Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koje poruke anđeli imaju za Bika, Škorpiju, Ovna i Vagu: evo kako da se povežete dsa svojim anđelom čuvarem

Svet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno posmatramo i verujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama!

  Izvor: Shutterstock

U tom svetu uz mnoga čuda žive i anđeli – moćne sile koje nam prenose poruke božanskog i pomažu nam da ih razumemo. Oni su tu da nas vode, hrabre, nadahnu, da nam daju nadu. Uz pomoć astrologije pronađite svog anđela!
Omraam Michaël Aïvanhov (1900 - 1986), filozof, pedagog i mistik, jedan je od vodećih učitelja zapadnog ezoterizma u Europi. On je rekao da anđele možemo zamisliti kao neku vrstu električnog uređaja koji izrazito visok, božanski napon prilagođava niskonaponskim prijamnicima – ljudima. To znači da vredi i obrnuto: kad mi, ljudi, prizivamo božansko, anđeli su poput pojačala koje prenosi našu energiju, molbe, želje i nade prema beskrajnom božanskom.

Povezane vesti

Uriel – božanska svetlost

Arhanđel Uriel ima posebno značenje za Ovna i Škorpiju. Odlikuje se velikom snagom, sposobnošću prosuđivanja i izraženim smislom za pravednost. Svojom će vas svetlošću obasjati da lakše prepoznate svrhu svog postojanja. Nadahnuće vas vizijama boljeg života, pomoći vam da pronađete sopstvenu istinu. Ponekad će vašu dušu staviti na ispit snage. Kad postanete letargični ili se osećate nemoćno i iscrpljeno, potrebna vam je njegova podrška da biste obnovili samouverenost, odlučnost, koncentraciju i sposobnost discipline. Uriel podučava kako da primenite duhovnu moć na ispravan način. Njegova je boja crvena, pa je uključite u svoje male rituale komunikacije s ovim arhanđelom.

Povezane vesti

Haniel – božanska milost

Ako imate naglašen znak Bika ili Vage, vaš je anđeo Haniel. Odlikuje se blagom i zaštitničkom, ženskom energijom. Haniel je jedan od najnežnijih anđela. Uz njegovu pomoć razvijate osetljivost kojom ćete lakše osetiti skrivene dimenzije života. Njegov je dar intuicija. Uči vas kako da volite, prihvatate druge i kako da se ophodite sa poštovanjem prema svakom živom biću. Obratite mu se za pomoć kad god se osećate povređeno, usamljeno ili ako ste postali nestrpljivi i grubi. Daće vam unutrašnju snagu da budete dobri i nežni, strpljivi i saosećajni. Hanielova boja je zelena, pa ćete, prateći zeleno, lakše otkriti njegove poruke!

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj