Žene u ovom horoskopskom znaku plene posebnom energijom.

U pitanju je Vodolija!

Kako se može kretati tako lagano? Kako se može brinuti tako duboko? Ona je hodajuća kontradikcija. Ona je društveni leptir i usamljeni vuk. Ona je altruist i buntovnik bez razloga. Ona je ludi naučnica i vibrirajuća lopta emocionalnog haosa.

Živi u svojoj glavi, ali ima ogromno srce. Ona je vruća. Ona je hladna. Ona je ovde. Ona je tu. Ona je besna, divlja, tvrdoglava kao pakao, snažna i nezaustavljiva. Da, ona je svetla i prozračna. Ona je čista energija.

Ona je poput munje, tornada, snažan impuls elektromagnetske energije. Ona nije šala. Ona će se u potpunosti promeniti u deliću sekunde, pokazaće svoja neobična krila i poleteti u kovitlajući nalet vetra. Usudi li se iko misliti da je poseduje?

Usudi li se iko pokušati je zadržati? Ona nikada neće ostati u kavezu života, čak i ako se teško mora boriti za slobodu. Ona je rođena za povetarac i ona to zna. Ona je čista energija. Ona će izaći van i divlje plesati, jecajući u suzama koje joj natapaju cvetnu haljinu.

Zatvara oči i guta suze kao hranjivi mango nektar. Ona zna da su bol i tuga i šok i neuspeh inherentno kreativne snage, potrebne kao vazduh, nadahnuće, kao umetnost. Ona se ne boji samoće i kreće u solo avanture, šireći svoja široka krila, udišući u svetom prostranstvu sveži planinski zrak i slane izlaske sunca nad morem.

Ona je mudra žena, tajanstveni stvor, intrigantna fatamorgana, stalno u pokretu, uvek tako nedostižna. Ali – iza hladne samouverenosti i izgleda divljeg deteta, ona je uplašena i ranjiva. Ona je potajno usamljeni vuk, u potrazi za nekim ko će ceniti njenu nekonvencionalnu, slobodnu dušu.

Ona će se naći suputnika avanturistu, to će biti ljubav tako lepa – kao vetrovita planinska livada obasjana sunčevim zracima, posuta svetlim divljim cvetovima punim meda. Ona će voleti strastveno i neobično, ali i slobodno i bezuslovno.

Izvor: Infopult.info/Espreso