da prihvatite izazov i da se bacite u nepoznato, u svest iznad svesti? Ipak, opterećeni normama, pravilima i disciplinom, uskraćujemo sebi mogućnost da spoznamo nesvesno. Svestan um, disciplina i karakter služe da se bolje snalazite u društvu i gradite veze sa drugim ljudima, ali to ne predstavlja vas.

Koje emocije uzrokuju oboljenja, a koje dug život: evo kako negativne misli utiču na zdravlje

Problem je što putem discipline i svesnog uma gradite spone sa okruženjem, ali ne uspevate da izgradite veze sa samim sobom. Kada se oslobodite sebe i počnete nesputano da se krećete oblacima, dodirnućete nesigurnost, haos i bezgraničnost, koji će vam disciplinu dovesti u drugom obliku – u obliku slobode.

1. Ozbiljnost stvara potrebu za unutrašnjim znanjem, kategorizacijom i željom da učite druge. Reči „Ja znam, ti ne znaš – naučiću te!“ predstavljaju odjek ega, ozbiljnosti iz koje proizilaze tradicija, pravila i nepromenljivost. Kada obesmislite ozbiljnost – prevaziđete ego, postajete prava duhovna osoba – razigrana, kreativna, živa i buntovna. Odsustvo koncentracije i kontrole vodi opuštenosti i igri koja je jedini izvor stvaralačke energije. Opustite se i igrajte se!

2. Spoljašnji nametnuti koncepti života sprečavaju vas da se uskladite sa sobom i tekućim događajima. Sprečavaju vas da iskažete sebe onakvim kakvi ste. Negujte svoju individualnost i potrebu da se iskažete na način svojstven samo vama. Ne trudite se da budete neko drugi, već dozvolite da se iz vas izrodi i razvije seme u kojem je sadržano vaše istinsko, nepokvareno biće.

Oni uvek dobijaju ono što žele: kako postati asertivna osoba

3. Ključ velike transformacije jeste strpljenje. Istrajan rad, uporan, bez očekivanja rezultata sada i odmah, vodiće vas sigurnim putem do promene. Raditi istrajno, strpljivo i naporno, bez očekivanja nagrade, zahteva veliko strpljenje koje će vas naposletku dovesti do cilja. Ukoliko imate sposobnost da živite ne razmišljajući o rezultatima, postići ćete ih zahvaljujući veri u sebe. „Potrebna je određena zrelost da biste bili ispunjeni kosmičkim, kao što je određena zrelost potrebna za trudnoću. Kosmičko se javlja u duhovnoj trudnoći. To je trenutak kad se ponovo rađate.“ – Osho

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj