Mesečni horoskop za zdravlje i raspoloženje - januar 2019. godine!

OVAN

Tokom januara 2019. godine zabrinutost za vaše zdravlje biće minimalna. To je zato što su vam zvezde naklonjene. Bićete u odličnoj formi. Mars je u Ovnu i imaćete neverovano visok nivo energije. Posvetićete se svom izgledu i fizičkoj formi. S vremena na vreme posvetite se sportskim aktivnostima, ali nemojte preterivati. Budući da ste takmičarskog duha, sportsko takmičenje bi vam odgovaralo najbolje. Mogući su periodi zbunjenosti, ali već ste navikli na to.

Savet: Ovo će biti aktivan i obećavajuć početak u 2019. - baš onako kako vam odgovara! Iskoristite naklonost planeta kako bi se približili ciljevima, bilo da se radi o poslu, društvu ili ljubavi. Zvezde vas podržavaju, ali vi morate delovati!

BIK

Bićete odličnog zdravlja tokom januara 2019. godine, budući da je Sunce u Jarcu. Ipak budite oprezni, preduzmite šta treba ako se pojave neki znakovi, iako ne bi trebalo doći do većih poteškoća. Imunitet vam je dobar i bićete optimističnog raspoloženja.

Savet: Januar 2019. godine je vrlo povoljan mesec, ali na vama je da preduzmete prave korake i da budete u prednosti, istovremeno.

BLIZANCI

Početkom januara 2019. godine možete očekivati energiju koju donosi Sunce. Još više energije i bolje psiho - fizičko stanje očekujte od 20. januara. Osećaćete sklad i bićete živahni i zadovoljni. Nema naznaka za nove poteškoće. Lakše ćete donositi odluke i ostvarivati svoje ideje. Ako planirate prinovu u porodici, ovo je odličan mesec za to. Zdravstvena situacija će se popraviti, ako imate poteškoća. Potrudićete se da očuvate dobro zdravlje ovog meseca.

Savet: Januar je mesec prelaza iz monotonije prošlosti u nešto novo, uz nagli razvoj događaja. Sada nije vreme da odustajete: zvezde vam svakog dana donose nove prilike. Sve što trebate jeste da izabrete partnera, planove i ono što želite raditi.

RAK

Trebali biste tokom januara 2019. godine posebno paziti na svoje zdravlje. Nećete se osećati najbolje i moguće su manje poteškoće, kao i periodi povećane nervoze. Izbegavajte preteške fizičke poslove i haotične situacije na radnom mjestu, nemojte preterivati. Budite predani svojim ciljevima. Mars vam donosi energiju, ali morate je dozirati.

Savet: Iskoristite stabilizirajući uticaj Saturna, bilo da se radi o ljubavi ili poslu! Dobijate vetar u leđa, sve dok ste prilagodljivi i otvoreni za nove prilike.

PageBreak

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za januar 2019. godine
Foto: Unsplash/ Alex Block mesecni-horoskop-fizickog-i-psihickog-zdravlja-zdravstveni-horoskop-za-januar-2019-godine3

LAV

Bićete dobrog zdravlja i u dobrom psihofizičkom stanju tokom januara 2019. godine, ali nemojte preterivati sa lošom ishranom. Žudećete za pustolovinama i bićete spremni za rizik. Uz to sve Jupiter vam donosi sreću. S vremena na vreme poželećete samo da lenčarite. Dobro je da slušate šta vam telo govori. Za odmor i opuštanje preporučujemo duge šetnje. To je vek bolje od sedenja ili ležanja ispred TV-a.

Savet: Zvezde vam donose puno energije! Bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, društvu ili ljubavi, svoje ciljeve možete ostvariti na onoliko načina koliko možete zamisliti.

DEVICA

Bićete osetljivog zdravlja do 23. januara 2019. godine. Većih zdravstvenih problema ne bi trebalo biti. Dozirajte trošenje energije i nemojte se upuštati u nezdrave aktivnosti. Pripazite na ishranu.

Savet: Januar 2019. godine može biti iscrpljujuć i dublja nezadovoljstva mogu izaći na površinu. Odredite prioritete!

VAGA

Januar 2019. godine može doneti dosta zdravstvenih poteškoća. Savetujemo da se dovoljno odmarate ovog meseca. Posvetite se više svom zdravlju. Važne odluke odložite do 20. januara 2019. godine. Mars se nalazi u Ovnu, koji je nasuprot Vage. Opozicija donosi snažnu energiju koja se mora kanalisati na pravi način i moraćete naučiti kako to učiniti. Na primer, umesto da se prepustite ljutnji, poradite na samokontroli i tu energiju iskoristite kroz sport ili posao.

Savet: Venera i Jupiter, Mala i Velika Sreća, donose vam sreću, nove prilike i povoljne okolnosti. Budite otvoreni i dostupni, iskoristite prilike!

ŠKORPIJA

Do 20. januara 2019. godine uživaćete u dobrom zdravlju i dobrom raspoloženju. Imaćete energije i samopouzdanja. Možda vas može zahvatiti nešto manje, poput prehlade. Nakon 20. januara može doći do nejasnoća i uznemirenosti, zbog čega bi se mogli dovesti do loših situacija. Pripazite i naučite kako da ne naštetite sebi. Na vama je da se pobrinete za sebe. Vežbanje i dovoljno odmora je neizbežno za vaše dobro zdravlje.

Savet: Sve zavisi od vaše sposobnosti prilagođavanja! Ako budete tvrdoglavi, udarićete ravno glavom o zid! Budite saosećajni i suzdržite se malo i vaša ljubavna veza biće ispunjavajuća i dugotrajna.

PageBreak

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za januar 2019. godine
Foto: Unsplash/ Angelos Michalopoulos mesecni-horoskop-fizickog-i-psihickog-zdravlja-zdravstveni-horoskop-za-januar-2019-godine4

STRELAC

Uživaćete u dobrom osećanju i zdravlju tokom januara 2019. godine. Krajem meseca mogu se pojaviti određene poteškoće. Tada pripazite i preduzmite sve što treba kako biste održali dobro zdravlje. Jupiter vam donosi nove prilike za razvoj na ličnom planu. Meditacija će vam dobro doći.

Savet: Pred vama je čaroban period! Zvezde vas zovu da istražite nove mogućnosti i da proširite svoje spoznaje. Uživajte!

JARAC

Januar 2019. godine je mesec u kojem ćete uživati u dobrom raspoloženju i dobrom zdravlju. Nemojte zaboraviti na to da je dobar odmor potreban i da pomaže da održite dobar imunitet. Zvezde su vam naklonjene, osim Marsa koji vas može pogurati prema preterivanju i kriticizmu, što može narušiti porodičnu atmosferu. Nemojte preterivati sa poslovnim aktivnostima.

Savet: Nemojte svu energiju potrošiti na obaveze i zacrtane aktivnosti, nego odvojite nešto vremena za odmaranje, opuštanje i ljubav!

VODOLIJA

Sunce je u susjednom znaku, pa ne bi trebalo biti većih zdravstvenih problema. Nakon 20. januara Sunce ulazi u vaš znak i donosi vam vitalnost i energiju. Ovo je odličan period da isprobate nešto novo. Mars vam šalje snagu i energiju tokom januara 2019. godine. Ipak, potrudite se da održavate skladne odnose sa osobama iz vašeg okruženja, jer je to važno za važe emotivno i psihičko zdravlje.

Savet: 2019. godina će početi napeto, ali nastavlja se energično tokom januara i otvara vam se prilika za pokretanje pozitivnih promena. Jedino vas žurba ili tvrdoglavost mogu sprečiti da ostvarite te pozitivne promene!

RIBE

Osećaćete se dobro i bićete puni energije tokom januara 2019. godine. Izaberite voće umesto grickalica i slatkiša. Dobar san i opuštanje su jako važni za vaše zdravlje. Zvezde su vam naklonjene. Bićete otvoreni za nove stvari i predloge.

Savet: Posvetite se prijateljstvu i tražite savet prijatelja ako želite održati dobar ljubavni život! Ali, za to treba da imate iskrene prijatelje koji su spremni reći vam istinu i koji vas ohrabruju da sve sagledate mudrije i hladne glave.

Izvor: Tarot horoskop